banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 10:19 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 10:19
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 9 ] 
Autor Správa
sco_27
 Predmet príspevku: Domáci cvičenec need help
Napísal: 18 Jan 2011, 21:04 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Ľuboš
Vek: 15
Pohlavie: muž
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 65kg
Výška: 182cm
Sponzora: nemám
Ahojte,
Dlho som sa presviedčal aby som napísal toto vlákno, ale nakoniec predsa. V prvom rade by som sa chcel predstaviť - volám sa Ľuboš, mám 15 a pochádzam z dedinky blízko PE. Touto cestou by som vás chcel poprosiť o pomoc pri zostavení tréningového plánu, respektíve poradiť aké cviky by boli vhodné. Toto fórum čítal asi 4 deň, prepočítaval som si nejaké topicky, e-knihy ale stále to nieje ono. Zaujali ma aj nejaké tréningové plány, avšak mám zdravotné problémy ktoré ma obmedzujú, a taktiež na dalšie na ktoré by som sa chcel zamerať.

Doteraz som cvičil hlavne na prsia. Cvičil som každý druhý deň - cviky vlastnou váhou ako kľuky, zhyby; s bench s jednoručkami, rozpažovanie na lavičke/fit lopte a taktiež som niečo odcvičil na stroji. Cvičím doma, na vybavení ktoré je vidieť na fotkách nižšie.
Momentálne mi ešte chýba dlhá tyč a lavička, zatial mám len provizórnu, ale do mesiaca by mohla pribudnúť klasická sklapacia lavica.

Predstavu aké partie v ktorý deň mám, avšak neviem náisť vhodné cviky. Predstavoval som si to nejak takto: (vychádzal som z toho že by sa mali cvičiť vačšie a menšie svaly spolu, avšak pri niektorých neviem kam ich zaradiť)

Po: Biceps, Triceps
Ut: Prsia, hrudník
St: Chrbát, ramená
Št: Prsia, Brucho
Pi: Aeróbne cvičenia, kondička (prip. plávanie)
So: Voľno
Ne: Voľno

Viem že sa nedá zostaviť dobrý plán len tak, keď ma nepoznáte, tak skúsim aspoň pár info o mne. Cvičim aktívne asi 3 mesiace, hore uvedeným spôsobom. Do teraz som bol skôr domáca krysa, avšak mám problémy s hrudníkom - preto hlavne zameranie cvičenia na prsia/hrudník. Povedal som si, že keď cvičiť tak poriadne, a keď poriadne tak celé telo. Tu však nastáva další problém - moje kolená tiež nie sú moc zdravé, a nezvládam na ne zátaž, tudiž cviky ako drep je pre mňa zlý sen.
Necvičím pre balenie pipiek, a pôsobenie na rovesníkov, chcem po rokoch zabitých doma spraviť niečo pre seba.
Miery - Výška - 180cm / Váha - 66kg

Kedže v mojom veku nie su € na vyhadzovanie, tak by som sa chcel zaobísť viac-menej s tým čo mám doma. Prípravky by určite pomohli, ale radšej zmením jedálniček.

Foto nástrojov: (stroj - ruky, nohy, horná a dolná kladka, jednoručky 3kg, jednoručky nastavitelné 2,5-7,5kg, pribudne dlhá tyč + kotúče, upravená lavička )

Vopred Ďakujem za pomoc.
Ľ.

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
 Predmet príspevku: Re: Domáci cvičenec need help
Napísal: 18 Jan 2011, 21:20 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 102 x
Vek: 23
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 184cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
ja ti neporadim velmi co by si mal cvicit ani ako, ale skus sa pozret do tejto temy viewforum.php?f=7
je tam zopar blogov od clenov tohto fora ktore by ti mohli pomoct najst par zaujimavych cvikov. su tam treningy partii takze tam najdes aj to ako sa daju kombinovat velke a male partie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

sco_27
Napísal: 18 Jan 2011, 22:45 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

whoo píše:
ja ti neporadim velmi co by si mal cvicit ani ako, ale skus sa pozret do tejto temy https://bodybuilding-forum.sk/viewforum.php?f=7
je tam zopar blogov od clenov tohto fora ktore by ti mohli pomoct najst par zaujimavych cvikov. su tam treningy partii takze tam najdes aj to ako sa daju kombinovat velke a male partie.

Dík, niečo som si už preštudoval, ešte to popreluskavam. Každopádne ak by bol niekto ochotný poradiť, budem veľmo rád.

Ešte som zabudol napísať, že sa pri cvičení nesustredím moc na váhu s ktorou cvičím, ale skôr na prevedenie a techniku.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Jurkádium
Napísal: 19 Jan 2011, 15:49 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 10 x
Vek: 21
Hmotnosť: 74kg
Výška: 189cm
mňa by zaújmalo aký problém máš s hrudníkom?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

sco_27
Napísal: 19 Jan 2011, 15:52 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Jurkádium píše:

Kedže ako som písal, bol som skôr domáca krysa a sedel skôr za PC tak mám deformovaný/prepadnutý hrudník. Lekári povedali len cvičiť a robiť nejaké športy, takže chcem cvičiť a skladam bike.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Jurkádium
Napísal: 19 Jan 2011, 16:54 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

sco_27 píše:
Jurkádium píše:

Kedže ako som písal, bol som skôr domáca krysa a sedel skôr za PC tak mám deformovaný/prepadnutý hrudník. Lekári povedali len cvičiť a robiť nejaké športy, takže chcem cvičiť a skladam bike.

to mám z hrudníkom aj ja...na to je dobrý pullover a rozpažovanie...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

sco_27
Napísal: 19 Jan 2011, 17:05 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Jurkádium píše:
sco_27 píše:
Jurkádium píše:

Jasné, akonahle som sa dočital o pullovri začal som sa ho učiť, chcel by som ho potom zaradiť do nového plánu. Rozpažovanie robím tiež - buď na lavičke alebo fitlopte.
A ešte sa chcem spýtať, ako dlho cvičíš poprípade či vidíš nejaké zlepšenie na sebe. (ohľadom hrudníka)

K téme - Má niekto prosím nejaký nápad na tréningový plán?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Jurkádium
Napísal: 19 Jan 2011, 19:37 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

sco_27 píše:
Jurkádium píše:
sco_27 píše:
Jurkádium píše:

Jasné, akonahle som sa dočital o pullovri začal som sa ho učiť, chcel by som ho potom zaradiť do nového plánu. Rozpažovanie robím tiež - buď na lavičke alebo fitlopte.
A ešte sa chcem spýtať, ako dlho cvičíš poprípade či vidíš nejaké zlepšenie na sebe. (ohľadom hrudníka)

no pravidelne cvičím asi od septembra....no je to ešte na dlho, lebo vnútorná časť prs rastie najpomalšie ale už som si všimol zlepšenie a cvičenie ti nenarovná hrudník iba to môžeš čiastočne svalmi zaplniť....alebo sa toho môžeš zbaviť operáciou ale to napríklad ja osobne nechcem podstúpiť kôli času ktorý by som bol potom nečinný

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

sco_27
Napísal: 19 Jan 2011, 20:03 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Jurkádium píše:
sco_27 píše:
Jurkádium píše:
sco_27 píše:
Jurkádium píše:

no pravidelne cvičím asi od septembra....no je to ešte na dlho, lebo vnútorná časť prs rastie najpomalšie ale už som si všimol zlepšenie a cvičenie ti nenarovná hrudník iba to môžeš čiastočne svalmi zaplniť....alebo sa toho môžeš zbaviť operáciou ale to napríklad ja osobne nechcem podstúpiť kôli času ktorý by som bol potom nečinný

Že mi to nenarovná som vedel, ale aspoň niečo sa pokúsim napraviť :) Asi to bude beh na dlhú trať, ale stojí mi to za to, a popri tom sa trochu vypracovať :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 9 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia