Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
Flex je dobry, ale ked si dam pred seba fotku Lewisa a Horvatha tak mi pripadaju uplne rovnaky, takze to vidim velice dobre tento rok :) tu je jedno video s Lewisom ale je to zo 14. maja. ine som nenasiel. ale aspon je tam vidiet jeho forma.
Flex je velmi dobry,perspektivny,dostal dobry sponzoring,ale podla mna ho jaro prevalcuje skusenostami.
Osobne s Flexom do top 3 nepocitam
či prevalcuje to je otazka , ale mal by byt nad nim
alebo tak ..pouzil som asi moc silne slovo
ja len preto , ze na olympii neni slabý super nikto , ci už v hlanej sutazi alebo 202-ke , pre kazdeho je to vrchol , takže sú tam neni velké rozdiely vo vo forme pretekárov
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
dilino píše:
joker28 píše:
dilino píše:
joker28 píše:
Flex je velmi dobry,perspektivny,dostal dobry sponzoring,ale podla mna ho jaro prevalcuje skusenostami.
ja len preto , ze na olympii neni slabý super nikto , ci už v hlanej sutazi alebo 202-ke , pre kazdeho je to vrchol , takže sú tam neni velké rozdiely vo vo forme pretekárov
no to by som zasa netvrdil. este v 202 su vsetci skoro rovnako dobry pretoze je to obmedzena vahova kategoria, ale ked si zoberies hlavnu sutaz>> Kai greene sutazna vaha 290 libier === Troy Alves sutazna vaha 220 libier. tam su velke rozdiely.
no to by som zasa netvrdil. este v 202 su vsetci skoro rovnako dobry pretoze je to obmedzena vahova kategoria, ale ked si zoberies hlavnu sutaz>> Kai greene sutazna vaha 290 libier === Troy Alves sutazna vaha 220 libier. tam su velke rozdiely.
samozrejme ze vaha je nieco ine , myslel som skor na kvalitu odhliadnuc od vahy
Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
Aj tak si stojim za tym, co som napisal nehovorim, ze Flex je zly, ale jaro je podla mna lepsie pripraveny....sudim podla vzhliadnuteho videa flexa aj jara + to, ze Jaro sa sustredi na tuto sutaz, tak nemusel zbytocne pretahovat dietny rezim a pod.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: do 202 libier
Napísal: Uto Aug 30, 2011 6:08 am
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Jaro Horvath 29.8.2011 17 dni do Olympie
zdroj : eastlabz.biz
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:123 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Jaroslav Horvat 3.miesto 2002 IFBB Australian Pro Grand Prix
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz