banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:02 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:02
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 28 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
Mike
 Predmet príspevku: Re: Cell-Tech HC Pro Series
Napísal: 04 Apr 2011, 15:54 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Vek: 16
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 72kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: iné
Sponzora: nemám
Jurkádium píše:
Mike píše:
FitPotreby.sk píše:
Mike píše:
prosim mam este jednu otazku ohladom toho Cell-Techu...s kamaratom som sa o tom rozpraval...je tam 75g dextrozy,co dopomaha zvysit hladinu inzulinu v krvi aby sa creatine lepsie vstrebaval...nemoze sa stat,ze telo si zvykne na zvyseny inzulin a po douzivani suplementu by som mohol mat nejaky problem ? myslim konkretne cukrovku...kedze by som uz nemal potrebne mnozstvo inzulinu na ake bolo telo zvyknute...

ziadny problem
sak dextroza je vlastne cukor, d-glukoza
ked davas do seba cukor musi ho organizmus nejak spracovat a preto sa tvori inzulin, ktory ho rozklada
cim viac cukru do seba das, tym viac inzulinu organizmus potrebuje aby ho spracoval, nic neobvykle, normalne a prirodzene
glukoza zvysuje ucinok kreatinu az o 50%
aha jasne ... takze sa mi zvysi hladina inzulinu a nie cukru,cukrovky sa teda bat nemusim ze ? dakujem pekne za vysvetlenie...dik

nemusíš sa báť ničoho....ja som ho bral a ešte som zdravý

no vies ale na kazdeho to moze zaposobit inac tak si radsej zistujem...a pokial mi vsetci pvoedia ze s tym maju dobre skusenosti skusim to teda aj ja :) ale predsa je lepsie sa popytat viacerych a nieco si zistit..okej diky moc hosi za rady...:)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

milankos512
Napísal: 04 Apr 2011, 20:14 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu

Poďakoval: 70 x
Obdržal: 52 x
Meno a priezvisko: Milan Badinský
Vek: 18
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 85kg
Výška: 172cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Mike píše:
Jurkádium píše:
Mike píše:
FitPotreby.sk píše:
Mike píše:
prosim mam este jednu otazku ohladom toho Cell-Techu...s kamaratom som sa o tom rozpraval...je tam 75g dextrozy,co dopomaha zvysit hladinu inzulinu v krvi aby sa creatine lepsie vstrebaval...nemoze sa stat,ze telo si zvykne na zvyseny inzulin a po douzivani suplementu by som mohol mat nejaky problem ? myslim konkretne cukrovku...kedze by som uz nemal potrebne mnozstvo inzulinu na ake bolo telo zvyknute...

ziadny problem
sak dextroza je vlastne cukor, d-glukoza
ked davas do seba cukor musi ho organizmus nejak spracovat a preto sa tvori inzulin, ktory ho rozklada
cim viac cukru do seba das, tym viac inzulinu organizmus potrebuje aby ho spracoval, nic neobvykle, normalne a prirodzene
glukoza zvysuje ucinok kreatinu az o 50%
aha jasne ... takze sa mi zvysi hladina inzulinu a nie cukru,cukrovky sa teda bat nemusim ze ? dakujem pekne za vysvetlenie...dik

nemusíš sa báť ničoho....ja som ho bral a ešte som zdravý

no vies ale na kazdeho to moze zaposobit inac tak si radsej zistujem...a pokial mi vsetci pvoedia ze s tym maju dobre skusenosti skusim to teda aj ja :) ale predsa je lepsie sa popytat viacerych a nieco si zistit..okej diky moc hosi za rady...:)

nechcem ťa odhovárať od kúpi celltechu ..ale podľa mňa to nieje nič iné ako obyčajný kreatín s cukrom ktorý je nehorázne predražený ...a spravili na to strašnú reklamu že aké to je skvelé a pritom je to blud ...myslím že by bolo rozumnejšie keby si kúpiš klasický monohydrát a k tomu maltodextrín alebo glukozu ...vyšlo by ťa to oveľa menej a efekt by bol taký istý ..možno aj lepší ...lebo ak si si čítal tak sa tento celltech má užívať aspoň 8 týždňov aby mal také učinky aké by mal mať ...takže ak chceš ušetriť tak by som sa na tento "zázrak" vykašlal ..ale je to na tebe

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

baumitkiller
Napísal: 12 Apr 2012, 16:44 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 2 x
Obdržal: 16 x
Vek: 17
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 75kg
Výška: 178cm
Čo si myslíte ktorý kreatín je lepší?
Čistý monohydrát : Dymatize Creatin Micronized
alebo od MT Cell-Tech?
Po koľkých dňoch asi uvidím výsledky?
budem k tomu brať aj proteín a Hemo Rage

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 28 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia