Poďakoval:16 x Obdržal:8 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 189cm sponzora: nemám
joker28 píše:
Jurkádium píše:
stým máš pravdu....ja som akurát dobral jedno 3kg a som spokojný.....sila išla hore aj na regenerácia bola lepšia....nárast hmoty menší ako som čakal ale je veľmi pebná
ako dlho ti to vydržalo ?? ...to balenie??
vydržala 5 týždňov....odporúča sa brať osem...ale zas až taký zázrak aby som dal ďalších 50 euri zato to neni
Poďakoval:16 x Obdržal:8 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 189cm sponzora: nemám
joker28 píše:
Jurkádium píše:
vydržala 5 týždňov....odporúča sa brať osem...ale zas až taký zázrak aby som dal ďalších 50 euri zato to neni
a bral si podla dávkovania na etikete?? sa mi zda, že to dlho vydržalo
bral bral ..aj mne sa zdalo že niak dlho to mám prvých 5 dní nabíjacia fáza, ráno aj po tréningu 2 odmerky a potom už len po tréningu 2 odmerky...a v deň voľna dve odmerky hneď ráno..
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 80kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Cawte! Potreboval by som poradit koľko gramov ma jedna davka cell tech hardcore proseries. Kupil som si ho a prisiel mi bez odmerky. A navod je v anglictine. A este že či ho mozem uživat s BCAA?? Dakujem.
Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
Prvních 5 dní berte 2 dávky (4 odměrky) denně. První dávku (2 odměrky) si vezměte ráno po probuzení a další dávku (2 odměrky) okamžitě po cvičení. Jestliže tento den netrénujete, vezměte si 1 dávku ráno po probuzení a další dávku po 12 hodinách. Po 5ti dnech užívejte pouze jednu dávku (2 odměrky) ihned po cvičení. Jestliže tento den netrénujete, vezměte si svou dávku ráno po probuzení. Každou dávku (2 odměrky) rozmíchejte v 3,5 dl studené vody a vypijte. Poté ještě pro lepší účinek vypijte 2,5 dl čisté vody. Pro nejlepší výsledky užívejte alespoň 8 týdnů. ....1 davka je 100gramov
Janci264 píše:
Cawte! Potreboval by som poradit koľko gramov ma jedna davka cell tech hardcore proseries. Kupil som si ho a prisiel mi bez odmerky. A navod je v anglictine. A este že či ho mozem uživat s BCAA?? Dakujem.
kámo tá odmerka tam bude ver mi ...ja somm ju hladal lyžičkou pol hodinu
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Mike
Predmet príspevku: Re: Cell-Tech HC Pro Series
Napísal: Ned Mar 20, 2011 2:47 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 72kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: iné sponzora: nemám
cavte...chcel by som sa opýtať...mohol by som brať Cell-Tech už v 16-tich rokoch ?? cvičim necelé 2 roky...bral som cratine od Brutal nutrition a taktiež aj protein ...dakujem za radu vopred
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
iNv1s
Predmet príspevku: Re: Cell-Tech HC Pro Series
Napísal: Ned Mar 20, 2011 9:01 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Bydlisko: Žilina Poďakoval:11 x Obdržal:27 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 175cm sponzora: nemám
Mike píše:
cavte...chcel by som sa opýtať...mohol by som brať Cell-Tech už v 16-tich rokoch ?? cvičim necelé 2 roky...bral som cratine od Brutal nutrition a taktiež aj protein ...dakujem za radu vopred
mozes ho brat predsa creatin mame aj v tele takze nieje ocom :)
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz