banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 10:04 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 10:04
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Pravidlá fóra

V tomto fóre je dovolené zakladať témy iba adminovi fóra a sponzorovi FITPOTREBY.SK !!! komentáre môžete pridávať všetci ...

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 2 ] 
Autor Správa
marek1991
 Predmet príspevku: aminokyseliny a ich dávkovanie
Napísal: 15 Jan 2016, 17:47 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Marek Mariak
Vek: 24
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 105kg
Výška: 178cm
Sponzora: nemám
Čaute potreboval by som radu, ohľadom dávkovania aminokyselín.Cvičím 3 krat do týždňa a 4 dni sedím za volantom kamiónu.Cvičím dva roky a teraz som začal prvý krát užívať amináče.Mam komplexné 5600 od scitecu aj Bcaa 6400 od scitecu . Skúšam teraz nový proteín Pro-T-Fusion - PHP Edge tam má mať jedna dávka 5 g bcaa.Vedel by si mi poradiť dávkovanie ? Ale aj aké mam dávať dávky keď necvičím.Ďakujem mám 104 kg a začínam rysovačku :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
 Predmet príspevku: Re: aminokyseliny a ich dávkovanie
Napísal: 23 Jan 2016, 13:38 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
marek1991 píše:
Čaute potreboval by som radu, ohľadom dávkovania aminokyselín.Cvičím 3 krat do týždňa a 4 dni sedím za volantom kamiónu.Cvičím dva roky a teraz som začal prvý krát užívať amináče.Mam komplexné 5600 od scitecu aj Bcaa 6400 od scitecu . Skúšam teraz nový proteín Pro-T-Fusion - PHP Edge tam má mať jedna dávka 5 g bcaa.Vedel by si mi poradiť dávkovanie ? Ale aj aké mam dávať dávky keď necvičím.Ďakujem mám 104 kg a začínam rysovačku :)

Tak davkovanie to ti asi moc neporadim, nepoznam tie vyrobky. Ale ak davas protein aj tam je urcite mnozstvo aminokyselin, tak ked k tomu este doplnis bcaa tak to ber v uvahu. Ale ked ides rysovat, tak davky tohto musia byt vysoke, aby si max ochranil svalovu hmotu pred rozpadom.

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 2 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia