Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Tazzman
Predmet príspevku: Re: Ako sa robí bench press :-)
Napísal: 20 Feb 2013, 20:23
superkecal
Bydlisko: Bardejov Poďakoval:73 x Obdržal:146 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 94kg Výška: 188cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
videl som to uz x-krat, ale vzdy ma to dostane :D ...tiez mame v posilke takeho "technika" :D co vy?
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Napísal: 20 Feb 2013, 23:13
Boss
sponzor webu
videl som to uz x-krat, ale vzdy ma to dostane :D ...tiez mame v posilke takeho "technika" :D co vy?
ja som na to natrafil prvy krat, tak som to musel postnut
Podpis autora:
Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Tazzman
Napísal: 20 Feb 2013, 23:59
superkecal
Bydlisko: Bardejov Poďakoval:73 x Obdržal:146 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 94kg Výška: 188cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
na fb som zahliadol jedno video, ktore sa skladalo z viacerych...a dost ma pobavilo :D pokusim sa to najst, ale pri tolkych strankach o BB co tam mam to je takmer nemozne :D ...dam to tu ked najdem, rozhodne pobavi
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
deliqvent
Napísal: 21 Feb 2013, 16:13
moderátor
Bydlisko: Trnava Poďakoval:2 x Obdržal:7 x Vek: 22 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 75kg Výška: 178cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Tazzman, predpokladám, že si mal na mysli toto video, je to dost HARD
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre