Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Od Tom23
Dobrý deň borci vypadol mi zdroj.
Aktívne sa venujem silovému trojboju a teraz 27.9.ma čaká svet v Česku. Bol by som rad ak mi poradíte nejaký zdroj za každú odpoveď veľmi pekne ďakujem. Neviem si radi. Naposledy som mal kúru min. Rok.

Reklama

Reklama

Od Roidblizz
PM

- hilma biocare
- lékárna
Naposledy upravil/-a Roidblizz v 02 Júl 2024, 21:02, upravené celkom 1 krát.
Od garonko
Imperia Labs
Omega Meds
Raw Pharma
PharmaGroup
Pharmtec

Od clipuecze1
Roidblizz napísal:
12 Jún 2024, 03:26

- hilma biocare
- lékárna
já mám hilma biocare :) luxusní značka :)
Od garonko
Ponúkam novú značku roids Bull ( vialky 10 ml ) len oleje pre väčší záujem ma kontaktuj na mail:

Od Jackpot777
Vrelo odporucam Roidblizz ... najlepsie ceny Hilmi v Ceskoslovensku, velmi bezpecna komunikacia aj cely proces, skusil som na skusku a na 1000% sa vratim naspat! Pre mna je to obrovska pozitivna zmena po tom ako som fungoval doteraz!
Od garonko
Oleje
Od freestylo
Ahoj borci. Vypadl mi zdroj. Prosim Vas je tu nekdo kdo umi Hilma Biocare? Popr overeny eshop co posila do ČR? Do soukrome zpravy nebo na mail : / Moc děkuji!
Od DRIADA-SK
Driada Medical
Lekáreň

Písať môžeš na:
Od garonko
PharmaGroup
Raw Pharma
Military Pharma
Omega Meds
Imperia Laboratories
Sopharma
RH - Pfizer, Lilly, Norditropin, Alley, Cipla

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných

PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Find Prettys Girls from your town for night

Poradenství

Nabízíme prodej a poradenství[…]

Search Prettys Girls in your city for night