banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 05 Aug 2016, 08:14 Aktuálny čas je 05 Aug 2016, 08:14
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 10 ] 
Autor Správa
Guli
 Predmet príspevku: 7 DNI ABSTINENCIA OD SEXU = +145.7 % TESTOSTERONU
Napísal: 11 Máj 2011, 20:53 
http://www.bodybuilding.com/fun/south99.htm

Nasiel som na internete vela clankov o studii kde muzi sedem dni abstinovali od sexu - pocas 6 dni ziadny vacsi narast testosteronu nebol zaznamenany ale na 7. den hladina t. stupla na 145,7 percenta oproti beznej hranici. Potom zacala znovu klesat cize vedci prisli na to ze idealny cas pre bodybuilderov abstinovat od sexu je 7 dni.

toto je taka halvna cast toho clanku:

Chinese researchers conducted a study in 2003, and enlisted twenty-eight male volunteers to abstain from ejaculation for a period of one week. The participants were tested daily for deviations on serum testosterone levels. The Chinese study was the first to measure the influence of ejaculation frequency on serum testosterone levels, and the results are provocative.

Researchers found that abstaining from ejaculation for six days had no impact on serum testosterone levels. On the seventh day, serum testosterone levels peaked to 145.7% of baseline, and then declined rapidly on the eighth day.7,8

Researchers believe testosterone declined on day eight from the negative feedback suppression of Leutinizing hormone secretion. Leutinizing hormone is essential for testosterone production, and LH determines free testosterone levels. Suppression of LH would decrease serum testosterone levels, returning them to baseline. The study determined that the frequency of sexual activity and ejaculation impacted testosterone levels.

By postponing ejaculation for seven days, testosterone levels spike. This testosterone spike is thought efficacious for muscle building and recovery.

Tak co vi na to?

Udel naturala kt. si chce zvysit prirodzeny testosteron je hold tazky

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

papagiorgo
 Predmet príspevku: Re: 7 DNI ABSTINENCIA OD SEXU = +145.7 % TESTOSTERONU
Napísal: 11 Máj 2011, 20:55 
tlčhuba
tlčhuba
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1483

Poďakoval: 155 x
Obdržal: 631 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Pohlavie: muž
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
Sponzora: nemám
tak to som teda zvedavý aj na reakcie

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Guli
Napísal: 11 Máj 2011, 21:06 
papagiorgo píše:
tak to som teda zvedavý aj na reakcie

v jednom fore ked som to napisal rozputala sa 5 stranova vojna o tom jaky je dobry sex ked ma baba cervenu, a jak ti co to neuznavaju su uplny amateri a nevedia co je dobre.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: 12 Máj 2011, 13:03 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 102 x
Vek: 23
Cvičím: 2r.
Výška: 184cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
nieco na tom bude urcite pravdy, ale zasa sa mi necvici dobre "pod stanom" takze radsej taketo dlhe pauzy nepraktikujem, iba ked nemam na vyber...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Guli
Napísal: 12 Máj 2011, 13:14 
whoo píše:
nieco na tom bude urcite pravdy, ale zasa sa mi necvici dobre "pod stanom" takze radsej taketo dlhe pauzy nepraktikujem, iba ked nemam na vyber...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kUXV3ANiFGA&feature=related[/youtube]

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

natural
Napísal: 12 Máj 2011, 21:14 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 7 x
Obdržal: 4 x
Vek: 20
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 85kg
Výška: 187cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn
7dni bez tak to teda nieeeeeee ved by mi priatelka hlavu odtrhla den bez sexu a to je maximum asi prehodnotim som naturalizmus

Podpis autora:

GO HARD or GO HOME !!!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Y0G1
Napísal: 28 Okt 2011, 18:08 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 3 x
Vek: 21
Trénerské licencie: nemam
Hmotnosť: 103kg
Výška: 183cm
Súťažná federácia: ...
no tak ja by som mal trhat zastavky s tym testosteronom ked 7dni mate 145% to ja musim mat nekonecno .D

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: 30 Okt 2011, 16:09 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
Y0G1 píše:
no tak ja by som mal trhat zastavky s tym testosteronom ked 7dni mate 145% to ja musim mat nekonecno .D

myslim, ze to je blbost, zvysena hladina testosteronu sa dosahuje len velmi tazko a je to dost nebezpecne, vacsinou sa da zvysit len uzivanim steroidov, max. tak stimulovat organizmus a priaznivo ovplyvnovat jeho tvorbu, ale tym ze nebudes mat sex viac ako neviem kolko dni urcite nie. jeho hladina sa stabilizuje na urcitej hranici a mozes robit co chces

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

whoo
Napísal: 30 Okt 2011, 17:01 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 20

Poďakoval: 45 x
Obdržal: 102 x
Vek: 23
Výška: 184cm
FitPotreby.sk píše:
Y0G1 píše:

myslim, ze to je blbost, zvysena hladina testosteronu sa dosahuje len velmi tazko a je to dost nebezpecne, vacsinou sa da zvysit len uzivanim steroidov, max. tak stimulovat organizmus a priaznivo ovplyvnovat jeho tvorbu, ale tym ze nebudes mat sex viac ako neviem kolko dni urcite nie. jeho hladina sa stabilizuje na urcitej hranici a mozes robit co chces

ono to bude pravda asi iba tych sedem dni (no skor by som povedal, ze iba 2-3 dni) kedy telo zvysi hladinu testosteronu na znovudoplnenie "zasob" spermii. potom myslim ze sa znizi na normalnu hodnotu. Takze drzat dlhu dobu celibat cloveku urcite neulahci cestu ku svalom.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: 31 Okt 2011, 21:51 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
whoo píše:
FitPotreby.sk píše:
Y0G1 píše:

ono to bude pravda asi iba tych sedem dni (no skor by som povedal, ze iba 2-3 dni) kedy telo zvysi hladinu testosteronu na znovudoplnenie "zasob" spermii. potom myslim ze sa znizi na normalnu hodnotu. Takze drzat dlhu dobu celibat cloveku urcite neulahci cestu ku svalom.

urcite nie, lebo knazi by potom boli vsetci nabuseny jak hovada

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 10 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia