Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
Nazdar vsetci. Takze na zaciatok, zacal som cvicit nedavno (2 mesiace cca) takze sa tu budem skor vypytovat ako odpovedat :) cvicit som zacal hlavne kvoli tomu ze doteraz mi rastol iba jeden sval, a to ten "pivny" , ale cvicim z vlastnej iniciativy tak dufam ze neprestanem. zatial nemam ziadne osobne rekordy a vahy ktore zdviham su zatial slabe. Neskor sa snad zlepsim ked namixujem aj nejake koktejly :)
btw: uz ked pisem tak dam hned aj prvu otazku: mam dost problemov s klbmy pri niektorych cvikoch (ramenne klby a zapastia hlavne) mozete poradit co je na to najlepsie? teraz som si kupil Artrox cabs od vitalmax-u, ale kamarat mi radil Colagen liquid 1000ml. je nieco este lepsie?
zatial diky
Whoo
Poďakoval:65 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
vitaj u nas , verim ze aj vdaka tomuto foru budes iba napredovat
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
samozrejme rozcvicku (uz) nepodcenujem, vzdy si dam aspon zopar zahrievaciek + strecing, ale aj tak su problemy. no snad pomoze aspon ten artrox. najviac ma stve to zapastie pretoze nemozem poriadne odcvicit biceps, ktory by som potreboval najviac rozbehnut pretoze ho mam zial bohu velmi slaby aj ked obvod mam 39,5
Poďakoval:65 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
whoo píše:
samozrejme rozcvicku (uz) nepodcenujem, vzdy si dam aspon zopar zahrievaciek + strecing, ale aj tak su problemy. no snad pomoze aspon ten artrox. najviac ma stve to zapastie pretoze nemozem poriadne odcvicit biceps, ktory by som potreboval najviac rozbehnut pretoze ho mam zial bohu velmi slaby aj ked obvod mam 39,5
vsetko sa zlepsi , za dva mesiace nemozes cakat ziadne zazraky
Podpis autora:
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Poďakoval:54 x Obdržal:30 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
Vitaj Whoo zavítal si na správne fórum ako hovorí môj učiteľ odborných predmetov ..."tu sa môžte uštudovať k smrti" tak len čítaj študuj pýtaj sa všetci ti radi poradíme ....a k tím kĺbom ..ja mám tiež problémi občas s kĺbami teda no nieže by ma boleli ale rachocem ako starý voz takže klbovku nepodceňuj je to fakt skvelá vec ktorá by nemala chýbať v tvojom suplementovom jedálničku
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz