Poďakoval:10 x Obdržal:2 x vek: 25 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 82kg výška: 182cm sponzora: nemám
Vsetkych srdecne zdravim rad by som sa vam predstavil.
Cvicim priblizne 4-5 r. a mam skusenosti z oblasti kulturistiky a stravovania,viem poradit v obidvoch smeroch
Moje miery su:vyska 182cm,vaha 82kg (momentalne som v objemovo risovacej faze)
Som vyznavacom Hardcore treningov,idem cvicit naplno a s radostou (ked viem ze sa mi nechce radsej tam ani nejdem,lebo viem ze to nema zmysel)
Som zastancom nazoru,ze spravna zivotosprava,spanok a pravidelne cvicenie vas privedie jak k dusevnemu uspokojeniu tak aj tomu vasmu vysnivanemu fyzickemu,teda z ektomorfa na mezomorfa alebo aj endomorfa hlavne zalezi na tom aby ste sa vy sami citili najlepsie (teda nie kvoli velkym rukam a hrudniku),kvoli kockam :-) a v nutornemu uspokojeniu
V mojom pripade sa da tazko hovorit o maximalkach kedze idem vzdy Hardcore,ale postupom casu sa predstavym aj v tomto smere
Freedom
Co sa tyka cvicenia som velky pedant teda moje treningy maju pravidelnost a vsetko co k tomu patri napr. u mna je zaklad velmi kvalitna rozcvicka max.sustredenost a kontrakcia
Kedze som zacinajucim moderatorom tohto fora bol by som rad hlavne zacinajucim cvicencom aby sa mi nebali napisat a opytat sa cohokolvek co sa tyka cvicenia a stravy,budem dufat ze budem ako pre zaciatocnikov tak aj pre toto forum uzitocny.
Kedze v mojich skusenostiach moze byt aj medzera,staci sa zaregistrovat prebehnut forum kde je vela uzitocnych a skusenejsich ludi zaoberajucich sa tematikou ako je kulturistika a spravna zivotosprava.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Podpis autora:
Nevladzes?Tak chod domov!
Toto nie je pre teba,
toto je HARDCORE! Freedom
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
Vitaj u nas teda
taka otazka hned na zaciatok preco myslis ze sa neda hovorit o maximalkach ked cvicis hardcore? raz za cas si mozes skusit kolko das aj ked stale ides hardcore, ci?
Poďakoval:10 x Obdržal:2 x vek: 25 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 82kg výška: 182cm sponzora: nemám
Dostal si ma ,tak sa teda opravim,
kedze cvicim Hardcore tak moje maximalky su maximalne teda primerane mojej vahe v danom obdobi.V roku par tyzdnou moje telo dostava odpocinok to znamena ubytok vahy cize aj kondicie a sily,som v objemovo risovacej faze,chcel som tym povedat ze moje telo par tyzdnov odpocivalo a momentalne naberam na kondicii a sile takze moje maximalky su kazdy tyzden lepsie a lepsie,preto tazko hovorit o vahach,opakovaniach alebo seriach v sucasnosti.
Dufam ze nemas pedstavu pod pojmom Hardcore to aby 82 kg normalny borec zdvihal 160 kg na benchpress z jednoruckami na sikmej lavicke ze?
Dost zalezi od vela okolnosti a faktorov jako dlho borec cvici ci pravidelne ci strieda svoj trening ci sa mu dari v pokrokoch alebo stagnuje zalezi aj na vahe a agresii daneho borca ci si nieco predtym dal atd atd
Ale slubujem ze niake tie moje maximalky ked nabehnem do fitka sem dam
Podpis autora:
Toto nie je pre teba,
Poďakoval:5 x Obdržal:3 x meno a priezvisko: Marek Stacho vek: 37 pohlavie: muž cvičím: 12r. trenerská licencia: III. trieda Inštruktor aerobicu a Body & Mind, I. stupeň Tréner Fitnes a Kuturistiky (Informs) váha: 98kg výška: 185cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: hladám
Ahoj pozrel som si tvoje foto je to celkom v pohode.
Cvičenie je jedno či cvičíš Hardcore alebo nejak inak, ale záleží na tom či cvičíš správne a aká je tvoja životospráva aby si mohol napredovať....
Podpis autora:
Hlavný tréner a Osobný tréner Šport centra pohoda Trnava
Mail: čokoľvek mi tu môžte písať.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Freedom
Predmet príspevku: Re: Vsetkych srdecne zdravim
Napísal: Ned Máj 01, 2011 8:54 pm
moderátor
odborný poradca
stacho.marek píše:
Ahoj pozrel som si tvoje foto je to celkom v pohode.
Cvičenie je jedno či cvičíš Hardcore alebo nejak inak, ale záleží na tom či cvičíš správne a aká je tvoja životospráva aby si mohol napredovať....
Vdaka no ved jasne hlavne je to individualne a kazdy by mal najst sam seba co mu vyhovuje
Podpis autora:
Toto nie je pre teba,
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz