Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By roman2910
napiste ake je vase oblubene jedlo..moje je kuracia kapsa plnena zeleninou odkedy sa denne stravujem v restike :a11 mnam

Reklama

Reklama

By papagiorgo
roman2910 napísal:napiste ake je vase oblubene jedlo..moje je kuracia kapsa plnena zeleninou odkedy sa denne stravujem v restike :a11 mnam
a sa s nou napchavas kazdý den ? aby si nezacal za chvilu skakat :a11
By roman2910
papagiorgo napísal:
roman2910 napísal:napiste ake je vase oblubene jedlo..moje je kuracia kapsa plnena zeleninou odkedy sa denne stravujem v restike :a11 mnam

hh nie tak vzdy je daco ine vzdy kura alebo hovadzie ale vzdy na iny sposob to je super potom vam dam recepty :a11
By xLeitonx
roman2910 napísal:
papagiorgo napísal:

hh nie tak vzdy je daco ine vzdy kura alebo hovadzie ale vzdy na iny sposob to je super potom vam dam recepty :a11
mna uci mama upravovat to jedlo :) uz mi to docela ide a nemam problem si sam nieco spravit :)
By papagiorgo
samozrejme ze aj u mna ta ryza s kuracinou na rozne sposoby , ale zeleninu moc nemusim , takze nejake extremne davkjy zeleninny :a28 a zboznujem madarský gulas s knedlou ked idem niekam do restiky nahodou :a11 , vseobecne gulase kotlikove alebo hocijake ine . kedysi som si robieval kuraci gulas / lebo na bravcovinu neboli love :a11 / , ale uz som sa ho prezral :a25 samozrejme neda sa furt napchavat ryzou , takze aj cestoviny alebo krumple :a10 a aby som nezabudol divinu zboznujem :a28
By iNv1s
palacinky , ako tu bolo spomenute madarsky gulas s knedlou nebicko v papuli,kuracina s ryzou, hranolky so syrom, vysmazany karfiol...
lol ja by som tu zapisal aj stranu :a15
s polievok mam napr. rad karfiolovu, kapusnicu ...
etc.
By Zemák
Ja bez mäsa neprežijem dlho. Pred súťažou keď mám cukrovačku, tak už na druhý deň podvečer mi začína šibať z ryže a mám nehoráznu chuť na mäso.

Ako tu už spomínali ryža s kuracinou je najlepšia + nejakú mini omáčku k tomu a zeleninu.

Z tých ,,zákázaných,, jedál mám jednoznačne najradšej zemiakové placky
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]