brachialis
big flexor
tieto dva svaly maju radialne a stredne nervy ...su to najviac vyuzivane svaly a preto su zvyknute na dennonennu namahu...pre posilnenie tejto partie musime skutocne zabrat aby sme ich sokovali...moj typ je cvicit ich kazdy druhy den. Pri tak castom treningu sa cievy napumpuju krvou a to donuti vase predlaktia rast. Vyskusajte si tento trening aj vy uvidite ze vase predlaktia porastu...ved kto by nechcel aby mu z pod rukavov trcali krasne plne zilnate predlaktia
priklad treningu: je specifikovany podla mna...mozte si ho modifikovat podla seba
1.cvik ohybanie predlaktia(dlane smeruju hore) 5serii po 30,25,20,15,15 opakovani so superseriou s klopenim zapastia pod lavickou
2.cvik ohybanie predlaktia(dlane smeruju dolu) 5 serii po 30,25,20,15,15 opakovani so superseriou obrateny bicepsovy zdvih
3.cvik namotavanie lanka
ps: snazte sa cvicit do zlyhania a nebat sa bolesti ...v tomto treningu vlastne nejde ani tak o cviky pretoze cviky na predlaktie si velmi nenavyberate. Ide skor o to aby ste ho cvicili casto a poctivo pretoze svalom predlaktia staci par hodin na to aby sa zregenerovali preto je jasne ze raz do tyzdna nestaci. Je to aj na vasej fantazii vela cvikov a variacii cvikov si mozte povymyslat aj sami ja som si napriklad vymyslel kruzenie kotuca v ruke tak ze ho drzim len v prstoch...alebo tiez natahovanie lana tak ze ho prehodite cez hrazdu, na jeden koniec zavesite zataz a vytahujete ju hore...je to skor na silu uchopu ale je to fajn..taketo srandy som vymyslal ked som bol zblazneny do deadliftu a v sile uchopu mi taketo treningy dost pomohli.
Skuste si tento trening uvidite ze vase svaly predlaktia porastu mne za mesiac takeho treningu podrastli o 4 centimetre. Tak vela stastia a hlavne trpezlivosti.