iNv1s napísal::D:D najprv si ho obdivoval a teraz uz by si len nitrixi a ine sneho odsipaval:Djakto xDD ved jemu prudi v zilach nitrix xDD ake pekne namotavaky aby to ludia kupovali

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
iNv1s napísal::D:D najprv si ho obdivoval a teraz uz by si len nitrixi a ine sneho odsipaval:Djakto xDD ved jemu prudi v zilach nitrix xDD ake pekne namotavaky aby to ludia kupovali
Reklama
Reklama
Kokos27 napísal:Ja mam rad nieco rychle a tvrde....Napr.:Hatebreed,ale aj Rammstein alebo nieco na sposob Juno reactor-Navras.....hm z toho poznam akurat tych nemcov xDD
Luther napísal:podľa mňa naj hudba do posilky je určite gitarová hudba , dokáže vyburcovať ... napr. nejakú numetal , metal , rock , hatecore :) doporučujem Raised Fist , Mohipit , Brainwash :)ale nevies co je dobre xDD
namestnik napísal:podla mna hra skor reage ako hardstyleNetrep
aNs_ napísal:VY NEVIETE CO JE DOBRE "!! xDJa áno. Jedine HARDSTYLE
iNv1s napísal:neznasam to by som radsej odisiel z posilovne ako pocuvat metlakovinyna tréningu JEDINE tvrdá hudba
mello napísal:tak tak mello pripájam sa hehiNv1s napísal:neznasam to by som radsej odisiel z posilovne ako pocuvat metlakovinyna tréningu JEDINE tvrdá hudba![]()
![]()
![]()
![]()
wiktor00 napísal:Techno hardstyle rockove ale najlepšie sadne v posilke pesničky od starej skupiny Orlík...:Dty vole Láďo
wiktor00 napísal:Techno hardstyle rockove ale najlepšie sadne v posilke pesničky od starej skupiny Orlík...:Dorlik ? :D no tak to si zabil...ale aj doj--l :D to by som tam asi umrel...v posilke nedokazem pocuvat nic slovenske ani ceske... to mega rozptiluje...
whoo napísal:dnes som si docela dobre fical na tomto:Ked si sem dal toto, tak som este len zacinal tuto skladbu registrovat v radiach, teraz to pocujem tusim kazdu hodinu, stal z toho slusny radiohit
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CLXt3yh2g0s[/youtube]
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]