Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
ANGERFIST72 napísal:Dobrá súťažNo veru , tri mesiace sme sa nevyspali , venovali sme tomu 25 hodin denne , celu grafiku,hraci plan, menenenie planu o polnoci ... nebola to sranda naprogramovat cele veru aby to vyzeralo ako to vyzeralo a fungovalo,skvelé ceny
, poučne články
, Fakt super
Zdravím každého kto na tom makal majú môj
pichta napísal: ze treba zverejnovat urcity obrazok a nie lubovolny,pokial myslis bonusovu hru a nahladový obrazok , to som do kazdeho clanku pridal iba v polovici sutaze ale to iba preto , ze ked sa zdielali clanky furt s rovnakým nahladovým obrazkom , vyzeralo to na vasich nastenkach priserne , kedze kazdý clanok mal nejaký obrazok , ktorý naznacoval o com je clanok . ale to bola iba pomocka pre vas , ktorý obrazok patri ku ktoremu clanku . to nebola podmienka , to iba asby lepsie vyzerali clanky na nastenkach . ak si zdielal s hocijakým nahladovým obrazkom alebo aj bez nahladu , vobec to nevadilo , clanok bol pocitaný ako spravne zdielaný !!!
pichta napísal:Tiez sa mi celkom pacila sutaz predtym s fotkami. Mohli by ste urobit nieco take ako pokrok po rokoch-v zmysle foto pred a foto po ako je v MaF, ze komu sa podarola najvacsia zmena.nad takýmto niecim som tiez spekuloval ale zamietol som to z jedineho dovodu
Drzim palce pri organizacii dalsich sutazi.
papagiorgo napísal:V MaF to maju opatrene ze sa odfotia s aktualnym casopisom, teda to neobidu, neoserkaju to. To len tak na okrajpichta napísal:Tiez sa mi celkom pacila sutaz predtym s fotkami. Mohli by ste urobit nieco take ako pokrok po rokoch-v zmysle foto pred a foto po ako je v MaF, ze komu sa podarola najvacsia zmena.nad takýmto niecim som tiez spekuloval ale zamietol som to z jedineho dovodu
Drzim palce pri organizacii dalsich sutazi.
fotky sa daju jednoducho sfalsovat , jednoducho si stiahnem nejakého chalana v rozpeti nejakeho casu a drbnem ako svoj pokrok . to je nezrealizovatelne , z tohoto dovodu uz nebudu asi fotosutaze vobec , jedine žeby sa to nejako osetrilo aby sa to nedalo falsovat !!!
ale dost o iných sutaziach , bavme sa o vianocnej sutazi
Mopsička napísal:Soutěž se mi moc líbila, škoda, že jsem na začátku správné odpovědi jinak psala.urcite ano , ale o to sa musia zapricinit aj uzivatelia fora svojou aktivitou . sutaze su za odmenu a ako podakovanie za vernost a aktivitu , pokial nebude na fore aktivita uzivatelov a nebudu prispievat k jeho rozvoju svojou aktivitou ( forum toiž nerobime pre seba , ale pre vas !!! ) , nema ani administrator dovod robit nieco navyse pre uzivatelov ...
Všem výhercům srdečně gratuluju, výhry jsou opravdu supér. Doufám, že organizátor/ři zase nějakou podobnou soutěž vymyslí. Přeji všem hodně zdravíčka, štěstí v osobním i pracovním životě v celém novém roce 2013, Mopsička
Rozok napísal:Sice som tiez nejak presral bonusovu hru :D ale tak kedze som prvy krat v zivote nieco vyhral som nadmieru spokojny :D Takze naozaj podakovanie sponzorom sutaze a samozrejme adminom, lebo to neni len tak hodit do sutaze vecne ceny v takej sume, resp nevidel som este na ziadnom inom fore :) takze palec horebez "externých sponzorov " by sme si to mohli sotva dovolit , kedze forum je nezarobkove a robime to iba na vlastne naklady
![]()
OKFIT.SK • SUPERFIT.SK • HARDLINER.SK • FITPOTREBY.SK
a tak isto prajem uspesny rok 2013 pre vsetkych sponzorov a vsetkym BB-forum uzivatelom
woreek napísal: no najviac potesi asi ten sejker :D a sutaz bola celkom rozumne organizovana ;) a este by som sa chcel opytat ze ci sa neda vybrat aj prichut???? :Dno ked ti staci sejker staci povedat
woreek napísal:ta len dufam, ze nie jahoda alebo banan :Da čo tak jahoda-banan ?
Drobec napísal:tiez som sa chcela na to opytat ze ci si mozem vybrat prichuttak sa teda necham prekvapit jaky protacik to bude
Halucin napísal:a ako je to stými výhrami ? kedy môžem očakávať ?Všetky výhry z www.okfit , www.superfit.sk , www.fitpotreby.sk aj www.hardliner.sk
papagiorgo napísal:fiiha taky som este nemalaDrobec napísal:tiez som sa chcela na to opytat ze ci si mozem vybrat prichuttak sa teda necham prekvapit jaky protacik to bude
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]