Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Používateľov profilový obrázok
By placeboEFEKT
caute, momentalne mam pripravu - co sa tyka doplnkov na maximum (vsetko), tiez strava spanok - secko fici, je to v objemovke ale mam trochu viac tukov nez by som chcel, clenbu som uz mal a dost dobra vec - chcem ju znovu alebo este lepsie Salbutamol - v lieku Albuterol to je ale tazko sa to zhana na svk, takze ak by mi niekdo vedel pomoct tak PM nech posle, alebo to rozdebatujme tu. diky.

na nete je totiz vela spekulantov co by mi radi poslali cukor za 50 euro takze o to mi ide.... dakujem.

edit: teraz sledujem som si nevsimol tuna baner - sory - ,,, da sa odtial spolahlivo objednavat? diky...

Reklama

Reklama

By silvo
placeboEFEKT napísal:caute, momentalne mam pripravu - co sa tyka doplnkov na maximum (vsetko), tiez strava spanok - secko fici, je to v objemovke ale mam trochu viac tukov nez by som chcel, clenbu som uz mal a dost dobra vec - chcem ju znovu alebo este lepsie Salbutamol - v lieku Albuterol to je ale tazko sa to zhana na svk, takze ak by mi niekdo vedel pomoct tak PM nech posle, alebo to rozdebatujme tu. diky.

na nete je totiz vela spekulantov co by mi radi poslali cukor za 50 euro takze o to mi ide.... dakujem.

edit: teraz sledujem som si nevsimol tuna baner - sory - ,,, da sa odtial spolahlivo objednavat? diky...
Ano obchod je na urovni.
By silvo
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
bad_angel_86 napísal:
Thraxuz napísal:A ešte by som sa chcel opytať či je potrebne nejak pripravit pečen a obličky pred uzivanim anapolonu tym som myslel cajmi atd... A po douzivani anapolonu na virovnanie hladiny testosteronu ci by bolo dobre kupit neaky tribulus.
Oxym na 20 dní ??? aký to bude mať zmysel? chceš ho ísť samotný?
Nie nie samotny so stanozolom. A kamarat mi hovoril ze na nabratie tych 20tabliet uplne stači.
Si nemal zacinat s tak silnou latkou hned na prvu kuru a v tvojom veku. Si mohol zacat cisto len na testosterone a nic viac.Ako dlho trenujes? Oxac sa pouziva v kure na zaciatku cyklu ale dalej idu dalsie latky.
V aprili to budu 3 roky cvicenia. A ako si myslel zacat na testosterne ? Lebo ak by ma mal ten anapolon neak extra dokazit tak by si mi co ine poradil na zaciatok ? Nieco co je v tabletkovej forme.
Nieze pokazit ale naco zacat niecim co by si mohol brat neskor? Staci zacat uplne s testosteronom ktory sa moze brat samostatne.Popripade ak chces kombinovat dve latky tak ti odporucujem nandrolon decanoate a stanozolol. Ak chces ist na tabletovej forme zvol methandienon+stanozolol na zaciatocnika idealna kombinacia cize pojdes hore a zaroven to bude mat aj kvalitu.
By Thraxuz
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
bad_angel_86 napísal:
Thraxuz napísal:A ešte by som sa chcel opytať či je potrebne nejak pripravit pečen a obličky pred uzivanim anapolonu tym som myslel cajmi atd... A po douzivani anapolonu na virovnanie hladiny testosteronu ci by bolo dobre kupit neaky tribulus.
Nie nie samotny so stanozolom. A kamarat mi hovoril ze na nabratie tych 20tabliet uplne stači.
Si nemal zacinat s tak silnou latkou hned na prvu kuru a v tvojom veku. Si mohol zacat cisto len na testosterone a nic viac.Ako dlho trenujes? Oxac sa pouziva v kure na zaciatku cyklu ale dalej idu dalsie latky.
V aprili to budu 3 roky cvicenia. A ako si myslel zacat na testosterne ? Lebo ak by ma mal ten anapolon neak extra dokazit tak by si mi co ine poradil na zaciatok ? Nieco co je v tabletkovej forme.
Nieze pokazit ale naco zacat niecim co by si mohol brat neskor? Staci zacat uplne s testosteronom ktory sa moze brat samostatne.Popripade ak chces kombinovat dve latky tak ti odporucujem nandrolon decanoate a stanozolol. Ak chces ist na tabletovej forme zvol methandienon+stanozolol na zaciatocnika idealna kombinacia cize pojdes hore a zaroven to bude mat aj kvalitu.
A v pripade ze by som chcel mat len 1 kuru ? tak ten anapolon so stanozolom by neboli vhodnejsi ?
By silvo
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
bad_angel_86 napísal:
A v pripade ze by som chcel mat len 1 kuru ? tak ten anapolon so stanozolom by neboli vhodnejsi ?
Predpokladam ze ten oxac uz mas doma preto na tom trvas.Ja som uz odpovedal.Ak to mas doma co uz stym vsak? Najprv sa treba informovat a potom konat.
By Thraxuz
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
bad_angel_86 napísal:
Predpokladam ze ten oxac uz mas doma preto na tom trvas.Ja som uz odpovedal.Ak to mas doma co uz stym vsak? Najprv sa treba informovat a potom konat.
Nie nie ešte to nemam doma ale ked chcem len cisto jednu kuru na nabratie oxac + na skvalitnenie stanozol tak preco davat ten methandienon? lebo kamarat to mal a isiel z toho rychlo hore ale ked vysadil isiel aj rychlo dole na hmote.
By whoo
Thraxuz napísal:Nie nie ešte to nemam doma ale ked chcem len cisto jednu kuru na nabratie oxac + na skvalitnenie stanozol tak preco davat ten methandienon? lebo kamarat to mal a isiel z toho rychlo hore ale ked vysadil isiel aj rychlo dole na hmote.
pravdepodobne preto by si to nemal davat teraz, pretoze ked das jednu kuru tak casom das aj dalsiu, ver mi. A potom sa ti oxan hodi v tej dalsej kure.
By placeboEFEKT
salbutamol pojdem 4 mg, 4 x denne po 30 dni, asi rano, pred obedom pred treningom a po treningu.
Ked to pojdem postupny nastup napr. 4 dni aby som vedel ci mi to neroby neco tak je to zbytocne spinenie organizmu a ma sa to hned napalit alebo je to OK?

tiez este otazka ci sa ma davat taurin a draslik jak aj pri clenbe alebo nieco ine,,, na zvacsenie ucinku popripade minimalizaciu vedlajsakov diky
By silvo
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
bad_angel_86 napísal:
Nie nie ešte to nemam doma ale ked chcem len cisto jednu kuru na nabratie oxac + na skvalitnenie stanozol tak preco davat ten methandienon? lebo kamarat to mal a isiel z toho rychlo hore ale ked vysadil isiel aj rychlo dole na hmote.
Ten tvoj kamarat je hlupak najprv sa treba nieco naucit a potom skusat a myslis ze z oxaca ako dopadnes? Z oxaca spadnes este rychlejsie a dalsia vec po kure je dobre dat nieco na obnovenie hladin hormonov cize PCT cyklus. Urob ako ti radim a neolutujes. Co sa tyka oxymetolonu (nevhodny pre zaciatocnikov) ten je dobry dat na zaciatku kury ktora trva okolo 3 mesiacov a ktomu pripadaju este dalsie 2-3 latky plus PCT aby si z toho vytazil a malo to efekt.
By Thraxuz
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
bad_angel_86 napísal:
Ten tvoj kamarat je hlupak najprv sa treba nieco naucit a potom skusat a myslis ze z oxaca ako dopadnes? Z oxaca spadnes este rychlejsie a dalsia vec po kure je dobre dat nieco na obnovenie hladin hormonov cize PCT cyklus. Urob ako ti radim a neolutujes. Co sa tyka oxymetolonu (nevhodny pre zaciatocnikov) ten je dobry dat na zaciatku kury ktora trva okolo 3 mesiacov a ktomu pripadaju este dalsie 2-3 latky plus PCT aby si z toho vytazil a malo to efekt.
Ale ked chcem len jendu kuru neni to jedno ? ked tak neda sa po tom oxyme a stanozole dat PCT ciklus po ktorom by mi to ostalo ? A ked tak ktori virobok by si mi odporucil co sa tyka methandienon ? Lebo ja chcem len 1 kuru nechcem v tom pokracovat.
By placeboEFEKT
napisete mi ako je to s tym salbutamolom - davkovanim? dat od zaciatku plnu davku ci postupne?, jak vysadit?
a co doplnky stravy k tomu nejake specialne na ucinok??

dakujem
By silvo
placeboEFEKT napísal:napisete mi ako je to s tym salbutamolom - davkovanim? dat od zaciatku plnu davku ci postupne?, jak vysadit?
a co doplnky stravy k tomu nejake specialne na ucinok??

dakujem
Choj na konstantnej davke prve dva tri dni postupne zvis a posledne dva tri dni znizuj.Treba aj sledovat vedlajsie ucinky ci sa daju znasat. Davaj 12mg na den alebo piramidovo postupne zvisovat a nasledne znizovat.
By Mattias
Ahojte, chcel by som sa spytat na PCT. Kedy sa maju zacat uzivat? Az po ukonceny kury alebo uz nejak spolu pred ukoncenim este aj subezne s kurou? Popripade ake PCT by ste mi odporucili a ci hned po ich douzivani sa moze nasadit dalsia kura? A este jedna otazocka. Ked mam kuru Anabol + Stanazolol maju tieto latky nejake kontraindikacie s inymi liekmi popripade jedlom? (Ci si mozes pri nich dat napriklad ibalgin alebo paralen, pripadne lieky na tlak alebo cholesterol kedze aj tieto latky ovlyvnuju tlak a cholesterol....) dakujem za odpoved.
By silvo
Mattias napísal:Ahojte, chcel by som sa spytat na PCT. Kedy sa maju zacat uzivat? Az po ukonceny kury alebo uz nejak spolu pred ukoncenim este aj subezne s kurou? Popripade ake PCT by ste mi odporucili a ci hned po ich douzivani sa moze nasadit dalsia kura? A este jedna otazocka. Ked mam kuru Anabol + Stanazolol maju tieto latky nejake kontraindikacie s inymi liekmi popripade jedlom? (Ci si mozes pri nich dat napriklad ibalgin alebo paralen, pripadne lieky na tlak alebo cholesterol kedze aj tieto latky ovlyvnuju tlak a cholesterol....) dakujem za odpoved.
PCT zacinas po kure a zalezi aku latku ukoncujes od toho zavisi aj kedy sa nasadzuje PCT.Kazda latka ma specificky biologicky polcas rozpadu cize moderne povedane ako sa teraz pise half-life.Chlapi keby ste troska presli aj forum a kukli sa do tem najdete tieto veci. Subezne s kurou mozes brat tamoxifen ak si nachilny na gynekomastiu ale to treba v prvom rade zistit ale kedze nemas skusenosti tak este nevies ako reagujes na latky. Strerace mozes kombinovat z liekmi a ibalgyn znizuje testosteron pre tvoju informaciu ak otom este nevies. Tlak a cholesterol jasne ze zvisuju ale zalezi aj na tom ako sa stravujes. Ak sa liecis na tlak a chces zacat sypat tak to urob po liecbe. Na cholesterol je kopu dobrich doplnkov vyzivy cim ho upravis aj bez liekov co mam skusenost kopa lekarov to ani nevie.Tlak sa da pekne drzat na uzde tiez bez liekov.
By Mattias
vlastomenn napísal:
Mattias napísal:Ahojte, chcel by som sa spytat na PCT. Kedy sa maju zacat uzivat? Az po ukonceny kury alebo uz nejak spolu pred ukoncenim este aj subezne s kurou? Popripade ake PCT by ste mi odporucili a ci hned po ich douzivani sa moze nasadit dalsia kura? A este jedna otazocka. Ked mam kuru Anabol + Stanazolol maju tieto latky nejake kontraindikacie s inymi liekmi popripade jedlom? (Ci si mozes pri nich dat napriklad ibalgin alebo paralen, pripadne lieky na tlak alebo cholesterol kedze aj tieto latky ovlyvnuju tlak a cholesterol....) dakujem za odpoved.
PCT zacinas po kure a zalezi aku latku ukoncujes od toho zavisi aj kedy sa nasadzuje PCT.Kazda latka ma specificky biologicky polcas rozpadu cize moderne povedane ako sa teraz pise half-life.Chlapi keby ste troska presli aj forum a kukli sa do tem najdete tieto veci. Subezne s kurou mozes brat tamoxifen ak si nachilny na gynekomastiu ale to treba v prvom rade zistit ale kedze nemas skusenosti tak este nevies ako reagujes na latky. Strerace mozes kombinovat z liekmi a ibalgyn znizuje testosteron pre tvoju informaciu ak otom este nevies. Tlak a cholesterol jasne ze zvisuju ale zalezi aj na tom ako sa stravujes. Ak sa liecis na tlak a chces zacat sypat tak to urob po liecbe. Na cholesterol je kopu dobrich doplnkov vyzivy cim ho upravis aj bez liekov co mam skusenost kopa lekarov to ani nevie.Tlak sa da pekne drzat na uzde tiez bez liekov.

Som brat ten Anabol a Stanazolol a berem to podla toho cyklu co si mi poslal a ma len zaujimalo co si mam konkretne objednat dalej ako PCT, kedy to zacat brat a ako to zacat brat, popripade kedy zacat dalsiu kuru. S tym ibalginom si ma dostal. Som to vobec netusil. A aj Paralen znizuje testosteron, popripade este co ho moze znizovat co sa tyka stravy ,liekou a vseobecne?
By silvo
Mattias napísal:
vlastomenn napísal:

Som brat ten Anabol a Stanazolol a berem to podla toho cyklu co si mi poslal a ma len zaujimalo co si mam konkretne objednat dalej ako PCT, kedy to zacat brat a ako to zacat brat, popripade kedy zacat dalsiu kuru. S tym ibalginom si ma dostal. Som to vobec netusil. A aj Paralen znizuje testosteron, popripade este co ho moze znizovat co sa tyka stravy ,liekou a vseobecne?
Dalsiu kuru mozes zacat po nejakej pauze mesiac dva alebo hned po PCT zalezi co ocakavas ak sa chces neustale nabalovat jednoznacne po PCT. Vseobecne tam niesu velke rozdiely v znizeni hormonov takze tam nedaval tomu velku pozornost ale nemyslim tym aby si sa dopoval denne ibalginom.
By Mattias
Uz si ma vystrasil :a26 som sa bal ze nemozem vobec ibalgyn. Obcas si ho totiz dam ked mam migrenu alebo ma boli hlava.Este nieco ma napadlo. Je lepsie brat Anabol so Stanazolom subezne alebo najprv dobrat Anabol a az potom zacat brat Stanazolol? Pretoze v tom rozpise co si mi dal je to subezne ale na forku to kexo1 odporuca jednemu po dobrati Anabolu. Tak ako to je?
By silvo
Mattias napísal:Uz si ma vystrasil :a26 som sa bal ze nemozem vobec ibalgyn. Obcas si ho totiz dam ked mam migrenu alebo ma boli hlava.Este nieco ma napadlo. Je lepsie brat Anabol so Stanazolom subezne alebo najprv dobrat Anabol a az potom zacat brat Stanazolol? Pretoze v tom rozpise co si mi dal je to subezne ale na forku to kexo1 odporuca jednemu po dobrati Anabolu. Tak ako to je?
Jedna dolezita vec o ktoru ide je ta ze ani jedna latka sama o sebe ti velmi nepomoze cize ich kombinacia cize si nevsimaj sprostosti ktore niekto napise.Ked beries 3 latky a z toho su tam metandienon a stanozolol vtedy treba tresnut metan v prvej casti cyklu a stanozol v druhej casti pricom tretia latka napr testosteron ide pocas celeho cyklu! Uz vies zhruba co vysvetlujem? To co si napisal z toho si by si nevytazil nic.
By Thraxuz
No dobre rozhodol som sa ze dam na vaše rady by som si kupil naposim + stanozol. Vedeli by sme mi odporucit co najlepsie davkovanie ? A to PCT sa predava aj v tabletovej forme ? ak hej ako sa volaju pripravky v ktorych to je.
By silvo
Thraxuz napísal:No dobre rozhodol som sa ze dam na vaše rady by som si kupil naposim + stanozol. Vedeli by sme mi odporucit co najlepsie davkovanie ? A to PCT sa predava aj v tabletovej forme ? ak hej ako sa volaju pripravky v ktorych to je.
Ano aj PCT je tab.forme rozpis komplet mozem urobit alebo najdes tu : Re: STEROIDOVÉ CYKLY - rozpisy k nahliadnutiu
By Thraxuz
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:No dobre rozhodol som sa ze dam na vaše rady by som si kupil naposim + stanozol. Vedeli by sme mi odporucit co najlepsie davkovanie ? A to PCT sa predava aj v tabletovej forme ? ak hej ako sa volaju pripravky v ktorych to je.
Ano aj PCT je tab.forme rozpis komplet mozem urobit alebo najdes tu : Re: STEROIDOVÉ CYKLY - rozpisy k nahliadnutiu
A ake vyrobky obsahuju PCT ? A kolko to cca stoji ?
By silvo
Thraxuz napísal:
vlastomenn napísal:
A ake vyrobky obsahuju PCT ? A kolko to cca stoji ?
Do PCT - POST CYCLE THERAPY (PO CYKLE LIEČBA) sa pouzivaju napr. tamoxifen ebewe, clomiphene citrate, HCG, salbutamol a ine. PCT neni obsah tychto latok. PCT je nazov systemu cyklu ktory sa pouziva navazne po dobrati cyklu anabolickych steroidov.
By Thraxuz
A este by som sa chcel opytat PCt sluzi na zregenerovanie pecene a oblciiek a svalov aby som moc nepadol ? A po douzivani PCT stanozolu a anabolu by sa mi prirodezeny narast svalov nemal spomalit ze ?
By silvo
Thraxuz napísal:A este by som sa chcel opytat PCt sluzi na zregenerovanie pecene a oblciiek a svalov aby som moc nepadol ? A po douzivani PCT stanozolu a anabolu by sa mi prirodezeny narast svalov nemal spomalit ze ?
Precitaj si nieco o problematike anabolik informuj sa lebo vidim ze tliapes take veci ze mi az rozum zastava.Preco sa neinformujes a nieco nenaucis o tychto veciach? A pritom to chces brat a nevies co beries? PCT sluzi na obnovenie a vyrovnanie hormonalneho systemu v tele po anabolickych steroidoch. Na obnovu pecene sluzi napr. FLAVOBION, N2GUARD a ine. Tiazi sa ti par kliknuti napr. po fore? Kukni tu:
:a45 PCT - POST CYCLE THERAPY (PO CYKLE LIEČBA)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 81
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]