Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By CECHO
sak to som aj chcel ......napis mi do sukromnej spravi odkial si lebo ja nevim pisat sukromne spravi ok? :a40
By miokay101193
chcel by som zacat brat methandienone 5 mg/tab. a stanozolol tab. 10 mg/tab. myslite ze je to dobre
M S
1 2 tab. 2 tab.
2 2 tab. 2 tab.
3 2 tab. 2 tab.
4 2 tab. 2 tab.
5 4 tab. 3 tab.
6 4 tab. 3 tab.
7 4 tab. 3 tab.
8 4 tab. 3 tab.
9 6 tab. 3 tab.
10 6 tab. 3 tab.
11 6 tab. 3 tab.
12 6 tab. 3 tab.
13 6 tab. 3 tab.
14 6 tab. 3 tab.
15 6 tab. 3 tab.
16 6 tab. 3 tab.
17 6 tab. 3 tab.
18 6 tab. 3 tab.
19 6 tab. 3 tab.
20 6 tab. 3 tab.
21 6 tab. 3 tab.
22 6 tab. 3 tab.
23 6 tab. 3 tab.
24 6 tab. 3 tab.
25 6 tab. 3 tab.
26 6 tab. 3 tab.
27 6 tab. 3 tab.
28 6 tab. 3 tab.
29 6 tab. 3 tab.
30 6 tab. 3 tab.
31 6 tab. 2 tab.
32 4 tab. 2 tab.
33 4 tab. 2 tab.
34 4 tab. 2 tab.
35 4 tab. 2 tab.
36 4 tab. 2 tab.
37 4 tab. 2 tab.
38 2 tab.
39 2 tab.
40 2 tab.
41 2 tab.
42 2 tab.
43 2 tab.
44 2 tab.
By samuelkoo
caute, chcel by som nasadit prvu kuru. Nechcem nabrat moc vody.. Cvicim cca 5 rokov s prestavkami samozrejme, moj vek: 19 rokov vaha:75 kg vyska:171 cm
Som uplny novacik v tomto, tak vas prosim o radu a chcem sa spytat aka je pravdepodobnost ze natrafim na fake, keby som chcel nieco kupit z netu alebo neovereneho zdroja
By milankos512
samuelkoo napísal:caute, chcel by som nasadit prvu kuru. Nechcem nabrat moc vody.. Cvicim cca 5 rokov s prestavkami samozrejme, moj vek: 19 rokov vaha:75 kg vyska:171 cm
Som uplny novacik v tomto, tak vas prosim o radu a chcem sa spytat aka je pravdepodobnost ze natrafim na fake, keby som chcel nieco kupit z netu alebo neovereneho zdroja
s kúrou ti ja neporadím ale už zdravý rozum by ti mal naznačiť že cez nejaký e-shop by som to určite nebral ..niesú to doplnky stravy :a11 takže určite len od nejakého dílera aa pravdepodobnosť že natrafíš na fake je možno aj 100% pretože fake je už všetko ... ale je zase rozdiel fake a fake ...jeden zaberie ten druhý nie
By samuelkoo
ja som nemal na mysli z e-shopu :-D ja som mal na mysli takych tipkov co chodia napr. na diskusne fora a snazia sa ich predavat.. resp. dileri, ale ja som chcel vediet ci to je velka pravdepodobnost ked si to zoberu od niekoho neznameho
By papagiorgo
samuelkoo napísal:ja som nemal na mysli z e-shopu :-D ja som mal na mysli takych tipkov co chodia napr. na diskusne fora a snazia sa ich predavat.. resp. dileri, ale ja som chcel vediet ci to je velka pravdepodobnost ked si to zoberu od niekoho neznameho
a myslis , ze takíto dileri co chodia po forach su neni majitelmi eschopov ? pokial nemas nejakeho znameho , ktoremu veris , pripadne takýto clovek ma nejakeho spolahliveho dilera , bud si istý , ze na 99 percent kupis fake , akoukolvek formou cez net !!! ak ti niekto ponukne osobne prebratie , tam sa uz ta sanca na kvalitu moze zvysit , avsak tiez nie o moc
By motaba
ja by som az tak na eshopy nenadaval pretoze sa moze diat aj to ze tvoj sused/kamos to kupi z eshopu cez net a preda ti to s kamaratskou vierou o par € drahsie,....
eshopy maju daco doseba.....isteze je lepsi obony kontakt ale tak niektori si vyberat nemozu a musia volit takuto cestu...ja by som to preto nezatracoval, len si treba vediet spravne vybrat. .:))
By motaba
ohlasy ludi, pripadne sa spytat inych ...fora...blogy atd....
By miokay101193
jaj a nevedel by si poradit neaky ten e shop. ja som ich akoze nasiel dost ale vies ked pises ze to moze bit fake tak nwm.
By papagiorgo
miokay101193 napísal:jaj a nevedel by si poradit neaky ten e shop. ja som ich akoze nasiel dost ale vies ked pises ze to moze bit fake tak nwm.

ak tak iba sukromnou spravou
By wahenko
Caute ludia . ( vek 20 , 175 cm , vaha 68-70 kg.bieda.)

Najprv som chel tuto kuru - sustanon , naposim a winstrol - lebo mi to ponukol jeden znami ktory tiez sype, lenze neni známy ako známy , ked moze na tom zarobit alebo predat fake . a zevraj naposim sa uz dlhsiu dobu nevyrába , a sustanon holand by som asi takzo zohnal pravy. Informoval som sa aj na inych forach a tam mi napisali aby som nešpekuloval a isiel Tst mix a metha caps .

Inak by to bola moja 2 kúra a nechcem aby bola taka zla ako ta prvá .
By FitPotreby.sk
wahenko napísal:Caute ludia . ( vek 20 , 175 cm , vaha 68-70 kg.bieda.)

Najprv som chel tuto kuru - sustanon , naposim a winstrol - lebo mi to ponukol jeden znami ktory tiez sype, lenze neni známy ako známy , ked moze na tom zarobit alebo predat fake . a zevraj naposim sa uz dlhsiu dobu nevyrába , a sustanon holand by som asi takzo zohnal pravy. Informoval som sa aj na inych forach a tam mi napisali aby som nešpekuloval a isiel Tst mix a metha caps .

Inak by to bola moja 2 kúra a nechcem aby bola taka zla ako ta prvá .
Uplne suhlasim s tym aby si prestal spekulovat. Spekulovat s AS.
Ze sa na to nevyseres.
By wahenko
no uplne super ďakujem za radu , presne takúto som potreboval .
By FitPotreby.sk
wahenko napísal:no uplne super ďakujem za radu , presne takúto som potreboval .
skutocne uz nemozes vymysliet nic ine, len steroidove kury?
prepac ale rada, ze sa mas vykaslat na steroidy v Tvojom veku mi pripada, ako najlepsi napad
chcel som aby si to radsej skusil prirodzenou cestou a nenicil si zdravie
By nitrix1986
mas hodne vela kombinacii ktore moze ist zalezi co od nich ocakavas,do kolko financi a aku dlzku kury
By wahenko
očakávam objem . Dĺžka kury by mala bit 8 týždňová a co sa tíka financií co by som chcel d toho obetovat je cca 250e.
By nitrix1986
wahenko napísal:očakávam objem . Dĺžka kury by mala bit 8 týždňová a co sa tíka financií co by som chcel d toho obetovat je cca 250e.
za to urobis celkom slusnu kuru a ked si prvosypac staci ti mimimu sustak methan stan
By Petrik
naberať silou mocou a to je jedno ako??? to sa aj oplatí??? už len kôli gynekoceckom by som to vôbec neriskoval..... :a43
By motaba
po prve davat efe+kofe+acyl do objemu to je co ? ved to je uplny koktejl na vypalovanie pred sutazami atd....co ma acylpirin s objemom? bud si tam daco vynechal co si nenapisal alebo je to cista blbost...
ak ches minimum vedlajsakov tak by som volil oxan a kedze mas tkatiez neukonceny rast....sice je blbost zacinat s anabolikami ale tak tvoja volba...
volil by som isto oxan uz len kvoli tomu ze ako farmakologicke liecivo to bolo vyrobene ako pre male deti tak aj zeny cize su tam velmi dobre zohladnene minimalne vedlajsaky...
clenbuterol do risky to je v pohode...spolu s ECA = efedrinnnnn+cofein+acylpirin
By whoo
oxan je steroid ako kazdy iny, cajikovy-necajikovy je to HORMONALNY liek ktory do seba davas v mnohonasobne vacsej davke ako sa uziva na lekarske ucely kedze ho chces na budovanie svalov, tak si dobre rozmysli ci ti za to stoji... hovoris ze chces pockat do 18r. k tomu ti poviem len to, ze telu je jedno ci si dospely po pravnej stranke, to ze mas na papiery napisane "dospely" neznamena, ze si aj fyzicky dospely... neodhovaram ta, kludne si daj kuru, ja ti to len objasnujem co riskujes :a21
By aporko
Cus borci.. neviem presne kde to mam dat tak to supem sem :

Chcem ist kuru ... mam zatial kupene oxan 100tabliet, stano 100 tabliet, a testak propik 10ml... znamy mi hovori ze to je malo na jednu kuru...viete nieco poradit ? :a21
By papagiorgo
aporko napísal:Cus borci.. neviem presne kde to mam dat tak to supem sem :

Chcem ist kuru ... mam zatial kupene oxan 100tabliet, stano 100 tabliet, a testak propik 10ml... znamy mi hovori ze to je malo na jednu kuru...viete nieco poradit ? :a21
ja nie som povolaný radit nieco o steroidoch , ale urcite sa ta odbornici co sem chodia opýtaju , co od tejto kuty ocakavas a hlavne nieco o tebe aby sa dozvedeli :a15
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 81
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]