Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By Deryk159
Zdar borci,
Máte niekto skúsenosť so Sarms od pharmaqo, alebo s akou značkou máte pozitívnu skusesnot, dik
By garonko
Nepotrebuje niekto cabest ostalo mi 1x balenie Pfizer tak viem posunúť
By Slovan1945
Na Sarms sa vyser ani od tej najlepšej firmi sa neoplatí kupovať Sarms. Slabé a nepotrebné látky pre budovanie svalov , síly či akého koľvek výkonu.
Len AS , inzulín , peptidy a HGH fungujú.
By garonko
Chalani EPO davkovanie?
Viete poradiť?
Dakujem.
By Domin
Zdravím ľudia potrebujem poradiť aké látky zvoliť do 2 kúry na objem nedavno som šiel test E 250mg a methan 30mg oral preferujem ihly váha 80 výška 177cm som začiatočník sypania s testosteronu som pocitoval extrémnu únavu tak by som potreboval poradiť mám doma momentálne sustanon deca oxy anastrozole clomid dikes za každú radu. :a39
By Deryk159
To si nenabral nič.. Ja som zatiaľ čistý cvičím 4 roky a mám 93kg a výšku 187cm a nejakých 12-13% tuku a ešte stále váham či tam nemám rezervu a potom začnem nejakou ľahkou kúrou to iba na margo tvojej histórie. Cyklus máš ok taká klasika čo funguje asi každému podľa mna by som skôr hľadal rezervy v tréningu poťažmo v strave a regeracii, skús vysadiť vyčistiť sa poradiť sa s nejakým skúseným trénerom ako jesť a cvicit naberať by si mal aj bez sypacky keď pridas tak sa iba logicky stane to že naberes viac.
By Slovan1945
Čím menej tuku pred začatím kúry tým lepšie. Ja mám 171cm , 95kg a nejakých 15% tuku. Začnem kúru a naberem na nejakých 102kg. Ja sa zameriavam na trojboj a rast sily nie na rast svalov a i tak to ide pekne hore.
Daj TST 500mg - Deca 400mg na začiatok. A choď na testy po mesiaci
By phantomgear
Slovan1945 napísal: 12. Aug 2024, 22:16 Čím menej tuku pred začatím kúry tým lepšie. Ja mám 171cm , 95kg a nejakých 15% tuku. Začnem kúru a naberem na nejakých 102kg. Ja sa zameriavam na trojboj a rast sily nie na rast svalov a i tak to ide pekne hore.
Daj TST 500mg - Deca 400mg na začiatok. A choď na testy po mesiaci
Neni to zbytečně moc 400mg deca? Já jsem nikdy nejel více jak 300mg hranice byla 250 mg. Vždy jsem se řídil 3-4mg na 1kg váhy. U většiny lidi vůbec neodpovída dávka látek jejich svalové hmotnosti a tomu jak by měli aspon vypadat.
By Domin
Takže 500mg test 400 deca A k tomu AI anastrozole 0.5mg EOD?
Dopočul som sa že lepšie je dať 250mg test 2
x v týždni 250mg pondelok a štvrtok takej forme ako som napísal než naraz dať 500mg po prípade sa obrátim na vás... :a15
By Freeko
Nazdar chalani, chcem začať prvú kúru čo by ste odporúčili popri TST 300mg týždenne. Momentálne som v diete váha 88kg, výška 191cm. Samozrejme sa poradím aj s trenérom ale chcem počuť aj vaše názory. Ďakujem
By Slovan1945
No ten TST je najlepšie rozdeliť do troch dní v týždni ;) určite to neaplikovať všetko v jeden deň naraz.
By Slovan1945
Freeko napísal: 13. Aug 2024, 21:59 Nazdar chalani, chcem začať prvú kúru čo by ste odporúčili popri TST 300mg týždenne. Momentálne som v diete váha 88kg, výška 191cm. Samozrejme sa poradím aj s trenérom ale chcem počuť aj vaše názory. Ďakujem
Nemusíš už nič pridávať len maj po ruke IA (anastrozol/exemestan) ;)
By Sachiel_sk
Ahojte,

potreboval by som poradit s kurou. Mam 200 cm 90kg, 10% tuku, 37rokov. Proste tenky ako spajdla. Na youtube co som pozeral par typkov tak odporucali pre zaciatocnika co chce minimalizovat vedlajsie ucinky Anavar. Viem ze to nie je popularna volba, hlavne na naberanie, ale nechcem byt uplne ako skrina. Bola by to dobra volba? Popripade keby mi niekto poradil dobry cyklus. Injekcne veci si neviem predstavit pouzivat :/
By Slovan1945
Pre tvoje telo absolutná zbytočnosť kámo. Keď máš 2metre a chceš bribrať svalovú hmotu tak ani zo 100mg oxandrolonu denne nič nevyťažíš. Nič ako testosterón nieje lepšie. Bez toho sa neoplatí ísť do žiadneho cyklu. A DHT deriváty užívať samostatne je dvojnásobná blbosť.
By Fmz182
ahojte chcel by som ist do mostu , momentalne idem 13sty tyzden , dnes je aplikacia isiel som tyzdenne 500mg tst cyp , 250mg trenu , 250mg drosty , pol tablety anastrozolu kazde rano , proviron rano vecer , aplikacia kazdy 4ty den , cize priklad pon: 250mg tst , 125mg, tren, drosta , za 4dni to iste , ako mostovat ? tren uz by som mal vyhodit a teraz otazka mam ist do mostu len tst alebo aj drostu? Ake tam maju byt davky? Dakujem mam davat anastrozol opat ?
By Slovan1945
Všetko vylúč a nechaj len TST. A aplikuj častejšie napríklad 3 krát v tyždni po 50mg. Nedávaj ani anastrozol. Lepšie je aplikovať častejšie k vôli stabilite estrogénu a ďalším hormónom.
By Fmz182
Slovan1945 napísal: 16. Aug 2024, 02:56 Všetko vylúč a nechaj len TST. A aplikuj častejšie napríklad 3 krát v tyždni po 50mg. Nedávaj ani anastrozol. Lepšie je aplikovať častejšie k vôli stabilite estrogénu a ďalším hormónom.
dakujem za info , nevedel som ze ci mozem tren a drostu hned zo dna na den vyhodit , tak vcera som aplikoval plnu davku testu 0,8ml - 250mg , tren a drostu som znizil na 0,4ml - cca 90mg , normalne som chodil tych 0,6ml- co bolo 125mg, za 4 dni by som chcel dat zas este plny test 0,8ml , tren a drostu znova znizit na 0,2ml ,a nasledujuca davka by ostal len plny test napr na 0,8ml a potom by som to znizil ako hovoris ty .. otazka mozem takto to dokoncit ? alebo mozem tren a drostu uz uplne odseknut ?
By Slovan1945
Není to potrebné postupne vysadzovať. Ak máš tren a Drost enanthat tak bude aj tak učinkovať ešte 2 tyždne kým sa úplne vytratí.
By Fmz182
Dik za odpoved mas pravdu je to enantat, cize mozem ist teraz aplikaciu v pondelok len tst a mam dat plnu davku alebo hned mam dat len 50mg ? Anastrozol mozem teda uz vynechat a co hovoris na hcg ?
By miso333
garonko napísal: 29. Júl 2024, 12:51 Ak niekto zháňa zdroj na roids napíšte mi na mail:
coprestuta@proton.me
Mám na predaj úplne ine značky žiadna hilma fake a podobne srandy ..
:a2
Písal som mail, len som nedostal odpoved.
Chcel by som niečo na rysovanie- chudnutie, nejaký stanozol alebo niečo iné tabletkové :a6
By Fmz182
takze vcera som mal aplikaciu a po tvojej rade som vynechal tren a drostu , ale tst som dal plnu davku 0,8ml tj 250mg , hcg este nemam ale mam to objednane , a priznam sa ze s nim nemam ziadne skusenosti, co sa tyka anastrozolu uz som ho dnes nedal , teraz otazka mozem pockat dalsie 4 dni a ist 0,8ml 250mg tst alebo uz mam po 4roch dnoch dat 50mg tst ako si pisal a hcg nasadim neskor? Dakujem
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]