CECHO napísal:jako by som to mal naplanovat TESTOSTERON MIX 250 ml -1 krat za tizden napriklad kazdu nedelu a methandienone normalne piramidu ktomu zacnem 10 mg postupne zvisim kazdy tyzden na 40mg a vysadujem zasa na 10mg ale co ten stanazolo jako ho dotoho zaradim .......a kolko ma vyde takato kura diik moc ze pomahas .... nejaky kontak by si mi mohol poslat najlepsie tel.cislo
tst mix 250mg si chcel asi napisat... kazdy stvrty den postupne zvysit odstup na kazdy piaty den 1ml , t.j. 250mg
methan nemusis zvysovat a znovu znizovat ale staci nasadit konstantnu hladinu napriklad tych 40mg/den a postupne po 10dnoch vyklesat na 10mg/den
stanozolol sa zvycajne nasadzuje po vysadeni methanu alebo posledny tyzden s methanom sa nasadzuje stanozolol tak ze sa prekryvaju , stan sa dava na zaver kury pretoze trosku stahuje a zhustuje svalovinu , methan naopak ide na zaciatok pretoze svalovinu "rozthauje-zvlacnuje" a natahuje viacmenej do nej vodu
takze graficky to prekrytie asi nejako takto:
tst mix ...................................................... . . . . . . . . . ----- /koniec
methan............ . . . . . . . . . . . . . .--------------------------------------- /koniec
stan -------------------------------. . . . . . ............................. . . . . /koniec