(naozaj dufam, ze tu nie som sam)
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
papagiorgo napísal:poker : španielska dedina pre mnaja do toho tiez prachy nepcham, hram skor freerolly (turnaje zadarmo). len obcas ked ideme do kasina tak tam obetujem 20-30€... chvalabohu
mam do coho drbat peniaze
teda ak nahodou nejake mám
![]()
![]()
sali991 napísal:ja poker zbožnujem len keby som stale mal super karty s ktorymi možem niečo vyhrať ,hram to len na facebooku osobne s kartami som to ešte nehralja s kamosmi chodim niekedy do takeho mensieho baru kde hrame aj 6 hodin, samozrejme o peniazky... je to navykovw veru :-)
sali991 napísal:ja radšej ani v kruhu kamošov neskušam by som si to ešte oblubil a stal by sa zo mna zavislakmyslim ze v kruhu kamaratov / bez benazi
papagiorgo napísal:toto myslim ze sa nemoze stat nikomu normalnemu. ked ma niekto rad poker nemoze hrat automat pretoze to je nieco uplne ine. automat je obycajna sprosta videohra. pri pokry sa vacsinou dobre bavim a uvolnim. a samozrejme nejaky maly vklad tam musi byt aby to bolo napinavejsiesali991 napísal:ja radšej ani v kruhu kamošov neskušam by som si to ešte oblubil a stal by sa zo mna zavislakmyslim ze v kruhu kamaratov / bez benazi/ to neni take nebezpecne , ako ked s tými kamosmi by si zacal o prachy / . mohlo by sa to zvrtnut iným smerom... myslim na sutomaty
whoo napísal:aj mi hrávame s kamošmi poker s niakym malým vkladom lebo bez toho by to nikdo nebral vážne a takto keď môžme vyhrať aspoň desinu tak sa snažímepapagiorgo napísal:toto myslim ze sa nemoze stat nikomu normalnemu. ked ma niekto rad poker nemoze hrat automat pretoze to je nieco uplne ine. automat je obycajna sprosta videohra. pri pokry sa vacsinou dobre bavim a uvolnim. a samozrejme nejaky maly vklad tam musi byt aby to bolo napinavejsiesali991 napísal:ja radšej ani v kruhu kamošov neskušam by som si to ešte oblubil a stal by sa zo mna zavislakmyslim ze v kruhu kamaratov / bez benazi/ to neni take nebezpecne , ako ked s tými kamosmi by si zacal o prachy / . mohlo by sa to zvrtnut iným smerom... myslim na sutomaty
Jurkádium napísal:lenze to si aj gamblery hovoria ze hraju s rozumomwhoo napísal:aj mi hrávame s kamošmi poker s niakym malým vkladom lebo bez toho by to nikdo nebral vážne a takto keď môžme vyhrať aspoň desinu tak sa snažímepapagiorgo napísal:toto myslim ze sa nemoze stat nikomu normalnemu. ked ma niekto rad poker nemoze hrat automat pretoze to je nieco uplne ine. automat je obycajna sprosta videohra. pri pokry sa vacsinou dobre bavim a uvolnim. a samozrejme nejaky maly vklad tam musi byt aby to bolo napinavejsiesali991 napísal:ja radšej ani v kruhu kamošov neskušam by som si to ešte oblubil a stal by sa zo mna zavislakmyslim ze v kruhu kamaratov / bez benazi/ to neni take nebezpecne , ako ked s tými kamosmi by si zacal o prachy / . mohlo by sa to zvrtnut iným smerom... myslim na sutomaty
...zato občas si zahráme aj na automatoch lebo myslím že ak tam dáš raz za čas 5 euro tak sa ti svet nezrúti....ak to dokážeš používať rozum tak ani automat neni až taká zlá vec
Jurkádium napísal:no tak mi si tie automaty víme ustrážiť zatialto je v pohode, aj tak pekna suma. za to sa uz da nejaky ten protak kupit...no tak mi sme šetci ešte študenti len ...mi si ždy dáme tak 2 euri len tak maximálna možná výhra zatial bola len 18
Jurkádium napísal:no to sa dá...ale aj tak ak ja vyhrám tak to vačšinou prejem hneďja by som povedal ze peniaze investovane do jedla su najlepsie investovane peniaze
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]