Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Nenašli ste žiadny priestor, do ktorého zapadá vaša otázka?
Záchrana, tu môžete debatovať o čomkoľvek, čo vám leží na srdci. Skrátka o živote.

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By papagiorgo
hulk napísal:mne skoro usi praskli ako zacal ten dement hukat ze goooool :roll: :mrgreen: :mrgreen:
to henten stale , ved uz si davno nemal moznost zakricat :mrgreen: a uz ani tak skoro nebude mat . ved ti nasi doma prehraju aj so sanmarinom , ci s kým to budu hrat :mrgreen: a ked dojdu cesi k nam , tí nam to vratia aj s urokmi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By kexo1
aj keby vratili mi uz mame taky naskok ze nam staci vyhrat so slovinskom sev. irskom a san marinom a budeme s velkou pravdepodobnostou aj tak prvy lebo uz mame nejak 7 bodov naskok
By xLeitonx
futbalovy zazrak je ze sme za dostali na majstrovstva xDD a to ze sme vyradili 4 nasobnych majstrov sveta a to ze sme sa aj dost daleko dostali...
By papagiorgo
tiez myslim , ze futbalisti nemusia chodit kanalmi , aj ked po prvom zapase ... druhý tez nic nerhrali ... a mali velmi na male , keby im nepomohli NOVE ZAMKY , su v peknej :a29
By xLeitonx
iNv1s napísal:ale zilina na to ma :a16
uvidis ako zhasne s chelsea ... aj doma aj vonku ale s moskvu a marseil doma vyhrame a vonku remizujeme :a39
By xLeitonx
iNv1s napísal:uvidime postupit zo zakladnej skupiny to by boli zasa peniaze pre zilinu :a22
to hej kks...kolko uz len dostali za postup do ligy majstrov---
By iNv1s
ale take vstupne co za to pytali - pytaju, to je nehorazne... 300,400,600€ severna a juzna tribuna len pre clenov a drzitelov tych klubovych kariet atd za 50 €
3/4 fanusikov tam nepojde a na tribunach budu kricat viac CHEALSE ako ZILINA
By xLeitonx
iNv1s napísal:ale take vstupne co za to pytali - pytaju, to je nehorazne... 300,400,600€ severna a juzna tribuna len pre clenov a drzitelov tych klubovych kariet atd za 50 €
to je pre klobaskovych fanusikov ktori sa chcu pozret na nagelovane hviezdy chelsea... a fanusikovia tam poriadny nebudu nikde :a39
By papagiorgo
iNv1s napísal:ale take vstupne co za to pytali - pytaju, to je nehorazne... 300,400,600€ severna a juzna tribuna len pre clenov a drzitelov tych klubovych kariet atd za 50 €
chcel som o tomto zalozit debatu uz na zaciatku ked s toutoch primitivnostou vysli na svetlo bozie , ale akosi som pozabudol :a11

je to nieco neskutocne , ked porovnavali ceny u svetových futbalových gigantov , az mi oci skoro vypadli , ked som videl tie ceny , zilina to oproti nim prestrelila min 10-15 naspobne . ale ved im to trkne po prvom zapase , budu tam sami hostia , usporisdatelia,treneri a hraci . a samozrejme aby som nezabudol na predstavitelov statu , ktorym to aj tak platime my,bezní smrtelnici :a11
By xLeitonx
papagiorgo napísal:
chcel som o tomto zalozit debatu uz na zaciatku ked s toutoch primitivnostou vysli na svetlo bozie , ale akosi som pozabudol :a11

je to nieco neskutocne , ked porovnavali ceny u svetových futbalových gigantov , az mi oci skoro vypadli , ked som videl tie ceny , zilina to oproti nim prestrelila min 10-15 naspobne . ale ved im to trkne po prvom zapase , budu tam sami hostia , usporisdatelia,treneri a hraci . a samozrejme aby som nezabudol na predstavitelov statu , ktorym to aj tak platime my,bezní smrtelnici :a11
famklub sa proti tomu vzburil a ceny pojdu dole odysli zo zapasu na protest...
By papagiorgo
aNs_ napísal:
papagiorgo napísal:

famklub sa proti tomu vzburil a ceny pojdu dole odysli zo zapasu na protest...
ani by som sa necudoval , keby sa skalní fans na nich vyjebasli ... dostali chuji 8 melonov eury ci kolko , to celkom kludne mohli dat vstupne 50e plne a "kartarom " gratis , ale tak to býva , teraz si myslia ze su futbaloví bohovia na slovensku , a preco na tom nenaryzovat co najviac ? akurat zvolili nespravnu cestu :a25
By iNv1s
moje slova, ryzovat na vlastnych fanusikoch je podla mna zderstvo... vedenie ma IQ resp. pan antosik asi dost nizke ked si myslia ,ze nejaky obycajny zarabajuci clovek alebo skolou povinne dieta/ studenti vysolia 300 - 600€ za to aby mohli vydiet 90 min futbalu alebo lepsie povedane nazivo chealsu ,lacnejsie ma by ma to vyslo keby som siel si pozret do chealsi zapas zo zilinou...
By xLeitonx
iNv1s napísal:moje slova, ryzovat na vlastnych fanusikoch je podla mna zderstvo... vedenie ma IQ resp. pan antosik asi dost nizke ked si myslia ,ze nejaky obycajny zarabajuci clovek alebo skolou povinne dieta/ studenti vysolia 300 - 600€ za to aby mohli vydiet 90 min futbalu alebo lepsie povedane nazivo chealsu ,lacnejsie ma by ma to vyslo keby som siel si pozret do chealsi zapas zo zilinou...
:a4 presne ale to ich nezaujima radsej doplnky a kuracie prsia nakupim :a25
By iNv1s
aNs_ napísal:
iNv1s napísal:moje slova, ryzovat na vlastnych fanusikoch je podla mna zderstvo... vedenie ma IQ resp. pan antosik asi dost nizke ked si myslia ,ze nejaky obycajny zarabajuci clovek alebo skolou povinne dieta/ studenti vysolia 300 - 600€ za to aby mohli vydiet 90 min futbalu alebo lepsie povedane nazivo chealsu ,lacnejsie ma by ma to vyslo keby som siel si pozret do chealsi zapas zo zilinou...
:a4 presne ale to ich nezaujima radsej doplnky a kuracie prsia nakupim :a25
to je samozrejmost :a9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]