Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Používateľov profilový obrázok
By __q__
caute! tak sa teda trosku predstavym 8-) vek 22 cvicit som zacal ked som mal asi 14 potom cez strednu som moc necvicil len sem tam,..normalne som zacal zase asi ked som mal 19,..
a kedze naturalne sa ani zabat na diskoteke neda :lol: tak som sa zacal trosku zaujimat aj o doplnky z lekarne :lol:
vyska178 vaha 90 + ako kedy
take silove vykony: ,hmm,..bench asi 130 len :cry: pritahy v predklone 105 (seria) zhyby-vlastna vaha+20kg, tlaky na ramena so 40 jednoruckami (v 6 opak v serii ked mam dobry den) francuzky tlak s jednoruckou v stoji 50kg 8-10opak uz mi je mala ta cinka :D
drepy ani mrtvolu moc necvicim kvoli spodnemu chrbatu, (nieco s nim nemam v poriadku a tieto cviky ma bolia)
legpress tak do 300 asi,..ani neviem nikdy kolko tam mam :D

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By papagiorgo
__q__ napísal:caute! tak sa teda trosku predstavym 8-) vek 22 cvicit som zacal ked som mal asi 14 potom cez strednu som moc necvicil len sem tam,..normalne som zacal zase asi ked som mal 19,..
a kedze naturalne sa ani zabat na diskoteke neda :lol: tak som sa zacal trosku zaujimat aj o doplnky z lekarne :lol:
vyska178 vaha 90 + ako kedy
take silove vykony: ,hmm,..bench asi 130 len :cry: pritahy v predklone 105 (seria) zhyby-vlastna vaha+20kg, tlaky na ramena so 40 jednoruckami (v 6 opak v serii ked mam dobry den) francuzky tlak s jednoruckou v stoji 50kg 8-10opak uz mi je mala ta cinka :D
drepy ani mrtvolu moc necvicim kvoli spodnemu chrbatu, (nieco s nim nemam v poriadku a tieto cviky ma bolia)
legpress tak do 300 asi,..ani neviem nikdy kolko tam mam :D
tak ta tu srdecne vítam a dufam,ze budes ako moderator prinosom pre toto forum ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]