Luther napísal:zdravím , chcel by som sa poradiť , čo si myslíte o užívaní arginínu aj pred spaním? to že okrem iného stimuluje rastoví hormón a podporuje proteínovú syntézu , by cez noc nemuselo byť na škodu...len ma znepokojuje zákaz užívanie viac ako jednej dávky denne...vopred ďakujem za názor
Pod sem a citaj
http://www.fitpotreby.sk/clanky/clanky- ... y/arginin/ tento clanok je velmi dobry a z 90% pravdivy, len trochu nadsadeny
ARGININ tiez sam o sebe nieje ziadny zazrak, z vlastnych skusenosti, viem, ze ma za nasledok velmi silne napumpovanie pri a po cviceni, mas pocit vacsej energie a lepsie znasas zataz, mal som pocit, ze aj rychlejsie po nom regenerujes. Kedze je nepochybne, ze rozsiruje cievy a tym vlastne dostavas do svalu viac zivin, ktore krvou dopravujes priamo tam kde treba. Pozor ale neskusal by som to s nadmernymi davkami. Napriek tomu podla roznych zdrojov nehrozi ziadne nebezpecenstvo a ziadne zname vedlajsie ucinky.
Rozny vyrobcovia sa dokonca markantne lisia v doporucenych dennych davkach pri rovnakom obsahu ucinnej latky a to podstatne, kde si zoberies, ze jeden uvadza max. mnozstvo 2 kapsule a druhy az 6 kapsuli denne.
Na zamyslenie a odpoved najdes mozno v tom, ze vyrobca, ktory odporuca 6 kapsuli si je vedomi, ze toto mnozstvo nijako neuskodi a teda ho rychlejsie minies a mozno rychlejsie kupis dalsie, vtip je ale v tom najst si optimalne mnozstvo pre Tvoj organizmus. Pretoze ak ti bude stacit vyuzitelne mnozstvo 2 kapsule, tak tie ostatne, ktore zoberies navyse aj tak vycuras.
Toto je len nas nazor a v ziadnom pripade nieje pre nikoho smerodatny.