Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Používateľov profilový obrázok
By Slovan1945
Ty vieš hovno ty idiot. Načo tu ponúkaš veci keď ich nevieš dodať? Keď ti niekto zaplatí vopred tak je tvojou povinnosťou dodať všetko najneskôr do 14dni!!! Ak to nedodržíš v dnešnej dobe tak si amatér , podvodník a nič už nerob. Ty Goronko už nikomu nič neponúkaj a nesľubuj lebo nič nedodržíš. Nespamuj tu dookola vo fóre už ideš každému na nervi.

Reklama

Reklama

By garonko
Veď okej to je tvoja verzia..
Predtym som meškal ale mal som nato dôvod ..
Lebo som bral od Royal .. Inak mam uz svoj
zdroj a jedno z druhým ..
Takže len tolko k tomu
Ale co mam teraz aktuálne klientov každý je spoko.
Nemam co skrývať a ani ojebavat
Ale poriadku chápem tvoj hnev voči mne 🤞
Ak zhanas zdroj kludne sa mi ozvi ponúkam vialky 10ml - coprestuta@proton.me :a2
By garonko
Prinášame novú značku Bull Pharma ( oleje s obsahom 10ml ) pre viac informácií ma kontaktuj na mail: coprestuta@proton.me :a2 radi privítame nových klientov, záleží nám predovšetkým na kvalite a čistote našich výrobkov a taktiež na spokojnosti klientov 💪

Naša webstránka:
https://www.bulloids.com/
By Tomason
Ahoj,
nemáte prosím kontakt na někoho, kdo by dokázal nabídnout přípravky na celkovou (interní) léčbu akné? Léčivá látka Isotretinoin.
Předem děkuju moc za případnou odpověď.
By Okap
Tomason napísal: 17. Aug 2024, 19:11 Ahoj,
nemáte prosím kontakt na někoho, kdo by dokázal nabídnout přípravky na celkovou (interní) léčbu akné? Léčivá látka Isotretinoin.
skus Roidblizz - dobra skusenost + uvadza, ze moze skusit zohnat aj veci mimo cenniku.
Lacko1099 napísal: 03. Júl 2024, 19:22 Niekoto kto vie dodoat vitaminy spolahlivo a za normalne ceny?
Klidně se mi ozvi na e-mail
Slovan1945 napísal: 27. Jún 2024, 16:17 Môžem odporučiť roidblizz a Iron (elite-labs) ;) vždy všetko prišlo bez problémov. Bioniche Pharma, Hilma , Novus Labs , Swisschem Pharma je kvalita. Nikdy som nemal problém ani u oralov ani u injekčných vecí.
A na magora menom goronko neriagovať a nič od neho nebrať. Buď nič nedodá alebo to dodá o pol roka.
Elite-labs neboli peter ještě funguje? U něho jsem začínal před 6 roky haha
By Tomason
Okap napísal: 19. Aug 2024, 20:04
Tomason napísal: 17. Aug 2024, 19:11 Ahoj,
skus Roidblizz - dobra skusenost + uvadza, ze moze skusit zohnat aj veci mimo cenniku.
Děkuju za tip. To jsem již zkoušel.
By Slovan1945
phantomgear napísal: 20. Aug 2024, 12:41
Slovan1945 napísal: 27. Jún 2024, 16:17 Môžem odporučiť roidblizz a Iron (elite-labs) ;) vždy všetko prišlo bez problémov. Bioniche Pharma, Hilma , Novus Labs , Swisschem Pharma je kvalita. Nikdy som nemal problém ani u oralov ani u injekčných vecí.
A na magora menom goronko neriagovať a nič od neho nebrať. Buď nič nedodá alebo to dodá o pol roka.
Áno stále funguje bez problémov 😎💪
Slovan1945 napísal: 21. Aug 2024, 01:46
phantomgear napísal: 20. Aug 2024, 12:41
Áno stále funguje bez problémov 😎💪
Poslal bys mi do zpráv odkaz? Koukl bych se, co ted prodává pamatuji si, že měl fajné nakopávače z USA.
By garonko
Kludne sa ozvite ponúkam kvalitnú značku General Pharmaceuticals - mam k tomu aj čerstvé testy Analiza Bialek .. su to fakt kvalitne roids žiadne miešané hluposti žiaden bordel ..

Viac info po maily:
coprestuta@proton.me :a22
By radek1017
Já mám opět poziitivní zkušenost s Roidblizz. Ceny jsou absolutně bezkonkureční a jednání extra rychlé, žádné zbytečné průtahy. V budoucnu první na koho se znovu rád obrátím.
By Roidblizz
Děkujeme za recenzi!

Nově nabízíme prodej ověřených digitálních a fyzických nkovních účtů/peněženek - napiš pro více info!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]