Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov. TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Zdar borci, Primo vs drost/enant ktorá latka ma väčší vpliv na svalovy objem.
Turinabol vs oxan ktorá latka bude vhodnejšia na prvé štiry týždne do objemu.
Dik.
Caw, vzhladom na anabolicko-androgenny pomer je Primobolan lepší a silnejší steroid ako Drostanolon. Davkovať od 400-800mg týždenne + TST samozrejme.
A Turinabol je určite lepší ako oxandrolon.
Oxandrolon je len liek pre deti a predražená slabá sračka ;)
Práve že podľa toho čo som mal moznsoť čítať tak ten drost vykazoval vyšší anabolický pomer ako Primo ale drost dávajú skor do záveru.
Ako by ste načasovali hcg po tst/enan? Niekto hovory začať s hcg ešte počas ciklu v menšej dávke napr 250 iu e2d niekto zase až dva týždne po poslednej dávke tst atd..
Čo je lepší pct preparát resp čo je lepšie dať do kúry a následne v tom pokračovať v pctčku či Anastrozol alebo tamoxifen.
Na prevenciu vzniku gynekomastie lebo v dospievani som tam mal mierny náznak takze v kúre by sa to prejavilo a v pctcku s clomidom.
Deryk159 napísal: ↑19. Sep 2022, 10:07
Čo je lepší pct preparát resp čo je lepšie dať do kúry a následne v tom pokračovať v pctčku či Anastrozol alebo tamoxifen.
Na prevenciu vzniku gynekomastie lebo v dospievani som tam mal mierny náznak takze v kúre by sa to prejavilo a v pctcku s clomidom.
Deryk159 napísal: ↑21. Sep 2022, 16:35
Nie je nutne užívať v PCT spolu s clomidom nejaký AI, (Anastrozol, Exemestan)?
Ak má byť PCT kvalitná tak tam musí byť určite zaradený clomid a IA. Samozrejme sa dajú ponúknuť aj iné produkty namiesto Clomid-u ale tým sa PCT predraží 5 násobne.
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí. Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá! Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.