Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všeobecné témy o doplnkoch výživy.
Proteiny, gainery, aminokyselniy, kreatín, NO produkty, spaľovače tuku, stimulanty, kĺbová výživa, vitamíny a podobne.
Používateľov profilový obrázok
By kubik
Zdravím, viete mi prosím poradiť, kde zoženiem nejaké iné príchute proteínov len ako čokoláda, vanilka a podobne? Už mi to leze hore krkom a v obchode, kde ich kupujem iné bohužiaľ nemajú...dik

Reklama

Reklama

By Dreamer
kubik napísal:Zdravím, viete mi prosím poradiť, kde zoženiem nejaké iné príchute proteínov len ako čokoláda, vanilka a podobne? Už mi to leze hore krkom a v obchode, kde ich kupujem iné bohužiaľ nemajú...dik
V dnešnej dobe má každý obchod/ e-shop na výber toľko značiek/druhov a príchutí, že je skôr problém vybrať si jednu a nie nájsť inú ako čoko a vanilka.
Ja si momentálne pochutnávam na príchutiach "banánový koláč" a "čokoláda mäta". Druhá menovaná je pre mňa TOP.

Ale ty asi nakupuješ proteín Koliba v COOP Jednote že? :a13
By kubik
No je to v takom menšom obchodíku u nás...ale už minule som si hovoril že objednám z netu. Odkial objednávate vy? Máte niečo overené? Eshopov je toľko že si neviem vybrať
By Dreamer
kubik napísal:No je to v takom menšom obchodíku u nás...ale už minule som si hovoril že objednám z netu. Odkial objednávate vy? Máte niečo overené? Eshopov je toľko že si neviem vybrať
Ja som už dlhšiu dobu spokojný a proteín/WPC80/ beriem od Natural Nutrition [namaximum.sk]. Určite budeš spokojný. Aj s kvalitou a jednoznačne aj s cenou.

:a6
By zdeno82
Ja objednávam z 4fitness, vyzdvihnem si to osobne, poštovné neplatím. Majú tam toľko príchutí, že si nebudeš vedieť vybrať, a nie že len čokoláda a vanilka :-D
By kondorka
V obchodoch proteíny už dávno nekupujem. Na nete nájdeš lacnejšie. Ja aktuálne nakupujem z myprotein.sk + ak chceš k tomu aj nejakú zľavu tak čekni kodino.com . Máš tam bohatý výber prichutí . Ja mám napríklad rada bielu čokoládu, cookies and cream alebo ak si kávičkár tak tiramisu je fajn...
By MajkyBeg
Ja tak isto nakupuj z namaximum.sk, férový prístup, rýchlosť dodania a máš tam príchutí od výmyslu sveta :a9 Je tam aj veľa zliav takže sa to oplatí. Občas mrknem tu kodino.com/sk/obchod/namaximum-sk na zľavové kódy, prípadne aj na iné e-shopy. Určite takto cez internet nakúpiš lepšie ako v tom malo obchodíku, kde majú tri príchute.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]