Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By dandy010
Všetci priaznivci silovych športov 24.4.2010 sa zacinaju MSR v Trojboji tak sa nam kludne pochvalte kto sa chysta.. Ja planujem urobit novy rekord v Tlaku kategoria do 110 kg :a63

Reklama

Reklama

By papagiorgo
dandy010 napísal:Všetci priaznivci silovych športov 24.4.2010 sa zacinaju MSR v Trojboji tak sa nam kludne pochvalte kto sa chysta.. Ja planujem urobit novy rekord v Tlaku kategoria do 110 kg :a63
tak potom sup sem s nejakými fotkami :a114 alebo videom , ako si ho zlomil :a27 - myslim ten record :a15
By papagiorgo
dandy010 napísal:Jednoznacne bude video :) samozrejme ze ho tu supnem iba ak to dam :) ak nie tak sa nebudem mat cim chvalit :))) :a10

mozes aj ked nedas :a25
By dandy010
Chalani Z Giraltoviec sa Tvrdo pripravuju na MSR v Trojboji 24 aprila chalani ktory sa chcete zucastnit cakam nejake informacie :) aby sme vedeli ako tvrdo mame makat :a2
By papagiorgo
Mates napísal:tie MSR su aj pre dorastencov do 75 kilo? kolko by som mal dat ak by som chcel rozmyslat o podiovom umiestneni??
veed to iste sa pýtal aj dandy :a11
By Mates
tak to si celkom dobry :a15 lebo ja by som mal vykon iba okolo 400 pretože drep a mrtvolu malo cvičím s tažkymi vahami.. možno aj preto že nemam opasok a bandáže... ale inac by som dal podla mna viac... takže na suťaž sa chystam až niekedy na jeseň ak to vyjde :a40
By dandy010
Mates na MSR idu : Dorastenci , Juniori , Muzi , Masters cize kludne ak si v nejakom klube zaplatis startovne a sutazis. Tam si ta pred sutazou odvazia a podla vahy zaradia do konkretnej vahovej kategorie je do 75 dalsie by som pozrel a vypisal ak budes mat oto zaujem.
By Maxton
Ved take na ake mas ... nemusis to tam ist hned vsetko vyhrat. A toto neni nejake komercne fitko kde sa ti nahodou budu smiat ked malo dvihas.
By mello
jop neviem čo riešiš.....ak sa tomu chceš venovať aj do budúcna a súťažiť aj nadalej tak nemáš čo riešiť....prvá súťaž býva vždy oťukávacia a na plno to rozbalíš neskôr :a16
By dandy010
Tak mi chalani ti tu mozme len poradit rozhodnut sa uz musis sam ale tak budeme tak tiez ja tam budem tiez sutazit tak prid pokecame :)
By papagiorgo
dandy010 napísal:ja suhlasim s aNs_om :) prid a urcite nebudes lutovat tam sa nikto z nikoho nesmeje pretoze kazdy nejako zacinal
len aby tam prisli taki frajeri , ze vysmeju tvoj výkon :a11 :a11 :a11
By dandy010
papagiorgo napísal:
dandy010 napísal:ja suhlasim s aNs_om :) prid a urcite nebudes lutovat tam sa nikto z nikoho nesmeje pretoze kazdy nejako zacinal
len aby tam prisli taki frajeri , ze vysmeju tvoj výkon :a11 :a11 :a11

TO BUDE ICH POSLEDNY SMIECH !!! :a38
By dandy010
24.04.2010. V Sobotu sa zacne suboj TITANOV :) najsilnejsi chlapi sa stretnu v Roznave a budu bojovat o postup na MS Europy do Madarska zaciatok je o 08:00 clock :) posledne vyhodnotenie bude o 23:00 clock :) tak drzte palce pridte podporit povzbudit aby sme podali co NAJLEPSIE VYKONY !!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]