Kuco napísal:Chcel by som sa spýtať či sa nenachádza niečo na trhu čo by zaručilo nejaký svalový nárast (okrem stanozolu a iných steroidov) za rozumnú cenu. Keďže som vyskúšal Gainer (Mega Mass) a to bola úplna sračka. Ako proteín to užívam pravidelne aj sa stravujem na 90% ale stále nejako nejdem pribrať. Momentálne mám Kyselinu aspargánovú (DAA) a Whey proteín, Creatín Monohydrát. Počul som pozitívne ohlasy na Protostrol ale dosť dráhe to je. Nemá niekto s dačím iným skúsenosti ? ...
Na príčine môže byť viac faktorov.
Skús si tak trochu reštartovať organizmus, odstrániť z tela toxíny a oddýchnuť si. Najlepší spôsob ako tak urobiť je jednodňová hladovka. Ublížiť by ti to nemalo a môže ti to pomôcť. Takže za vyskúšanie nič nedáš.
Ďalší spôsob je fakt si už priplatiť a kúpiť niečo lepšie. V tom ti ale ja už neporadím, kedže v tom nemám až taký prehľad. Jedine čo ti môžem povedať že tiež som počul dobré ohlasy na Protostrol.
A tretí spôsob je najjednoduchší. Postav sa pred zrkadlo-daj si zopár faciek-najedz sa-choď cvičiť a bav sa tým.
Eat clean today, feel great tomorrow.