FeRko napísal:Kľudne môžeš cvičiť 3 + 1 a nemusíš to tak deliť ako si písal a bude to mať lepší efekt ale medzi vrškami predným a zadným by som dal nohy aby sa stihol vrch tela zregenerovaťRozok napísal:Neboj ja dávam všade po jedna dva tlakových cvikou na partiu, chcel som tak dať že na jeden deň ako tie predne ramená no a tam military press z predu a na ten druhy deň čo ramená som chcel čisto iba na zadné ramená sa sustrediť a tam bi som dal military press za hlavu bol bi to dobry napad ?? a v sobotu bi som mal zaradiť tieš nohy nebolo bi to už veľa 4 partie ??? Tak skorej bi som dal hrudnik + triceps a chrbat + biceps bo dajak mi to nepasuje keby som si dni prehodil.FeRko napísal:Zdravím, potreboval bi som poradiť pri mojom tréningovom plane.mam to rovnako ako ty, akorat tie nohy tam dam aj druhy krat do tyzdna, ako 2fazu treningu napr sobotu vecer ked je cas.
Pondelok – Prsia + Biceps +Brucho
Utorok – Chrbát + Triceps
Streda – Ramená + trapézy+ Nohy +Predlaktie
Štvrtok – Voľno
Piatok – Prsia+ Biceps+ Brucho
Sobota – Chrbát + Ramená +Tricpes
Nedeľa = Voľno
A rozmyšlal bi som že bi som odcvičil jeden deň zadne ramená a potom druhy deň v plane predne s strednymi ramena, jeden deň horná časť hrudniku a iny deň strednu časť ... asi tak.
tie ramena preco nie vzdy cele, das si 3 cviky kazdy na jednu stranu odcvicis ich poriadne napr so zhadzovackami a mas dost ak pojdes poriadne alebo supersety atd ramena sa daju pekne rozbit a nezabudnut na military press nech to rastie, tie si mozes davat pred hlavou na predne alebo za hlavou na zadne, osobne mam radsej hrudnik + triceps, lebo ked si pondelok odpalis biceps, dalsi den bude chrbat odflaknuty, alebo si vymenit utorok a stredu
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.