FitPotreby.sk napísal:sklamem ta ;) som ten z 10 % ... nohy mam 1 krat lebo mi to poradily viacerí ... že je to velky sval a že stači ho cvičit 1 krat za tyžden kôli regeneracii a viem že kulturistika nieje len o posilovani ! a nechcem mat velke len určite svalove partie ale cele telo ! chcem dohnat to čo mam male aby sa to vyrovnalo ! bol som chudy ruky mam chabé ale pravdaže nechcem zanedbat ostatne svaly ... nechcem mat velky chrbat a male ramena ! .. velke ruky a male predlaktie ! takže mi nevyčitaj môj treningovy plan ... a riešim to lebo som chcel radu a nie a nie že cvič si ako chceš ... nechcem sa tu robit mudry !!! ale ani počuvat že som blby ;) a prirastky na hmote su lepšie ako sila ;) ramena , triceps zrobily fakt dobry pokrok ! a pekne podrastly bicáky a chrbat .. s bruchom som spokojny .. ale to cvičim tiež ! nohy a hrudnik išli viac silou .. za posledny mesiac som pribral 3 kg .. viem že možno to pre vas nieje vela ale premna ano ! a nevyčitajte mi niečo čo som nenapisal kludne sa opytajte a ja vam nato odpoviem ;)29ifko04 napísal:vobec neviem co chces cvicenim s cinkami dosiahnutsilvo napísal:Dobre ! dam na Vás ... vyskušam vaše treningove plany na 2 mesiace .. ked to nebude mat taky učinok ako ten môj vratim sa ku nemu !papagiorgo napísal:Pozri sa chlapec koľko má rokov a akú váhu! Však nech sa spaľuje aj naďalej! Nepísal som to z rozmaru. Toto nie je šport od buka do buka alebo keď si mladý chlapček niečo v hlavičke zmyslí tak je to dobré. To v žiadnom prípade tak nefungovalo a ani nebude. Telo vždy reaguje na istom princípe!
tak ked ti zabera a s nim spokojný tak v nom pokracuj , neni dovod nieco menit ak si spokojný
ale ak si ako 90% chalanov v tvojom veku, tak chces byt velky svalnaty, mat velke ruky a hrudnik.
je to vidiet z toho tvojho treningoveho planu. pretoze nohy a brucho mas len 1 krat v tyzdni a male ruky mas 2 krat.
no ale ak hovoris, ze ides hore na hmote, tak potom neviem preco toto riesis? ak napredujes, treba pokracovat az dokym nepride stagnacia.
zaujimalo by ma ake su prirastky na hmote, ale stavil by som sa, ze ziadne. toto poznam z vlastnej skusenosti, sila isla pomerne dobre hore ale hmota nie.
no a potom ta musim opravit: to nie su nase treningove plany, to su vseobecne zauzivane a profesionalne vseobecne vypracovane treningove plany
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.