dam 100kg iba 4 krat
cvicim osobitne hrud a potreboval by som poradit co mam spravit mojim cielom je to zodvihnut 10krat
nieaky typi rady alebo kolko serii by som mal ist aby som sa zlepsil diky moc
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
novyclovek napísal:Mam jeden problem alebo skor by som potreboval poradit ako zlepsim svoj benchpress poslednu 4 seriuTrénovať a trénovať to príde časom samo.
dam 100kg iba 4 krat
cvicim osobitne hrud a potreboval by som poradit co mam spravit mojim cielom je to zodvihnut 10krat
novyclovek napísal:Mam jeden problem alebo skor by som potreboval poradit ako zlepsim svoj benchpress poslednu 4 seriuv tomto Ti urcite pomoze nejaky zo silovo objemovych treningov, najlepsie Korte
dam 100kg iba 4 krat
novyclovek napísal:silovy trening nejdem a ako vyzera moj trening ?ty musis ist vyssie aby si mohol dvihat 100kg bez problemov
momentalne berem len creatine monohydrate a protein a klbovu vyzivu mojim snom v cviceni je jasne ze dobre vyzerat ale dvihat 100kg 4x10 bez problemov nepotrebujem ist ani vysie
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]