Prejdem rovno k problemu takze mam 18rokov, cca 190cm vyska, hmotnost 116kg, cvicim 2roky (4krat do tyzdna), vzdy som bol postavou chudy tazko priberal atd. Teraz za posledny 3/4 rok som pribral 36kg (zacal som poctivo jest, tvrdsie treningy a islo to same...). Akurat mam problem ze to neslo tak celkom do kvality ale dost aj do tukov a priberam stale (pridam aspon priblizne miery ruka - 46cm, hrudnik - 124cm, stehno - 67 cm)... Podla mna je najskor problem v strave asi toho jem privela preto pridam moj jedalnicek - Ranajky - ovsena kasa + banan, Desiata - Tvaroh + banan/sojova tycinka, Obed - najcastejsie maso + ryza/obcas zemiaky, Olovrant - Tvaroh + banan, Vecera - to iste ako obed alebo tuniak s tmavym pecivom, 2. Vecera - Vajcia + Ryza, Pocas dna este cca 2Krat proteinovy napoj a doplnky Bcaa, amino, predtreningovka. Toto cini podla mojich vypoctov okolo 230-260g bielkovin denne a 400sacharidov. Je to privela? mam z niecoho ubrat? alebo prejst rovno na nejaku dietu? Chcel by som zhodit tuky a vyrysovat svaly...
Vopred dakujem za pomoc :)