Ahojte. Chcel by som sa pochvalit ako som prisiel o 20€.
Zacal som chodit do posilky ale citim, ze to chce viac systemu a tiez som chcel mat odbornejsie pripraveny jedalnicek. Tak som si nasiel tohto super online trenera. Zaplatil som 2 mesacne clenstvo a cakal som do akeho uzasneho sveta sa dostanem.
Vyzera to dobre, nie? Avsak realita je trosku ina...
Prikladam zopar screenshotov... pouzivam chrome, skusal som aj explorer aj mozzillu. Skusal som doma aj v praci. Vsade to iste!
Moje MAXIMA
Moje MIERY
Moj JEDALNICEK rovnako by mi sluzil excel, ktory by som spravil tak do 3 min aj s formatovanim
Tiez mam nejake internetove projekty a preto chapem ak ma niekto technicke problemy. Avsak na 2 emaily s prosbou o vysvetlenie, pripadne s ozrejmenim co mam na tych par klikoch robit, som doteraz nemal ziadnu odpoved. Som na seba nastvany, lebo nikdy som si nemyslel, ze budem tak hlupy a naletim niekomu kto nema nikde ziadny kontakt. Mna presvedcilo takmer 8.000 fanusikov na facebooku, aby som stranke doveroval... netusim kde sa preboha vzali ale zrejme to nieje az taky problem.
Zaverom, nechcem nikoho spinit, iba ukazujem realitu a pristup. Mna tato chyba ma stala 20€ a bol by som rad, keby som zaplatil za chyby kazdeho zacinajuceho bodybuildera, ktory je ochotny dat do takehoto nieco peniaze.
p.s. etarget v systeme je znamkou pre uroven celeho projektu
Majo