Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By bhole1
Dobrý deň.

Chcel by som Vám predstaviť fitness trénera http://www.mybodymanager.sk jedna sa o revolučný systém ktorý generuje tréningové plány na mieru, ma možnosť jedálnička, umožňuje sledovať progres a veľa iného. Každý si u nás nájde tréningový plán na mieru presne podľa zamerania. Chcel by som Vás poprosiť o zhodnotenie.
Vybrať si mozte podľa zamerania. Tréningy sú rozdelene pre mužov
http://www.mybodymanager.sk/5-muzi-treningove-plany
a ženy
http://www.mybodymanager.sk/6-zeny-treningovy-plan
alebo si mozte vytvoriť vlastný tréningový program na mieru.
Teším sa na Vaše pripomienky, referencie.
Naposledy upravil/-a bhole1 v 10. Aug 2012, 06:54, upravené celkom 1 krát.

Reklama

Reklama

By bhole1
Tak ďakujem za postrehy Tréningové plány tiež + pridalo sa par nových. Ak by mal niekto záujem pridať si svoj vlastný tréning neváhajte ma kontaktovať veľmi rad ho nahodím do systému, tiez je mozne vytvorit si vlastny trening viac http://www.mybodymanager.sk/content/2-v ... ngovy-plan :)
http://www.mybodymaner.sk je tu pre Vas
Naposledy upravil/-a bhole1 v 10. Aug 2012, 06:48, upravené celkom 1 krát.
By natural
Zdravim v prvom rade davam palec hore za tento projekt, super vec !!! K mojim postrehom su to take detaili ktore mi trosku vadia. skusil som si zostavit trening no dal som si tam zle vahy chcel som len videt ako to bude cele vyzerat no ked uz som dal zacat trening tak sa mi trening ulozil , a ked som dal ukoncit trening tak trening ostal v sekcii "Absolvované tréningy" a nejde to niako zmazat je to len taky detail .Dalsie naco som prisiel v sekcii "Moja fyziognómia" ked si kamarat zapisoval mieri tak sa riadne sekol pri obovde stehna si zapisal miesto 62 - 92cm a ked to chcel opravit tak ostalo v grafe ze spadol o vela cm pretoze mieri pred tym nesli upravit ani premazat takze by sa stym mohlo nieco spravit . A posledna vec ktora je mozno hlupa ale keby sa to prepracuje bolo by to fajn a to je ze sa nedaju zmenit cviky v treningoch . Ja som zacal cvicit BEAR kde je "uzky benchpress" ktory sa mi zle cvici kvoli problemom s laktom , takze keby si moze clovek upravit aj cviky alebo by sa mohol dat vyber-moznosti vyberu cvikov ktory by chcel lovek cvicit bolo by to fajn mozno je to odomna hlupost kedze je trening zostaveny tak ako je ale keby sa stym da nieco robit bolo by to fajn . A posledny detail ktory vznikol len lenivostou je automaticke prihlasenie bolo by fajn keby po otvoreni stranky som hned prihlaseny . To je odomna vseto . Prajem vela uspechov s tymto projektom !!! :a6
By bhole1
Pripomienky berieme na vedomie :) Dakujem za reakciu. Absolvovane treningy su tam s toho dvovodu aby si si vedel prezriet hystoriu. Fitness trener sa viac krat kontroluje ci chces ulozit hodnoty alebo nie. S tou vymenou cvikov to su vzorove treningove plany je moznost si vytvorit vlastny treningovy plan na mieru http://www.mybodymanager.sk/content/2-v ... ngovy-plan .

Kazdopadne dakujeme
By Ikwe
Ahojte. Chcel by som sa pochvalit ako som prisiel o 20€.

Zacal som chodit do posilky ale citim, ze to chce viac systemu a tiez som chcel mat odbornejsie pripraveny jedalnicek. Tak som si nasiel tohto super online trenera. Zaplatil som 2 mesacne clenstvo a cakal som do akeho uzasneho sveta sa dostanem.

Obrázok

Vyzera to dobre, nie? Avsak realita je trosku ina...
Prikladam zopar screenshotov... pouzivam chrome, skusal som aj explorer aj mozzillu. Skusal som doma aj v praci. Vsade to iste!

Moje MAXIMA
Obrázok

Moje MIERY
Obrázok

Moj JEDALNICEK rovnako by mi sluzil excel, ktory by som spravil tak do 3 min aj s formatovanim
Obrázok

Tiez mam nejake internetove projekty a preto chapem ak ma niekto technicke problemy. Avsak na 2 emaily s prosbou o vysvetlenie, pripadne s ozrejmenim co mam na tych par klikoch robit, som doteraz nemal ziadnu odpoved. Som na seba nastvany, lebo nikdy som si nemyslel, ze budem tak hlupy a naletim niekomu kto nema nikde ziadny kontakt. Mna presvedcilo takmer 8.000 fanusikov na facebooku, aby som stranke doveroval... netusim kde sa preboha vzali ale zrejme to nieje az taky problem.

Zaverom, nechcem nikoho spinit, iba ukazujem realitu a pristup. Mna tato chyba ma stala 20€ a bol by som rad, keby som zaplatil za chyby kazdeho zacinajuceho bodybuildera, ktory je ochotny dat do takehoto nieco peniaze.

p.s. etarget v systeme je znamkou pre uroven celeho projektu

Majo
By papagiorgo
Ako pises , kazdý webový projekt moze mat svoje technicke slabiny , nic neni dokonale . Ale pokial ma niekto uvedený ako jediný kontakt formular a nereaguje na spravy , obzvlast u platených sluzieb to nem dobre . Aj my mame nejake tie webove projekty , nehovoriac o toimto fore , ale vsetky technicke problemy ak sa nahodou nieco vyskytne a niekto nas na to upozorní riešime okamzite a ani jedna ziadost resp. pripomienka nezostane nevyriesena . Seriozna komunikacia so zakazníkom by mala byť základom úspechu
By Ikwe
Ja to uz beriem sportovo... viem, ze raz za 2-3 roky potrebujem taketo facky aby som zostal v zivote ostrazity a cim su lacnejsie tym lepsie :a18 pre 20€ sa mi svet nezosype, aj ked je to tiez peniaz, minimalne za to mohol byt nejaky carnitine alebo nieco podobne... budem rad, ked tato moja skusenost sa stane varovanim pre ostatnych aby sa na podobne blbosti vysrali. Ked chcu poriadne cvicit, tak nech si sadnu na vikend pred PC, poriadne si nastuduju cviky, spravia treningove plany, jedalnicek na mesiac podla toho ako sa citia a sups do posilky... ziadny online trener z nikoho ramba neurobi :a32
By papagiorgo
Ikwe napísal:Ja to uz beriem sportovo... viem, ze raz za 2-3 roky potrebujem taketo facky aby som zostal v zivote ostrazity a cim su lacnejsie tym lepsie :a18 pre 20€ sa mi svet nezosype, aj ked je to tiez peniaz, minimalne za to mohol byt nejaky carnitine alebo nieco podobne... budem rad, ked tato moja skusenost sa stane varovanim pre ostatnych aby sa na podobne blbosti vysrali. Ked chcu poriadne cvicit, tak nech si sadnu na vikend pred PC, poriadne si nastuduju cviky, spravia treningove plany, jedalnicek na mesiac podla toho ako sa citia a sups do posilky... ziadny online trener z nikoho ramba neurobi :a32
treba si uvedomit , ze to robi pocitacpodla nejakých prednastavených sablon . Ludský faktor je ludský faktor . Je kopec trenerov , ktorí poskytujú online cez net zostavenie treningoveho planu alebo poradenstva , a je to nieco uplne iné ako sa spolahnut na nejaký pocitacový program
By Ikwe
V podstate som hladal nieco ako je ale v slovencine a s platenou podporou... vysledok vidis sam :a7
By FitPotreby.sk
Ja osobne by som radsej vyuzil skuseneho trenera a zaplatil mu za plan aj jedalnicek na mieru

http://www.steroidy.eu/index.php?route= ... uct_id=171
http://www.steroidy.eu/index.php?route= ... uct_id=172

a vyslo by to lacnejsie. A mas istotu, ze dostanes to co potrebujes. Aspon v tomto pripade urcite.

Inak dakujeme vsetci za odovzdanie vlastnej skusenosti s tymto systemom.

Tymto si dovolim majitela toho portalu vyzvat aby aspon skusil reagovat na tento prispevok.
Bolo by seriozne aby sa snazil aspon obhajit.
By silvo
Ja osobne všetkým doporučujem v tejto problematike sa obracať na www.steroidy.eu a samozrejme zdôverovať sa na toto fórum pretože nik nebude oklamaní ani podvedení! Ďalšia dôležitá vec je v oblasti kulturistiky, fitness aj ženskej, dlhoročné skúsenosti a bohaté vedomosti v tejto oblasti nehovoriac o praxi (nie chabá teória).
By bhole1
No pekne.

V prvom rade si poprosim kontakt na Vas aby som vedel komu system nefungoval a dohladam si ci nas vobec kontaktoval.. Neviem o nikom kto by sa nam na toto stazoval. Ano obcas je vypadok ale to co popisujte mi pride ako aha bola chyba tak rychlo o tom napiseme . Zaujimave je ze je zobrazena 1 / 10 systemu. Ku kontaktu obycajne odpovedame do +/- 5 hodin kontaktny formular funguje a dole v peticke je na nas adresa a e-mailovy kontakt :) . Toto co sa tu pise nie je pravda. Mame viac ako 7tisic zakaznikov len na Slovensku a toto sa nam este nestalo. Je mi jasne ze aj pan moderator sa rozhodol riesit bussines okolo treningovyh planov aj ked si nemyslim ze cesta su steroidy a preto sa tema okolo http://www.mybodymanager.sk toci tak ako sa toci kazdopadne nema pravo nas oznacovat za klamarov a nas projekt oznacit ako podvod. Kazdy klient www.mybodymanagera.sk ma treningovy rozpis presne na mieru - 100 percentnu podporu jedalnicek v pdf + eknihu ku kazdej objednavke a navyse pravidelne novinky a motivaciu na nasom blogu !

papagiorgo : Suhlasim preto je cely system postaveny tak ze trening upravuje podla toho ake vysledky donho zadavas. Teda ak system registruje ze su napriklad vahy nizke prida a naopak. Sleduje tvoj trening. Mna by skorej zaujimalo ako si to predstavujes ? Si myslis ze na steroidy.eu pri tom plane na uzivanie steroidov alebo treningovy rozpis co tu ponuka za 8e s tebou niekto osobne preberie tvoje parametre , ukaze ako sa to ma cvicit a podobne ? Upravi trening podla toho ako ti to ide ? Sleduje tvoj progres alebo ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]