Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By Element
Caute ... vybral som si tento treningovy plan a moja otazka znie ako je to myslene napriklad drepy 5×3 ----> 5 opakovani a 3 serie ? alebo 5 serii a 3 opakovania ? ( tak to myslim pri všetkom ) Dik za radu

Reklama

Reklama

By silvo
Element napísal:Caute ... vybral som si tento treningovy plan a moja otazka znie ako je to myslene napriklad drepy 5×3 ----> 5 opakovani a 3 serie ? alebo 5 serii a 3 opakovania ? ( tak to myslim pri všetkom ) Dik za radu
Trening si vyber tu :a45 Objemové tréningové plány - rozpisy
Objemový tréning č.1- začiatočník
Prve cislo znamena vzdy seriu a dalsie cislo alebo cisla su opakovania.
5(seria) x 8(opakovanie)
5(seria) x 12-8(opakovania)
By Paťo22
čaute, chcem sa spýtať jednu vec, a to že či sa v objemovke môže aj behávať ?
By xLeitonx
Paťo22 napísal:čaute, chcem sa spýtať jednu vec, a to že či sa v objemovke môže aj behávať ?
urcite nevidim v tom problem :)
By FitPotreby.sk
Paťo22 napísal:čaute, chcem sa spýtať jednu vec, a to že či sa v objemovke môže aj behávať ?
ak mas do objemovky zaradene kardio, tak v ramci toho je beh dobra volba, ale netreba to s nim prehanat, pri behu sa pali prilis vela energie
By silvo
Nezabudni ze prides o energiu ktoru potrebujes k rastu. Pri tvojej vahe nedoporucujem! Na sutaz sa nepripravujes tak to nepotrebujes.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]