Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoj blog a zapisujte si čokoľvek o sebe ... môžete ho využiť na zapisovanie tréningov, ale aj vkladanie svojich fotiek, videí, informácií o súťažiach, čohokoľvek čo chcete, aby o vás ostatní vedeli.
Používateľov profilový obrázok
By Kotlik
No dávam už štvrté balenie a zatiaľ ani pri jednom žiaden nárast váhy, maximálne tak o 0,4 kg, necítil som zavodnenie ani nárast sily. Skúsim dávky zvýšiť na 14-15g denne, hádam sa neposeriem.

Reklama

Reklama

By silvo
Kotlik napísal:No dávam už štvrté balenie a zatiaľ ani pri jednom žiaden nárast váhy, maximálne tak o 0,4 kg, necítil som zavodnenie ani nárast sily. Skúsim dávky zvýšiť na 14-15g denne, hádam sa neposeriem.
Ak si vzdy postupoval aj nasycovaciu fazu a vsetko ako sa ma tak sa na kreatin jednoznacne douivotne vyser! U teba to nema vyznam.
By Kotlik
No tak už doberiem ten, čo som kúpil. Neoplatí sa mi ani skúsiť iné formy kreatínu, napr. ethyl ester. pH-X atď? AK si ešte pamätám, tak celkom slušne som nabral z Brutal Gaineru od Biotechu (nejaký Creatine Blast™ (Creatine pH-X, Creatine HCl, Creatine Gluconate, Creatine Orotate, Creatine AKG)-1680g/150g), to bolo asi tak 3,5 kg za mesiac užívania, cítil som zavodnenie a aj sila išla hore.
13. a 14.6.2012 voľno, dnes 15.6.2012:
Chrbát:
Zhyby 7 x do zlyhania
Sťahovanie hornej kladky za hlavu 4x10x70kg
Veslovanie 4x8x38kg
Hyperextenzie 3x10
Biceps:
Zdvih EZ činky v stoji 4x8x32kg
Zdvih EZ činky na scottovej lavici 4x7x30kg
Ťah dolnej kladky na scottovej lavici 3x12x36kg
Predlaktie:
Zdvih EZ činky v stoji nadhmatom 3x15x16kg
By FitPotreby.sk
Kotlik napísal:No dávam už štvrté balenie a zatiaľ ani pri jednom žiaden nárast váhy, maximálne tak o 0,4 kg, necítil som zavodnenie ani nárast sily. Skúsim dávky zvýšiť na 14-15g denne, hádam sa neposeriem.
No tak v takom pripade je to uplne zbytocne davat. A tie davky ani nezvysuj, ked tak skus ale opatrne aby si si viac neuskodil, jak pomohol.
Je to tazko posudzovat, preco na niekoho zabera a na ineho nie. Moze to byt kludne zlym spracovanim, balenim a skladovanim.
Ako som uz hovoril, kreatin je velmi nestabilna latka, rychlo sa v styku s tekutinou premiena na kreatinin, co je odpadova latka metabolizmu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]