Cvicim objemovo tak lahšie už asi take 2 roky s menšimi prestavkami koli zdravotnym problemom, no dospel som k nazoru ze proste mam privela tuku aby som namne nejake prirastky svalov spozoroval, no proste mi to vadi ze aj ked sa sila trocha zdvíha proste vyzerám stále tak isto a tuku je viac a nie svalov, preto som sa rozhodol ze chcem najprv schudnuť a odobrať zo seba ten tuk do isteho štadia kedy to uz bude ono a potom zacnem znova cvičit objemove cviky na rast svalov, lebo ja vidim ze sila vzrastá napr na tlaky na lavicke s velkou cinkou som zacinal pri uplne smiešnych 15 kg a teraz robim asi 4 serie po 10 opakovani so 40-50 kg len proste na vzhlade nevidno absolutne nič stale vyzeram tak isto. Preto by som Vas chcel poprosit o pomoc ci by ste mi nenapísali alebo nezhotovili nejake treningovy plan práve na cviky pri ktorych budem hlavne z brucha spaľovať tuk, stále som cvičil klasicke brušáky na rovnej podložke, na šikmej lavičke potom skracovačky alebo zdvihy kolien, no pri niektorých ma rozboell velmi chrbát a akoby som nevidel aj po dlhsej dobe učinok... preto by som vas chcel poprosit o rady na cviky alebo o zostavenie plánu kde by som to spalovanie tuku, nielen z brucha uvidel ... pretoze teraz je ta moja postava taka nijaka... ziadne svaly nevidno nič... i ked nejaka sila uz je...
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.