Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Používateľov profilový obrázok
By silvo
majklnight napísal:ok plánujem prvu kuru chcem do nej dat 8 sustanonov(pakistan) + metan 200 tbl po 5mg sustanon chcem dat kazdy tytden jeden čiže 8 tyzdnov a metan by som chel dat od zaciatku 6 tyzdnov. potrebujem poradit ako by to bolo najlepsie respektive najučinejsie
Moze byt ten methandienon mozez dat systemom od najvyssej davky a postupne znizovat a na zaver mozes dat PCT clomid,tamoxifen popripade aspon salbutamol.

Reklama

Reklama

By silvo
majklnight napísal:ako davkovat tamoxifen? a solbutamol? este mam otasku o treningu pocas pct
Tamoxifen 10-30mg po dobu maximalne 20-30 dní a salbutamol 8 – 12mg denne.Latky ti potom mozem presne rozpisat a hlavne nacasovat co je velmi dolezite.Trening ako bezne ale mozes trosku ubrat na obratkach.
By papagiorgo
nitrix1986 napísal:takuto verejnu reklamu som uz dlho nevidel a vonkoncom na tie veci co su nanej
vadi ti nieco ?
By silvo
nitrix1986 napísal:takuto verejnu reklamu som uz dlho nevidel a vonkoncom na tie veci co su nanej
Presli sme trosku na styl zo zapadu tam je to uplne normalne.
By silvo
bad_angel_86 napísal:
majklnight napísal:ako davkovat tamoxifen? a solbutamol? este mam otasku o treningu pocas pct
-Tamoxifen do PCT ti bude málo, rovnako ako medzi AAS vzniká synergia pri ich spoločnom užívaní v rámci anabolického efektu, tak aj pri užívaní látok do PCT vzniká synergia v rámci tlaku na LH a FSH hormóny, ktoré sú priamym nakopávačom tvorby endogénneho TST
-V PCT je dôležité čo najskôr nakopnúť tvorbu endogénneho TST, aby si sa nedostal do fázy, kedy budeš mať mizernú regeneráciu a budeš prudko upadávať, takže potrebuješ tam aspon 2 látky ktoré ti nakopnú tvorbu vlastného TST, v tvojom prípade Clomid + Tamoxifen
-Taktiež ale potrebuješ aj látku, ktorá ti bude predlžovať anabolický efekt kúry, salbutamol je na to stvorený, no po takej kúre, ktorú maš ty prichystanú, ti stačiť nebude, kedže vodná retencia bude pracovať na plné obrátky, je dobré aby si nasadil do PCT aj malé dávky methanu, teda vyzeralo by to takto

:a45 1. až 5-ty deň =
20 mg Tamoxifen (10 mg ráno + 10 mg večer)
100 mg Clomid (50 mg ráno + 50 mg večer)
10 mg Methandienónu (5 mg ráno + 5 mg večer)

:a45 6-ty až 10-ty deň =
20 mg Tamoxifen (10 mg ráno + 10 mg večer)
100 mg Clomid (50 mg ráno + 50 mg večer)
5 mg Methandienónu (5 mg pred spaním)

:a45 11-ty až 20-ty deň
10 mg Tamoxifen (10 mg ráno)
50 mg Clomid (50 mg večer)

Salbutmaol samozrejme pôjdeš pyramídovo 1.deň 4 mg cca hodku pred tréningom, 2.deň 4 mg ráno + 4 mg pred tréningom, 3.deň 12 mg rano + na obed + pred tréningom (vždy v 4 hodinových odstupoch) salbutamol pôjdeš 21 dní, ku koncu vyklesáš 12, 8, 4
To je vsetko samozrejmostou aj tych variant je mnoho ako to urobit ale treba este ujasnit vsak sam vies ze vacsina sa odraza od financnych prostriedkov ale dobre je dat do PCT aspon nieco ako vobec nic.
By genius1
Ahoj, kedy treba nasadit PCT od poslednej injekcie tst mix pri dlzke kury 10týzdnov? dakujem
By silvo
genius1 napísal:Ahoj, kedy treba nasadit PCT od poslednej injekcie tst mix pri dlzke kury 10týzdnov? dakujem
21 dni po poslednej davke.
By silvo
genius1 napísal:dakujem :a40
a co by bolo konkretne najlepšie dat po tej kure
Pisali sme o tom uz vyssie v prispevkoch ale su rozne variacie latok a zalezi aj co vsetko si daval v kure aka bola kura silna.Ak si siel len na tst.mixe tak v pohode staci tamoxifen a clomid popripade ktomu este clenbuterol alebo salbutamol.
By silvo
matybb napísal:co hovorite pani na pharmax grecko a alpha pharma india?dostal som od jeziska :a40
Alpha je spicka ale zaujimalo by ma co od nej mas a za aku cenu.
By papagiorgo
vlastomenn napísal:
matybb napísal:co hovorite pani na pharmax grecko a alpha pharma india?dostal som od jeziska :a40
Alpha je spicka ale zaujimalo by ma co od nej mas a za aku cenu.
jeziško cenovky nerozdava :a11
By Thraxuz
Dobry chcel by som sa vas opytat že ake velke nasledky bude mat anapolon po 20dnovom uzivani.
By silvo
Thraxuz napísal:Dobry chcel by som sa vas opytat že ake velke nasledky bude mat anapolon po 20dnovom uzivani.
Ziadne.
By Thraxuz
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:Dobry chcel by som sa vas opytat že ake velke nasledky bude mat anapolon po 20dnovom uzivani.
Ziadne.
Okej diky za odpoved
By Thraxuz
A ešte by som sa chcel opytať či je potrebne nejak pripravit pečen a obličky pred uzivanim anapolonu tym som myslel cajmi atd... A po douzivani anapolonu na virovnanie hladiny testosteronu ci by bolo dobre kupit neaky tribulus.
By silvo
Thraxuz napísal:A ešte by som sa chcel opytať či je potrebne nejak pripravit pečen a obličky pred uzivanim anapolonu tym som myslel cajmi atd... A po douzivani anapolonu na virovnanie hladiny testosteronu ci by bolo dobre kupit neaky tribulus.
Mas len 18 rokov do oxaca by som nesiel a tych par tabliet nemusis robit z pecenou nic pises tu ako keby si ju isiel zhumplovat na odpis. Radsej napis aky mas zamer co ides brat presne a kolko toho mas.
By Thraxuz
bad_angel_86 napísal:
Thraxuz napísal:A ešte by som sa chcel opytať či je potrebne nejak pripravit pečen a obličky pred uzivanim anapolonu tym som myslel cajmi atd... A po douzivani anapolonu na virovnanie hladiny testosteronu ci by bolo dobre kupit neaky tribulus.
Oxym na 20 dní ??? aký to bude mať zmysel? chceš ho ísť samotný?
Nie nie samotny so stanozolom. A kamarat mi hovoril ze na nabratie tych 20tabliet uplne stači.
By silvo
Thraxuz napísal:
bad_angel_86 napísal:
Nie nie samotny so stanozolom. A kamarat mi hovoril ze na nabratie tych 20tabliet uplne stači.
Si nemal zacinat s tak silnou latkou hned na prvu kuru a v tvojom veku. Si mohol zacat cisto len na testosterone a nic viac.Ako dlho trenujes? Oxac sa pouziva v kure na zaciatku cyklu ale dalej idu dalsie latky.
By Thraxuz
vlastomenn napísal:
Thraxuz napísal:
bad_angel_86 napísal:
Si nemal zacinat s tak silnou latkou hned na prvu kuru a v tvojom veku. Si mohol zacat cisto len na testosterone a nic viac.Ako dlho trenujes? Oxac sa pouziva v kure na zaciatku cyklu ale dalej idu dalsie latky.
V aprili to budu 3 roky cvicenia. A ako si myslel zacat na testosterne ? Lebo ak by ma mal ten anapolon neak extra dokazit tak by si mi co ine poradil na zaciatok ? Nieco co je v tabletkovej forme.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 81
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]