Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Používateľov profilový obrázok
By nitrix1986
naco je davkovanie dlheho esteru kazde 3dni,nieje to skuseny sypac co berie gram naraz,ze to potrebuje delit jemu maximalne pozehnane staci kazdy 5den,nieje to kratky ester ze by hladina tak kolisala

Reklama

Reklama

By silvo
nitrix1986 napísal:naco je davkovanie dlheho esteru kazde 3dni,nieje to skuseny sypac co berie gram naraz,ze to potrebuje delit jemu maximalne pozehnane staci kazdy 5den,nieje to kratky ester ze by hladina tak kolisala
Myslis ze ked je to dlhy ester budes mat davku rovnaku pocas celej doby pocas jeho rozpadu?
By nitrix1986
vlastomenn napísal:
nitrix1986 napísal:naco je davkovanie dlheho esteru kazde 3dni,nieje to skuseny sypac co berie gram naraz,ze to potrebuje delit jemu maximalne pozehnane staci kazdy 5den,nieje to kratky ester ze by hladina tak kolisala
Myslis ze ked je to dlhy ester budes mat davku rovnaku pocas celej doby pocas jeho rozpadu?
to som nepovedal,sam vies ze sa nesklada latka s jedneho druhu testaku,s urcitim uvolnovanim,ale je to jedno ci to budes davat kazdy treeti alebo 5ty lebo tak ci tak to bezny sypac nezbada,a popravde len pharma produkty maju v testaku vsetky estery,decanoate tam vecsinou chyba,ale to vies aj sam ,a preto kazdemu prvosypacovi radim raz za 7 max 5dni ,lebo vecsina znich sa boji ihiel,takze je preneho vtomto smere lepsia menej casta aplikacia
By silvo
nitrix1986 napísal:
vlastomenn napísal:
to som nepovedal,sam vies ze sa nesklada latka s jedneho druhu testaku,s urcitim uvolnovanim,ale je to jedno ci to budes davat kazdy treeti alebo 5ty lebo tak ci tak to bezny sypac nezbada,a popravde len pharma produkty maju v testaku vsetky estery,decanoate tam vecsinou chyba,ale to vies aj sam ,a preto kazdemu prvosypacovi radim raz za 7 max 5dni ,lebo vecsina znich sa boji ihiel,takze je preneho vtomto smere lepsia menej casta aplikacia
Vsak som mu pisal nech sa drzi cyklu a nie je este pokrocily v tomto smere tak kludne staci raz za 7 dni. Vyhukne hore len taky fukot.
By M3power
Zdravim vas borci....mam22rokov 174 a 80kg potreboval by som poradit ako mam zostavit moju prvu kuru ...mam 5 baleni undestoru 100tbl 10mg methandienonu + 100tbl stanozolu 10mg ....50tabliet tamoxifenu +50 provironu + ochrana pecene +vitamin&mineral ....neviem ci mam brat vsetko naraz under methan stanozol alebo najprv under + methan a potom nahradit methan stanozolom +pct dik za radu.
By peter222
ak sa ma napr: testosteron pichat stale na ine miesto,aby tam nevznikol absces, tak ok, ale ak niekto stim bere latku co sa picha trebars obden,ak si ma aj to pichat stale vedla tak potom by mal zachvilu rit jak cednik, treba vlastne pockat kym sa ten olej rozlozi v svale, ale za aku dlhu dobu sa tam rozlozi? vlastne za aku dobu moze davat na to iste miesto. lebo nenasiel som nikde nieco otom ako dlho sa v svale ten olej vstrebava,ako dlho by trebalo nechat to miesto na pokoji.vsade len popisu ze netreba to davat na jedno miesto,no dobre ale co dalej...nenapisu ako dlho sa to vstrebava ani nic v tom zmysle. de by sa dalo otom nieco najst?? alebo co otom viete.
By silvo
peter222 napísal:ak sa ma napr: testosteron pichat stale na ine miesto,aby tam nevznikol absces, tak ok, ale ak niekto stim bere latku co sa picha trebars obden,ak si ma aj to pichat stale vedla tak potom by mal zachvilu rit jak cednik, treba vlastne pockat kym sa ten olej rozlozi v svale, ale za aku dlhu dobu sa tam rozlozi? vlastne za aku dobu moze davat na to iste miesto. lebo nenasiel som nikde nieco otom ako dlho sa v svale ten olej vstrebava,ako dlho by trebalo nechat to miesto na pokoji.vsade len popisu ze netreba to davat na jedno miesto,no dobre ale co dalej...nenapisu ako dlho sa to vstrebava ani nic v tom zmysle. de by sa dalo otom nieco najst?? alebo co otom viete.
Nic ine nerob len striedaj miasta vpichu cize raz tam raz tam a stale dookola cize aj obden ked davas ta praktika je ta ista ide o to aby sa hojilo poskodene tkanivo od ihly nic ine. Absces ti vznikne v prvom rade zo zlej hygieny pripadne infikovanej latky.
By peter222
vlastomenn napísal:
peter222 napísal:ak sa ma napr: testosteron pichat stale na ine miesto,aby tam nevznikol absces, tak ok, ale ak niekto stim bere latku co sa picha trebars obden,ak si ma aj to pichat stale vedla tak potom by mal zachvilu rit jak cednik, treba vlastne pockat kym sa ten olej rozlozi v svale, ale za aku dlhu dobu sa tam rozlozi? vlastne za aku dobu moze davat na to iste miesto. lebo nenasiel som nikde nieco otom ako dlho sa v svale ten olej vstrebava,ako dlho by trebalo nechat to miesto na pokoji.vsade len popisu ze netreba to davat na jedno miesto,no dobre ale co dalej...nenapisu ako dlho sa to vstrebava ani nic v tom zmysle. de by sa dalo otom nieco najst?? alebo co otom viete.
Nic ine nerob len striedaj miasta vpichu cize raz tam raz tam a stale dookola cize aj obden ked davas ta praktika je ta ista ide o to aby sa hojilo poskodene tkanivo od ihly nic ine. Absces ti vznikne v prvom rade zo zlej hygieny pripadne infikovanej latky.
tieto veci su my jasne, ale len tak zo zvedavosti ma zaujma ako dlho sa to vstrebava, hoji a taketo veci. to ze treba davat vedla a taketo tie veci to je samozrejmost.len hinto ma zaujma.
By silvo
peter222 napísal:
vlastomenn napísal:
tieto veci su my jasne, ale len tak zo zvedavosti ma zaujma ako dlho sa to vstrebava, hoji a taketo veci. to ze treba davat vedla a taketo tie veci to je samozrejmost.len hinto ma zaujma.
Je to individualne ale taku podrobnost neviem neboj neumries.
By nitrix1986
mas strasne vela miesta kam sa to da pustit,zalezi len aku latku a o aku ihlu ide,ja striedam ramena bicak tricak hrudnik brucho stehna lytka ale hovorim to je extrem pri mnohych kombinaciach latok,cize teba to necaka,hlavne aby si nedaval latku na rovnake miesto ,lebo moze vzniknut abces,vecsinou ti tam vsak zvykne zapuzdrenie,abces nemusi vzniknut len pri zle alpikacii alebo aplikacii na rovnake miesto,ale aj,ak neni pri vyrabani latok,pouuzita vhodna primes,ale na 99% sa nemusis aj tak bat,ak by islo o abces by si to rychlo zbadal,a o tom uvolnovani latok,ide oto ake estery pouzijes,Ale zvecsa sa traduje ze pri dlhych esteroch by to malo byt min.2tyzdne a viac
By natural
vlastomenn napísal:
natural napísal: no jedine som mal pred rokom bobule takze neviem ci mam dat to pct a ked hej tak porad ake , ohladom toho davkovania pozeral som ten rozpis a mas tam uvedenych 12amp a 191 tbl ak som teda dobre ratal , ja mam 10amp. a 200tbl takze ampule budem brat kazdy piaty den vide mi to tak na 46dni a ked zacnem brat ten methan od 15 dna tak ako si napisal tak ho budem doberat dlhsie po dobrati ampul ako mas ty napisane , chcem vedet ci to nevadi ? alebo ak ano ci ho nemam nasadit skorsie napr. v 10dni ??? pozeral som to tak zbezne este si to popozeram takze zatial sa vyjadri k tomuto prosim ta . Dik
Nevadi mozes brat tst aj kazdych 7 dni ale je lepsie brat kazdy piaty dokonca kazdy treti stvrty den je najidealnejsie koli udrzaniu rovnomernej hladiny tst v tele cize aby nekolisala.Metan mozes dat skor aj ako je napisane.PCT nemusis riesit som presvedceny ze prirastok v podstate skoro vsetok ostane mozes dat clomid ak mas problem z gynekomastiou tak tamoxifen hned ako su problemi alebo ak vies ze mas s tym problem tak zacat hned s kurou.Idealne je dat po kure N2GUARD co ta tiez upravy a precisti organizmus a dostanes hodnoty krv.obrazca na normal. treba hlavne drzat vyssiu davku bielkovin vitaminy a vit C. min 500mg denne ideal 1000 mg.
prosim ta vlastomen chcem sa opytat na ten clomid , kolko ho treba a ako ho spravne uzivat , dik za radu
By silvo
natural napísal:
vlastomenn napísal:
natural napísal: no jedine som mal pred rokom bobule takze neviem ci mam dat to pct a ked hej tak porad ake , ohladom toho davkovania pozeral som ten rozpis a mas tam uvedenych 12amp a 191 tbl ak som teda dobre ratal , ja mam 10amp. a 200tbl takze ampule budem brat kazdy piaty den vide mi to tak na 46dni a ked zacnem brat ten methan od 15 dna tak ako si napisal tak ho budem doberat dlhsie po dobrati ampul ako mas ty napisane , chcem vedet ci to nevadi ? alebo ak ano ci ho nemam nasadit skorsie napr. v 10dni ??? pozeral som to tak zbezne este si to popozeram takze zatial sa vyjadri k tomuto prosim ta . Dik
Nevadi mozes brat tst aj kazdych 7 dni ale je lepsie brat kazdy piaty dokonca kazdy treti stvrty den je najidealnejsie koli udrzaniu rovnomernej hladiny tst v tele cize aby nekolisala.Metan mozes dat skor aj ako je napisane.PCT nemusis riesit som presvedceny ze prirastok v podstate skoro vsetok ostane mozes dat clomid ak mas problem z gynekomastiou tak tamoxifen hned ako su problemi alebo ak vies ze mas s tym problem tak zacat hned s kurou.Idealne je dat po kure N2GUARD co ta tiez upravy a precisti organizmus a dostanes hodnoty krv.obrazca na normal. treba hlavne drzat vyssiu davku bielkovin vitaminy a vit C. min 500mg denne ideal 1000 mg.
prosim ta vlastomen chcem sa opytat na ten clomid , kolko ho treba a ako ho spravne uzivat , dik za radu
Po kure staci 50 tab. Prvy den 300mg,desat dni 100mg,10 dni 50 mg.
By nitrix1986
zalezi aky clomid mas ci grecky ci slovensky ,podla toho si to rozratas,kedze tie 2tablety tam nehraju rolu,pozres ake su blistre ci po 10balene alebo po 12
By silvo
nitrix1986 napísal:Tomuto hovorite zima?ved tu nikto nepise o cykloch ,co to je svami :a13 zimna objemovka ziadna?
Slabi chlapci su tu slabi.
By Mattias
Ahojte,
mna by len zaujimalo ze ci ked uz raz zacnes so steroidmi tak ak nechces spadnut tak musis uz brat stale nejaku kuru v cykle alebo sa daju steroidy pouzit len obcas ne nejake nastartovanie ked pride k stagnacii. Ide o to ze je to uzavrety kruh? Ked si v kure naberes silu, hmotu ked vysadis prides o 80-90 percent a ak ich chces naspat musis dat znova kuru? Cize furt sa zenies za dosiahnutim stavu pocas kury pretoze pocas toho co beres PCT sa ti sice vrati testosteron spat na normu ale aj tak je to podstatne menej ako co si mal pocas kury co sa tyka anabolizmu a androgenou zacne prevysovat hodnota kortizolu a dostanes sa z anabolickeho stavu do katabolickeho cize to co si nabral si udrzat nedokazes a aj sila ide dole a ak chces "vyskocit spat na kona" musis znova nieco dat. Pochopil som to spravne?
By silvo
Mattias napísal:Ahojte,
mna by len zaujimalo ze ci ked uz raz zacnes so steroidmi tak ak nechces spadnut tak musis uz brat stale nejaku kuru v cykle alebo sa daju steroidy pouzit len obcas ne nejake nastartovanie ked pride k stagnacii. Ide o to ze je to uzavrety kruh? Ked si v kure naberes silu, hmotu ked vysadis prides o 80-90 percent a ak ich chces naspat musis dat znova kuru? Cize furt sa zenies za dosiahnutim stavu pocas kury pretoze pocas toho co beres PCT sa ti sice vrati testosteron spat na normu ale aj tak je to podstatne menej ako co si mal pocas kury co sa tyka anabolizmu a androgenou zacne prevysovat hodnota kortizolu a dostanes sa z anabolickeho stavu do katabolickeho cize to co si nabral si udrzat nedokazes a aj sila ide dole a ak chces "vyskocit spat na kona" musis znova nieco dat. Pochopil som to spravne?
Moze sa brat aj obcas na potiahnutie stagnacie cize dalsie napredovanie ale treba dodrziavat aj stravu spanok a trening a to aj mimo kury. To ako ide telo po kure dole je individualne u kazdeho jedinca.Treba skusat a experimentovat. Ale jedno je jasne po kazdej kure mas vzdy nieco navrch co bez anabolik tazko dosiahnes!
By nitrix1986
Tak tak vsetko je individualne tak ako pribratie v kure tak aj schudnutie,samozrejme vsetko zalezi na vela faktoroch.To ci sa vrati testak a ako rychlo sa vrati tiez zalezi od viac faktorov,ake latky ake davky kolka kura ako dlho si latky siel ale latky si pouzil v pct,ale pravda je taka ze len male % ludi sa vie pohnut naturalne este.
By Mattias
by ma zaujimalo este ze ked je v rozpise kury napisane nap. 1 den 2tab. anabol + 2tab. stanazolol tak to mam ako dat naraz alebo nejak rozdelit pocas dna je lepsie. Pytam sa kvoli tomu aby som tu dennu davku co najlepsie vyuzil. Hlavne ked sa postupne v tej kure navysuje davkovanie az na 6 tab. anabol + 3 tab. stanazol ( http://www.steroidy.eu/ ). Este by ma zaujimalo ze ako rychlo ucinkuju (dostavaju sa do krvy) tieto latky a ako dlho ucinkuju (aky maju half-time rozpadu) aby som vedel pripadne naplanovat davku pred treningom, pripadne po treningu kedy telo lepsie prijma latky. Alebo je to jedno? Dalej, by ma zaujimalo, ze ci ma zmysel brat nejaky tribulus pocas kury alebo pocas brania PCT ci uz kvoli nizsiemu klesnutiu prirodzeneho testosteronu pocas kury lebo rychlejsiej obnovy pocas PCT brania. Alebo to nema zmysel?
By silvo
Mattias napísal:by ma zaujimalo este ze ked je v rozpise kury napisane nap. 1 den 2tab. anabol + 2tab. stanazolol tak to mam ako dat naraz alebo nejak rozdelit pocas dna je lepsie. Pytam sa kvoli tomu aby som tu dennu davku co najlepsie vyuzil. Hlavne ked sa postupne v tej kure navysuje davkovanie az na 6 tab. anabol + 3 tab. stanazol ( http://www.steroidy.eu/ ). Este by ma zaujimalo ze ako rychlo ucinkuju (dostavaju sa do krvy) tieto latky a ako dlho ucinkuju (aky maju half-time rozpadu) aby som vedel pripadne naplanovat davku pred treningom, pripadne po treningu kedy telo lepsie prijma latky. Alebo je to jedno? Dalej, by ma zaujimalo, ze ci ma zmysel brat nejaky tribulus pocas kury alebo pocas brania PCT ci uz kvoli nizsiemu klesnutiu prirodzeneho testosteronu pocas kury lebo rychlejsiej obnovy pocas PCT brania. Alebo to nema zmysel?
Davkovanie rozdel do 2-3 davok denne prva davka odporucam hned po prebudeni rano.Take veci neries ako ci mas dat po treningu alebo pred nemyl si to z doplnkami vyzivy! Davka rano na obed a vecer po poslednom jedle alebo pred spanim. Do krvy to dostanes po par minutach a polcas je par hodin.Tribukus ak chces utratit na to eura tak ho daj pocas PCT.
By FitPotreby.sk
majklnight napísal:čaute mate niekto skusenosti s objednavanim so stranky steroidy.eu su tie produkty naozaj ucine ?
mozem dat ruku do ohna za tento eshop
By silvo
majklnight napísal:čaute mate niekto skusenosti s objednavanim so stranky steroidy.eu su tie produkty naozaj ucine ?
Mozem ta uistit o serioznosti tohoto obchodu.
By majklnight
ok plánujem prvu kuru chcem do nej dat 8 sustanonov(pakistan) + metan 200 tbl po 5mg sustanon chcem dat kazdy tytden jeden čiže 8 tyzdnov a metan by som chel dat od zaciatku 6 tyzdnov. potrebujem poradit ako by to bolo najlepsie respektive najučinejsie
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 81
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]