Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Používateľov profilový obrázok
By silvo
petrzlen napísal:cvicim uz aj 10 rokov, rekreacne. Miery mam: lytko 41cm, bicpeps 43,5 cm, hrudnik 115cm, stehno 61 cm, pás 82 cm, vyska 183 cm, vaha 89 kg. Chcel by som skvalitnit jestvujuce svalstvo, nabrat nejaku hmotu ale nechcem uz vela extra nabrat, nemam ambicie byt velky jak dom, ale nabrat kvalitnu hmotu, a tu co mam skvalitnit, a novo nabratu hmotu udrzat. Poradte nieco, vhodne kombinacie, vyrovnavace, uprednostnujem liekovu formu. Pripadne dobry zdroj
Kombinacie mas na fore rozpisane tu a ak chces dobry zdroj dohodim ti ale cez pm.Ak ti mozem dobre poradit zvol radsej inj.formu alebo aspon kombinaciu oral a inj. Rozpis kludne urobim aj na mieru.

Reklama

Reklama

By Igor Illés
Odporucam injekcnu formu, so pomer ucinnost, zdravotne hladisko 100% lepsie
By petrzlen
Igor Illés napísal:Odporucam injekcnu formu, so pomer ucinnost, zdravotne hladisko 100% lepsie

Mno a vidis moj veka,vahu, vysku, nikdy som nesypal, moje miery a pod,,, co by si navrhoval na skvalitnenie a ribratie par kg, cistej svalovej hmoty trvacej,,,cca 3-5 cm na objemoch svalovych partii?
By silvo
petrzlen napísal:
Igor Illés napísal:Odporucam injekcnu formu, so pomer ucinnost, zdravotne hladisko 100% lepsie

Mno a vidis moj veka,vahu, vysku, nikdy som nesypal, moje miery a pod,,, co by si navrhoval na skvalitnenie a ribratie par kg, cistej svalovej hmoty trvacej,,,cca 3-5 cm na objemoch svalovych partii?
Oto to mas jednoduchsie ked si nedaval nikdy nic telo bude dobre reagovat samozrejme treba aj stravu. Zalezi aj kolko chces do toho investovat.
By petrzlen
vlastomenn napísal:
petrzlen napísal:

Oto to mas jednoduchsie ked si nedaval nikdy nic telo bude dobre reagovat samozrejme treba aj stravu. Zalezi aj kolko chces do toho investovat.
Sak hej jasne podriadim tomu rezim, aj regeneraciu, aj stravu a trening , stravu mam celkom fajn aj trening,ale pocas kury este disciplinovanejsi budem. Mno klko investovat, to je tazko pvoedat, lebo neviem v kach cenovych relaciach kpmplet za nejaku kuru s abavime, kedze ceny su vselikde ale z hladiska kury kolko to vyjde. A kedze svalovu hmotu mam "nejaku" :) a jeka uz vyzeram, chcle by som bavrat asi tak 3-4 cm svalovej hmoty na objemoch. Takze z coho by si zostavil na mna kuru, pripadne ake cenve realcie kury cca su?? vidis moj vek, vysku, vahu, aktualne miery, aktualne vykony a aj cielovu metu, ktoru by som chcel kurou dosiahnut.
By silvo
petrzlen napísal:
vlastomenn napísal:
petrzlen napísal:

Sak hej jasne podriadim tomu rezim, aj regeneraciu, aj stravu a trening , stravu mam celkom fajn aj trening,ale pocas kury este disciplinovanejsi budem. Mno klko investovat, to je tazko pvoedat, lebo neviem v kach cenovych relaciach kpmplet za nejaku kuru s abavime, kedze ceny su vselikde ale z hladiska kury kolko to vyjde. A kedze svalovu hmotu mam "nejaku" :) a jeka uz vyzeram, chcle by som bavrat asi tak 3-4 cm svalovej hmoty na objemoch. Takze z coho by si zostavil na mna kuru, pripadne ake cenve realcie kury cca su?? vidis moj vek, vysku, vahu, aktualne miery, aktualne vykony a aj cielovu metu, ktoru by som chcel kurou dosiahnut.
Na tvojom mieste by som siel nieco jednoduche kedze ides prvu kuru napr.testosteron anantat a stanozol nijak by som to nekomplikoval a ukoncit to clomidom.Kuru by si potiahol asi tak 2-3 mesiace.Jednoducha kura na kvalitu. Link som ti poslal tam mas cennik cize neni problem si to omrknut.
By petrzlen
A co vravite na kuru, oxandrolone 300 tabliet po 10 mg, stanazolol 200 tb po 10 mg, na konci kury clenbuterol 100 tabliet, clomid 24 tabliet, flavobion, hm????

dakujem
By silvo
petrzlen napísal:A co vravite na kuru, oxandrolone 300 tabliet po 10 mg, stanazolol 200 tb po 10 mg, na konci kury clenbuterol 100 tabliet, clomid 24 tabliet, flavobion, hm????

dakujem
Naco chces jest chleba s chlebom? A latky co pises same o sebe nesposobuju vysledky jedine kombinacia ako som pisal. AK SI NECHCES DAT PORADIT mozes si urobit kludne po svojom a ak chces buchat nezmyselne kombinacie latok od buka do buka. Daj ako som pisal testosteron ktori ti doda objem a bude ta aj spalovat cize drzat hladinu tuku na normale a stanozol ti da kvalitu.Ak sa citis a mas dost financii miesto stanozolu daj oxandrolon alebo este moznost prvu polku kury das stanozol a dalsiu zamenis za oxandrolon samozrejme celu kuru pojdes testosteron.Variant je viac co sa da urobit.
By petrzlen
vlastomenn napísal:
petrzlen napísal:A co vravite na kuru, oxandrolone 300 tabliet po 10 mg, stanazolol 200 tb po 10 mg, na konci kury clenbuterol 100 tabliet, clomid 24 tabliet, flavobion, hm????

dakujem
Naco chces jest chleba s chlebom? A latky co pises same o sebe nesposobuju vysledky jedine kombinacia ako som pisal. AK SI NECHCES DAT PORADIT mozes si urobit kludne po svojom a ak chces buchat nezmyselne kombinacie latok od buka do buka. Daj ako som pisal testosteron ktori ti doda objem a bude ta aj spalovat cize drzat hladinu tuku na normale a stanozol ti da kvalitu.Ak sa citis a mas dost financii miesto stanozolu daj oxandrolon alebo este moznost prvu polku kury das stanozol a dalsiu zamenis za oxandrolon samozrejme celu kuru pojdes testosteron.Variant je viac co sa da urobit.

Ale pravze si chcem dat poradit, a nasiel som tieto kombinacie oxan+ stanazolol v kombinacii za dobru, preto sa len pytam, takze stan by bolv kombinacii s oxaom a nakoniec kury clenbuterol. Ale jasne,ze si necham poradit- O testosterne som zasa cital, ze po vysadeni sa takmer vzdy padne po testosterone, proste ze hned okamzite zabera ale po vysadeni sa najrychychlejsie straca prirastok
By petrzlen
inak k tomuto som sa dopatral:

S přípravků pro tebe ,myšleno AS tak se nakonec točí všechno kolem derivátů testosteronu, po vysazení se tak do roka, prakticky všechna síla a svalovina vrátí na původní hodnoty takže nic nezůstane.

Ja chcem aby mi zostalo ale
By silvo
petrzlen napísal:inak k tomuto som sa dopatral:

S přípravků pro tebe ,myšleno AS tak se nakonec točí všechno kolem derivátů testosteronu, po vysazení se tak do roka, prakticky všechna síla a svalovina vrátí na původní hodnoty takže nic nezůstane.

Ked budes stale trenovat vacsina ti ostane vidim ze mas aj co sa tyka anabolik asi neprestudovane nic. Preto kombinacia tst a stanozol uz som pisal hore co robi co a si zaciatocnik takze ver tome ze vela hmoty ti ostane a co sa tyka nabratej hmoty ci uz ju mas s pomocou chemie ale bez vzdy ked prestanes trenovat a vyzivovat sval upadne na povodne miesto. Pretoze to co si tomu svalu daval aby vyzeral taky ako vyzeral bol impulz aby sa tak aj drzal.Cize keby to tak nebolo clovek by sa uz rodil svalnaty.Ja som 15 rokov trenoval bol som na sutaznej urovni prestal smo a vsetko padlo dole behom roka.Teraz sa trapim po dvoch rokoch pauzy zas. A uz som ti pisal tak isto hore ce do kury das aj clomid na vyrovnanie hormonov a rovnako ti odporucim na precistenie N2GUARD vidis vobec poriadne necitas co pisem a citas niekde uplne hovadiny ktorim ani nerozumies. Ked si das poradit a urobis to co ti napisem ver tomu ze nebudes lutovat.Kura sa da zostavit ako som pisal na vela variant ale alezi kolko chces investovat a tomu prisposobit nakup a vyber latok.
By petrzlen
vlastomenn napísal:
petrzlen napísal:inak k tomuto som sa dopatral:

Ked budes stale trenovat vacsina ti ostane vidim ze mas aj co sa tyka anabolik asi neprestudovane nic. Preto kombinacia tst a stanozol uz som pisal hore co robi co a si zaciatocnik takze ver tome ze vela hmoty ti ostane a co sa tyka nabratej hmoty ci uz ju mas s pomocou chemie ale bez vzdy ked prestanes trenovat a vyzivovat sval upadne na povodne miesto. Pretoze to co si tomu svalu daval aby vyzeral taky ako vyzeral bol impulz aby sa tak aj drzal.Cize keby to tak nebolo clovek by sa uz rodil svalnaty.Ja som 15 rokov trenoval bol som na sutaznej urovni prestal smo a vsetko padlo dole behom roka.Teraz sa trapim po dvoch rokoch pauzy zas. A uz som ti pisal tak isto hore ce do kury das aj clomid na vyrovnanie hormonov a rovnako ti odporucim na precistenie N2GUARD vidis vobec poriadne necitas co pisem a citas niekde uplne hovadiny ktorim ani nerozumies. Ked si das poradit a urobis to co ti napisem ver tomu ze nebudes lutovat.Kura sa da zostavit ako som pisal na vela variant ale alezi kolko chces investovat a tomu prisposobit nakup a vyber latok.

Ved na to som tu, aby som si nechal poradit, inak by som tu nebol :), a clovek predsa len chce vediet nazor aj na ine vyslovene nazory v danej problemtaike a naprklad ich vzajomne konfrontovat. Takze co sa tyka nakladov cca 200 Eur +- (mimo clomidu, clenbuterolu to navyse). Cvicim 4-5x do tyzdna, to by som chcel zachovat a zvysit este intenzitu a riadne papat pokracovat len aby som nesiel moc do tuku pri naberani. A uprednostnoval som oralnu formu preto, lebo mam respekt pred inekciami vobec :), nehovoriac, ak zle pichnem a trafim nejaku tepnu alebo vacsiu alebo mensiu zilu, alebo tuk. Preto som sa spytal na kombinaciu oralnu, o ktorej som inde cital, stan + oxan+ clenbuterol, no,, ale jasne, ze si necham poradit, o cviceni viem dost ale o sypani sa priznam viem malo; venujem sa tomu asi 4 dni zbieraniu infa. A mam aj otazku ci ma zmysel pri sypani brat veci ako NO, kreatin a pod
By silvo
petrzlen napísal: Ved na to som tu, aby som si nechal poradit, inak by som tu nebol :), a clovek predsa len chce vediet nazor aj na ine vyslovene nazory v danej problemtaike a naprklad ich vzajomne konfrontovat. Takze co sa tyka nakladov cca 200 Eur +- (mimo clomidu, clenbuterolu to navyse). Cvicim 4-5x do tyzdna, to by som chcel zachovat a zvysit este intenzitu a riadne papat pokracovat len aby som nesiel moc do tuku pri naberani. A uprednostnoval som oralnu formu preto, lebo mam respekt pred inekciami vobec :), nehovoriac, ak zle pichnem a trafim nejaku tepnu alebo vacsiu alebo mensiu zilu, alebo tuk. Preto som sa spytal na kombinaciu oralnu, o ktorej som inde cital, stan + oxan+ clenbuterol, no,, ale jasne, ze si necham poradit, o cviceni viem dost ale o sypani sa priznam viem malo; venujem sa tomu asi 4 dni zbieraniu infa. A mam aj otazku ci ma zmysel pri sypani brat veci ako NO, kreatin a pod
Do tuku nepojdes pokial nebudes jest blbosti vsetko zalezi co jes a to aj v objemovke.Investiciu chces dat slusnu to je velmi dobre.Doplnky nema vyznam brat jedine co daj ako suplementaciu protein min 85% a vitaminy. Co sa tyka oralov je tam slabsia obsorbnost latok kedze to ide travenim. Radsej by sii mal dat inj. ktore obchadzaju vnutornosti. Injekciou sa ti nestane nic staci si kuknut do akych miest to dat instruktaz najdes tu na fore ako podavat inj. pripadne aj na mojej stranke: . Oralom tam su strasne slabe moznosti vyberu latok to by si siel metandienon, stanozol , klembuterol pocas celej kury.
By petrzlen
vlastomenn napísal:
petrzlen napísal: Ved na to som tu, aby som si nechal poradit, inak by som tu nebol :), a clovek predsa len chce vediet nazor aj na ine vyslovene nazory v danej problemtaike a naprklad ich vzajomne konfrontovat. Takze co sa tyka nakladov cca 200 Eur +- (mimo clomidu, clenbuterolu to navyse). Cvicim 4-5x do tyzdna, to by som chcel zachovat a zvysit este intenzitu a riadne papat pokracovat len aby som nesiel moc do tuku pri naberani. A uprednostnoval som oralnu formu preto, lebo mam respekt pred inekciami vobec :), nehovoriac, ak zle pichnem a trafim nejaku tepnu alebo vacsiu alebo mensiu zilu, alebo tuk. Preto som sa spytal na kombinaciu oralnu, o ktorej som inde cital, stan + oxan+ clenbuterol, no,, ale jasne, ze si necham poradit, o cviceni viem dost ale o sypani sa priznam viem malo; venujem sa tomu asi 4 dni zbieraniu infa. A mam aj otazku ci ma zmysel pri sypani brat veci ako NO, kreatin a pod
Do tuku nepojdes pokial nebudes jest blbosti vsetko zalezi co jes a to aj v objemovke.Investiciu chces dat slusnu to je velmi dobre.Doplnky nema vyznam brat jedine co daj ako suplementaciu protein min 85% a vitaminy. Co sa tyka oralov je tam slabsia obsorbnost latok kedze to ide travenim. Radsej by sii mal dat inj. ktore obchadzaju vnutornosti. Injekciou sa ti nestane nic staci si kuknut do akych miest to dat instruktaz najdes tu na fore ako podavat inj. pripadne aj na mojej stranke: . Oralom tam su strasne slabe moznosti vyberu latok to by si siel metandienon, stanozol , klembuterol pocas celej kury.
Tak jasne ale cisto hypoteticky sa spytam, co tak sa da dosiahnut z hladiska nabratia kvalitnej svaloviny s tym? nejaka kombinacia methan, stanak, oxandrolone, klenbuterol???? a potom k porovnanie test + stanazolol,,,hmm?

dalujem
By silvo
petrzlen napísal: Tak jasne ale cisto hypoteticky sa spytam, co tak sa da dosiahnut z hladiska nabratia kvalitnej svaloviny s tym? nejaka kombinacia methan, stanak, oxandrolone, klenbuterol???? a potom k porovnanie test + stanazolol,,,hmm?
dalujem
Testosteron je zaklad ako hormon na naberanie svalovej hmoty aj drzania nizsej hladiny tuku ci uz chodu celeho organizmu celkovo u ludi a nehovoriac u muzov. U zien niesu dosiahnute ziadne vysledky v kulturistike kedze ho maju celkovo v tele ovela mensie mnozstvo ako muzi.Cize bez podavania syntetic.tst by boli hotove.Oralne latky ako pises su pre telo horsie znasane ale to je individualne moze dojst k poruseniu pecene a ladvin.Niekto moze davat megadavky a telo to dobre znasa ale niekto da par tabliet par dni a uz ma krv v moci.Injekcne latky sa ti vstrebu cele naproti tabletam tam je ovela mensia ucinnost.Neviem preco sa bojis ihiel. Ak teda chces tab.formu tak oko som pisal vyssie tie latky skombinovat. nabratie hmoty je tiez u kazdeho ine niekto naberie 6-10 kg behom 3 mesiacov a niekto 2-3 kg.Tu sa neda povedat kolko naberies a akej kvality.
By petrzlen
vlastomenn napísal:
petrzlen napísal: Tak jasne ale cisto hypoteticky sa spytam, co tak sa da dosiahnut z hladiska nabratia kvalitnej svaloviny s tym? nejaka kombinacia methan, stanak, oxandrolone, klenbuterol???? a potom k porovnanie test + stanazolol,,,hmm?
dalujem
Testosteron je zaklad ako hormon na naberanie svalovej hmoty aj drzania nizsej hladiny tuku ci uz chodu celeho organizmu celkovo u ludi a nehovoriac u muzov. U zien niesu dosiahnute ziadne vysledky v kulturistike kedze ho maju celkovo v tele ovela mensie mnozstvo ako muzi.Cize bez podavania syntetic.tst by boli hotove.Oralne latky ako pises su pre telo horsie znasane ale to je individualne moze dojst k poruseniu pecene a ladvin.Niekto moze davat megadavky a telo to dobre znasa ale niekto da par tabliet par dni a uz ma krv v moci.Injekcne latky sa ti vstrebu cele naproti tabletam tam je ovela mensia ucinnost.Neviem preco sa bojis ihiel. Ak teda chces tab.formu tak oko som pisal vyssie tie latky skombinovat. nabratie hmoty je tiez u kazdeho ine niekto naberie 6-10 kg behom 3 mesiacov a niekto 2-3 kg.Tu sa neda povedat kolko naberies a akej kvality.
Ok, sprav mi teda prosim ta 2 navrhy, jednak vhodnu kombinaciu cisto oralnych produktov, a potom aj kombinaciu obsahujucu aj injekcne latky s tym, ze pri oboch mi prosim uved nazov latok, predpokladane mnozstvo latok (pocet tablet po ...mg, pocet ammpul , pripadne ...ml pre injekcny roztok) , dlzku trvania kury, predpokladany odhad ceny kury, a k tomu aj navrh PCT v oboch pripadoch, a to vsetko pri zohladneni mojho veku, vysky, vahy, mier, cielovej mety po kure, skutocnosti, ze sa jedna o prvu kuru, v cene cca do 200 Eur na kuru. Nasledne si rozhodnem, ktorou kurou by som isiel, potom by sme sa dalej dohodli o pripadnom zabezpeceni latok a rozpise.
By silvo
petrzlen napísal:
vlastomenn napísal:
dalujem
Ok, sprav mi teda prosim ta 2 navrhy, jednak vhodnu kombinaciu cisto oralnych produktov, a potom aj kombinaciu obsahujucu aj injekcne latky s tym, ze pri oboch mi prosim uved nazov latok, predpokladane mnozstvo latok (pocet tablet po ...mg, pocet ammpul , pripadne ...ml pre injekcny roztok) , dlzku trvania kury, predpokladany odhad ceny kury, a k tomu aj navrh PCT v oboch pripadoch, a to vsetko pri zohladneni mojho veku, vysky, vahy, mier, cielovej mety po kure, skutocnosti, ze sa jedna o prvu kuru, v cene cca do 200 Eur na kuru. Nasledne si rozhodnem, ktorou kurou by som isiel, potom by sme sa dalej dohodli o pripadnom zabezpeceni latok a rozpise.
OK urobim to potom to sem hodim.
By petrzlen
vlastomenn napísal:
petrzlen napísal:
vlastomenn napísal:
dalujem
OK urobim to potom to sem hodim.

ok dakujem zatial
By silvo
Pre: petrzlen

Bolenone Undecylenate
Testosterone cypionate
Stanozolol
HCG

:a45
Len pre registrovaných:
týždeň---------Boldenone Undecylenate------------Testosterón cypionate---------Stanozolol------------HCG
1----------------250 mg za týždeň---------------------200 mg za týždeň
2----------------500 mg za týždeň ---------------------400 mg za týždeň
3----------------500 mg za týždeň ---------------------400 mg za týždeň
4----------------500 mg za týždeň ---------------------400 mg za týždeň
5----------------750 mg za týždeň---------------------600 mg za týždeň------------15 mg za deň
6----------------750 mg za týždeň---------------------600 mg za týždeň------------15 mg za deň
7----------------750 mg za týždeň ---------------------600 mg za týždeň------------20 mg za deň
8----------------750 mg za týždeň ---------------------600 mg za týždeň------------20 mg za deň
9----------------250 mg za týždeň ---------------------200 mg za týždeň------------20 mg za deň
10---------------------------------------------------------------------------------------15 mg za deň
11---------------------------------------------------------------------------------------------------------5000 IU za týždeň
12---------------------------------------------------------------------------------------------------------5000 IU za týždeň

Nolvadex daj v prípade citlivosti na gynekomastiu, 10 mg denne, každý deň.

2x10 ml Bolde 250 (Bolenone Undecylenate) - 76€
20 amp. Cypionax (testosterónu cypionate) - 84€
147 tab.jedno balenie Stanzol SB laboratories (stanozolol) - 33€
2 ampulky HCG India (ľudský choriogonadotropín) - 22€
--------------------------------------------------spolu 215€
Methandienone
Stanozolol

:a45
Len pre registrovaných:
týždeň----------------------Methandienone 10mg/tab.-----------------Stanozolol 5mg/tab.
1------------------------------2 tab./deň------------------------------6 tab./deň
2------------------------------2 tab./deň------------------------------8 tab./deň
3------------------------------2 tab./deň------------------------------8 tab./deň
4------------------------------3 tab./deň------------------------------10 tab./deň
5------------------------------3 tab./deň------------------------------10 tab./deň
6------------------------------3 tab./deň------------------------------10 tab./deň
7------------------------------4 tab./deň------------------------------10 tab./deň
8------------------------------4 tab./deň------------------------------10 tab./deň
9------------------------------4 tab./deň------------------------------10 tab./deň
10-----------------------------4 tab./deň------------------------------10 tab./deň
11-----------------------------2 tab./deň------------------------------8 tab./deň
12-----------------------------1 tab./deň------------------------------6 tab./deň

Nolvadex daj v prípade citlivosti na gynekomastiu, 10 mg denne, každý deň.
Do PCT môžeš použiť clomid 36 tab.Clomifen citrate Grecko - 21€

238 tab. Danabol (Methandienone) - 60 € / 500 tab.
742 tab. treba 4 balenia Stanzol SB laboratories (Stanozolol) - 132€
-------------------------------------------------------------------spolu 192€
By Robko
Prosím vás poradte. Kedže viem že Methandienone od genesisu sa dosť ťažko zháňa viem si zohnať recept do lekárne. Namiesto tých genesis by som si zobral nejaké tabletky čo majú v lekárni a majú obsah Methandienone. Nepoznáte nejaké také ? Danabol ? anabol ? Dianabol ? Poprípadne nejaké lepšie ? Potrebujem konkretny názov tabletiek.
By silvo
Robko napísal:Prosím vás poradte. Kedže viem že Methandienone od genesisu sa dosť ťažko zháňa viem si zohnať recept do lekárne. Namiesto tých genesis by som si zobral nejaké tabletky čo majú v lekárni a majú obsah Methandienone. Nepoznáte nejaké také ? Danabol ? anabol ? Dianabol ? Poprípadne nejaké lepšie ? Potrebujem konkretny názov tabletiek.
Methandienon nezozenies v ziadnej lekarni. Od genesis zozenies lahko napr. cez mna.
By Robko
Provsím vás má tu niekdo skúsenosti z testosteronom Sustanon 250 ? Keď to zmiešam z Methandienone a na konci kuri dam PCT čo sa mi môže stať ? Môže sa mi stať niečo zle ? Kura ma 10 týždňov , každý týždeň po 250mg sustanu.

Niečo o mne : mám 18 rokov, som úplne zdravý, žiadna alergia, cvičím rekreačne 4 roky a pravidelne tak pol roka, stravu dodržiavam 6x denne a jem zdravo.

Ale večšina ľudé hovorí že : " nepichaj si to doje*beš sa s tým " a podobné veci okolo toho. Aký máte na to názor vy ? Poprípade stojí mi za to to riziko ? Bude to moja prvá kúra.
By whoo
Robko napísal:Provsím vás má tu niekdo skúsenosti z testosteronom Sustanon 250 ? Keď to zmiešam z Methandienone a na konci kuri dam PCT čo sa mi môže stať ? Môže sa mi stať niečo zle ? Kura ma 10 týždňov , každý týždeň po 250mg sustanu.

Niečo o mne : mám 18 rokov, som úplne zdravý, žiadna alergia, cvičím rekreačne 4 roky a pravidelne tak pol roka, stravu dodržiavam 6x denne a jem zdravo.

Ale večšina ľudé hovorí že : " nepichaj si to doje*beš sa s tým " a podobné veci okolo toho. Aký máte na to názor vy ? Poprípade stojí mi za to to riziko ? Bude to moja prvá kúra.
ja som ho mal a vobec nic sa nestalo. Ono je to tazko konzultovat s ludmi ktory sa tomu absolutne nerozumia. Taky clovek ti povie to co si mysli cela laicka spolocnost, teda ako sam pises, "nepichjaj si to lebo sa dojebes". Ked budes mat zostaveny spravny plan davkovania, budes dodrziavat hygienu na 100%, atd... tak by sa ti nic zle stat nemalo stat. Nejake rizika v specialnych pripadoch samozrejme su, ale povedzme si popravde - pri ktorom liecive nie su...
ci ti to stoji za to sa pytaj sam seba podla toho co ocakavas.
By silvo
Robko napísal:Provsím vás má tu niekdo skúsenosti z testosteronom Sustanon 250 ? Keď to zmiešam z Methandienone a na konci kuri dam PCT čo sa mi môže stať ? Môže sa mi stať niečo zle ? Kura ma 10 týždňov , každý týždeň po 250mg sustanu.

Sustanon je najpouzivaniejsi a najznamejsi testosteron mix na svete cize tam neni o com.
Robko napísal:S ktorým Sustanonom máte najlepšie skúsenosti ? Holand ? Pakistan ?
Pakistan
Robko napísal:A s ktorým Methandienone máte najlepšie skúsenosti ? Genesis ? La pharma ?
La pharma
By 7vladinho7
zdravicko.....chcel bi osm mensiu radu......zacinam brat stanozol tak bi osm chcel vedeit ako sa ma cyklus uzivat a ci pyramidovo alebo take iste davky kazdy den......a ma sa to brat na ranjky a obed alebo na obed a pred cvicenim ci ako vlastne dakujem
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 81
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]