Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By silvo
píše david jacko
zdravim ta potreboval bi som od teba mensiu radu je dobre pichat as do stehna??a do akeho bodu?
a chcem brat enanthat ktomu methandienone ...methandienone us beriem tizden v piatok chcem zacat brat enanthat nebude to vadit ze ho zacne brat pozdejsie a nie spolu???a vies poradit aj zdavkovanim za odpovet ti vopred dakujem david
odpoveď
Nevadi ze si zacal neskor ale ked si sa chcel pustit do niecoho mohol si skor sem reagovat ako jednat.
Aplikovat sa do roznych miest ja mam osvedcene do pliec.

:a45 rozpis methandienon+ananthat
:a45 aplikácia
By Y0G1
zdravim ja som niekde cital ze do stehna sa to da tak 2-3x a potom uz len do zadku pretoze to boli menej ako do stehna ale neviem ci sa jedna o tieto typy AS . o pleci pocujem teraz prvy krat :)

inak troska gramatiky by neuskodilo : :a21
By whoo
Y0G1 napísal:zdravim ja som niekde cital ze do stehna sa to da tak 2-3x a potom uz len do zadku pretoze to boli menej ako do stehna ale neviem ci sa jedna o tieto typy AS . o pleci pocujem teraz prvy krat :)

ono je to v podstate jedno do ktoreho svalu to das, uz som videl aj do lytka alebo do trapezu. hlavne aby si netravil zilu. ani tuk by nebolo moc dobre :a21
By Y0G1
whoo napísal:
Y0G1 napísal:zdravim ja som niekde cital ze do stehna sa to da tak 2-3x a potom uz len do zadku pretoze to boli menej ako do stehna ale neviem ci sa jedna o tieto typy AS . o pleci pocujem teraz prvy krat :)

ono je to v podstate jedno do ktoreho svalu to das, uz som videl aj do lytka alebo do trapezu. hlavne aby si netravil zilu. ani tuk by nebolo moc dobre :a21

jasne ja tieto veci zatial neberiem a neplanujem tak sa o ne moc nezaujimam :)

len skoda ze sa neda nejako zistit kolko ludi vlastne cvici nacisto v uvodzovkach :) :a34
By whoo
Y0G1 napísal:len skoda ze sa neda nejako zistit kolko ludi vlastne cvici nacisto v uvodzovkach :) :a34
myslis v profikulturistike? :a9
By silvo
whoo napísal:

Ano dava sa do lytok, trapezov, tricepsu, bicepsu, chrbta, zadku , stehna, plece
By silvo
vlastomenn napísal:
whoo napísal:

Ano dava sa do lytok, trapezov, tricepsu, bicepsu, chrbta, zadku , stehna, plecia, prsia.Jednotlive vpichy sa striedaju raz do jedneho raz do druheho je jedno kolko krat to tam das.
By Y0G1
whoo napísal:
Y0G1 napísal:len skoda ze sa neda nejako zistit kolko ludi vlastne cvici nacisto v uvodzovkach :) :a34

tak keby to je otazka na profi tak by bola hlupa .D
By silvo
Y0G1 napísal:
whoo napísal:

V sportovej kulturistike sa nenajde ani jeden bez dopingu a cviciaci len tak pre seba asi tak stvrtina to bere.
By whoo
vlastomenn napísal:
Y0G1 napísal:
whoo napísal:

V sportovej kulturistike sa nenajde ani jeden bez dopingu a cviciaci len tak pre seba asi tak stvrtina to bere.
keby len stvrtina. dnes uziva dopingu podla mna viac ako polovica cvicencov, len ked sa pozrem v nasom malom fitku napriklad. nemusia to byt uzivatelia steroidov ako taky, jeden berie deku v objemovke na klby pretoze pouziva velke vahy a chce ich posilnit pri tom, dalsi desiati v diete davaju clenbu (aj ked to nie je steroid no doping to je), popripade sa najdu taky co beru nejaky testak na zvysenie sily a podobne.
takych co davaju systematicke steroidne kury moze byt stvrtina ako hovoris.
By nitrix1986
ja osobne preferujem aplikaciu do ramien a stehien ale ked ide clovek viac latok,menim biceps triceps ramena trapezy nohy zadok,skusal som aj lytko ale je to dost bolestive,tak supem radsej inzulinky
By peter222
cavte chalany vedely by ste my poradit, chcem dat sustanon, deca durabolin,a bud stanozol alebo oxandrolon.proti gyne -nolvaldex.na ukoncenie clomid staci??? ak ano kolko? budem davat deka a sustanon 1tyzdenne.diky..
By silvo
peter222 napísal:cavte chalany vedely by ste my poradit, chcem dat sustanon, deca durabolin,a bud stanozol alebo oxandrolon.proti gyne -nolvaldex.na ukoncenie clomid staci??? ak ano kolko? budem davat deka a sustanon 1tyzdenne.diky..
Kury som rozpisal tu na fore deka a sustanon dora volba aj staci davat raz za tyzden. ten stanozol a oxan to chces stym brat? oaxan je super ale financne moc drahy a stanozolol je lacnejsia verzia na kvalitu.
By peter222
chcel by som stim dat ten oxan,ale nechal by som si poradit, ak je nieco lepsie stim. a staci my stim na udrzanie ten clomid?? alebo treba dat nieco viac.ak to staci, tak kolko a ako by som to mal davkovat? a diky za rady
By silvo
peter222 napísal:chcel by som stim dat ten oxan,ale nechal by som si poradit, ak je nieco lepsie stim. a staci my stim na udrzanie ten clomid?? alebo treba dat nieco viac.ak to staci, tak kolko a ako by som to mal davkovat? a diky za rady
Staci testosteron a deka.Clomid staci v pohode.Clomid daj po 14 dnoch od poslednej davky prvy den 300mg dalsich 10 dni 100mg a dalsich 10 dni 50mg.Celkovo potrebujes 36 tab. po 50mg.
By silvo
peter222 napísal:mam dat aj ten nolvadex,proti gyne? a ten oxan je teda viacmenej zbytocny, pri sutanone a deke?
Nolvadex daj ak mas problem s gyno inac netreba. Oxan ak mas zbytocne peniaze mozes dat ale ak je to prva kura tak si hi odloz.
By peter222
je to moja druha kura, prvu som siel metadion a stanozol, chcel som len tabletky, lebo pred inekciamy mam respekt.ale bez nich to nepojde, takze idem na to.ja som ten oxan tam zamiesal aj pre to lebo sa kombinuju aj injekcie aj tab.ze by malo byt aj aj.ale vyskusam beztoho.
By silvo
peter222 napísal:je to moja druha kura, prvu som siel metadion a stanozol, chcel som len tabletky, lebo pred inekciamy mam respekt.ale bez nich to nepojde, takze idem na to.ja som ten oxan tam zamiesal aj pre to lebo sa kombinuju aj injekcie aj tab.ze by malo byt aj aj.ale vyskusam beztoho.
neni podminka aby bolo oral + inj. ale podmienka je zachovat spravnu kombinaciu latok a hlavne najidealnejsie su latky inj. oproti tab. koli ucinnosti a druha vec inj. menej alebo vobec neposkodzuju pecen.
By Igor Illés
ja osobne používam predovsetkým Injekcne latky, aj v obodbi ,,medzi,,kurami. tzv Liht kuru na udrziavanie, pretoze ,nesposobuju narast pecenových hodnot, setria oblicky taktiez, cize telo si od oralov dokonale odddýchne a dokonca udrzite prirastky , ktoré ste nadobudli v tzv, silnej hlavnej kure..

ide aj o to odporucam každú ,,klasicku kura, zakladat, na test. zaklade. to je jedno aký je , aj ked by to bol undestor ale, v tom pripade ide o vysoke davky denne co sposobuje toxicitu pre pecen, takze uz ked sarozhodnete ist do Kury, musite sa stimulovat k ihle, aj zdravotne je to lespie aj efektivnostou, dlhodobe uzivanie tbl..bez testosteronoveho zaladu nesposobi brutalny rozdiel v hmote, a predovsetkym kvalita bude slaba , co v koencnom dosledku sposobi, po vysadeni kury, ubytok doposial nadobudnutej masy, kvoli hmotnosti molekularnej struktury vody. takze, Ihly su dolezite a jedina cesta, k zmene genoveho usporiadania a vytuzenym zmenam
By silvo
Igor Illés napísal:ja osobne používam predovsetkým Injekcne latky, aj v obodbi ,,medzi,,kurami. tzv Liht kuru na udrziavanie, pretoze ,nesposobuju narast pecenových hodnot, setria oblicky taktiez, cize telo si od oralov dokonale odddýchne a dokonca udrzite prirastky , ktoré ste nadobudli v tzv, silnej hlavnej kure..

ide aj o to odporucam každú ,,klasicku kura, zakladat, na test. zaklade. to je jedno aký je , aj ked by to bol undestor ale, v tom pripade ide o vysoke davky denne co sposobuje toxicitu pre pecen, takze uz ked sarozhodnete ist do Kury, musite sa stimulovat k ihle, aj zdravotne je to lespie aj efektivnostou, dlhodobe uzivanie tbl..bez testosteronoveho zaladu nesposobi brutalny rozdiel v hmote, a predovsetkym kvalita bude slaba , co v koencnom dosledku sposobi, po vysadeni kury, ubytok doposial nadobudnutej masy, kvoli hmotnosti molekularnej struktury vody. takze, Ihly su dolezite a jedina cesta, k zmene genoveho usporiadania a vytuzenym zmenam
Presne tak ako si napisal.
By petrzlen
cvicim uz aj 10 rokov, rekreacne. Miery mam: lytko 41cm, bicpeps 43,5 cm, hrudnik 115cm, stehno 61 cm, pás 82 cm, vyska 183 cm, vaha 89 kg. Chcel by som skvalitnit jestvujuce svalstvo, nabrat nejaku hmotu ale nechcem uz vela extra nabrat, nemam ambicie byt velky jak dom, ale nabrat kvalitnu hmotu, a tu co mam skvalitnit, a novo nabratu hmotu udrzat. Poradte nieco, vhodne kombinacie, vyrovnavace, uprednostnujem liekovu formu. Pripadne dobry zdroj
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 81
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]