Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Používateľov profilový obrázok
By tom0810
Nazdar páni, potreboval by som poradiť s kúrou. Omnadren+methadienon+stanozol. Ake je najlepšie davkovanie? A ešte pred cca rokom som mal metan so stanom a objavila sa mi gyno. Tak aj na to by som potreboval poradiť čo proti tomu brať.

Reklama

Reklama

By silvo
tom0810 napísal:Nazdar páni, potreboval by som poradiť s kúrou. Omnadren+methadienon+stanozol. Ake je najlepšie davkovanie? A ešte pred cca rokom som mal metan so stanom a objavila sa mi gyno. Tak aj na to by som potreboval poradiť čo proti tomu brať.
Na gyno jednoznacne tamoxifen.Omnadrenom mozes zacat hned aj s metanom a od pol kury stanozol.Tamoxifen pozes davat aj pocas kury alebo po kure napr aj s provironom a po kure N2guard super vec.Variant je viac.
By nitrix1986
vlastomenn napísal:
b7777 napísal:zdravim, tak som tu este s jednou otazockou.

Aky je najlepsi vyrobca primobolanu resp. niecoho kde je aktivna latka methenolone acetat alebo enathat?
Clenbuterol som uz mal od nihfi a bol som spokojny takze tam to bude asi ten. Ak by ste vedeli o nejakom lepsom piste.
A posledna latka u ktorej ma zaujima najlepsi vyrobca je salbutamol

DIKY.
Najlepsie su org.vyrobci a co realne funguju.
SALBUTAMOL- salbutamol (Warszawskie Zaklady Farmaceutyczne Polfa S.A. Polsko)
SPIROPENT- klenbuterol (Boehringer Ingelheim International GmbH Nemecko)
Methenolon - napr.EUROCHEM ale aj ten vraj prestal uz vyrabat
EC ma len pozastavenu vyrobu nie ukoncenu,a fejkov vzdy vela bolo a vzdy bude,a su aj kvalitnejsie clemby ako spirak,len niesu z lekarne

Vsetko co zozenies na ciernom trhu su napodobeniny ale kvalita zalezi od zdroja.
By nitrix1986
hej tak ako ti poradil vlasto omnac celu kuru knemu na prve 4methan a potom vymenis methan za stan,prve davky omnacu chod 500mg ostatne ti stacia 250mg,ake sie siel davky methanu a stanu,ake to boli znacky,hej tamox by ti mal zabrat
By silvo
Johny napísal:British Dragon...má někdo zkušenost?
Ja som mal nieco od neho nestazoval som si.Zalezi od zdroja.Treba skusit hop alebo trop ak to nebude ono uz to nevezmes treba risknut to je moj nazor.
By nitrix1986
vlastomenn napísal:
Johny napísal:British Dragon...má někdo zkušenost?
Ja som mal nieco od neho nestazoval som si.Zalezi od zdroja.Treba skusit hop alebo trop ak to nebude ono uz to nevezmes treba risknut to je moj nazor.
kedysi si to mal?novu bd nemam vyskusany,stara origo ani v zivote nebola,len na zaciatku
By silvo
matybb napísal:mam bolde a som velmi spoko.spolahlivy zdroj
Aku znacku mas?Kludne sem pridaj aj foto tvojho produktu nebude to na skodu.
By silvo
matybb napísal:
images (1).jpg
:a3 British dragon expiracia 2010-2015
Jasnacka British Dragonik. Su to tvoje fotky ci stiahnute?Chcelo by to aj lepsi detail aj pre ostatnych to plati ak by ste sem nahodili to co mate doma tak detailnejsie a tak isto ako to fungovalo, vyska vialky atd. Nebude to na skodu troska ozivenia na tuto temu.A mozete kludne popisat ako a s cim to beriete tad.
By matybb
to su stiahnute fotky.rozdiel je vo vrchnaku.na miesto modreho je zeleny so znakom a napisom a gumovy uzaver je cerveny!tato firma bola vyhlasena za najlepsieho vyrobcu steroidov ci v kvalite alebo obsahu latky.ja som vseobecne spokojny s thajskymi produktami.co som mal bolo ok.jedine genesis je shit aspon co som sa s tym stretol:(neodporucam ale mozno niekto ma ine skusenosti :a40
By silvo
matybb napísal:to su stiahnute fotky.rozdiel je vo vrchnaku.na miesto modreho je zeleny so znakom a napisom a gumovy uzaver je cerveny!tato firma bola vyhlasena za najlepsieho vyrobcu steroidov ci v kvalite alebo obsahu latky.ja som vseobecne spokojny s thajskymi produktami.co som mal bolo ok.jedine genesis je shit aspon co som sa s tym stretol:(neodporucam ale mozno niekto ma ine skusenosti :a40
Ak mas prosim ta moznost daj tam org.foto tvojho uprav to.Ja som mal GENESIS a v pohode vakt zalezi od zdroja a co viem vacsina nadava zas na BRITISH samozrejme aj dealer nemoze vzdy vediet co v tom je a kolko toho je.A foto seba nemienis dat do gelerie?
By matybb
nejak extra kvalitne foto to nieje no ale aspon takto:(
Prílohy
Fotografia0185.jpg
Fotografia0185.jpg (131.69 KiB) 2771 zobrazení
Fotografia0188.jpg
Fotografia0188.jpg (108.8 KiB) 2771 zobrazení
By silvo
matybb napísal:najlepsie je to nebrat! :a4
Ked sa to dava z rozumom tak je to v pohode.
By Bady
Ahojte :a12 Obraciam sa na toto forum s prosbou o radu....cvičím už asi 2 roky bez prestávky a veci ako gainer , proteín amino creatín ma už nebaví brať najme keď tak či tak už stagnujem nech robím čokolvek.....Chcem poradiť neakú kúru samozrejme silnejšiu,no zase nie neaké injekcie.....Neakú tabletkovú kúru čo by mi zaručene ešte aspon 5 kíl svalovej hmoty pomohlo nabrať. Vážim 73 kg moja výška je 174 cm. Ak by mi niekto vedel seriozne poradiť neake zakladne doplnky a ich kombináciu v pomere s dávkovaním bol by som vdačný.......Za odpovede vopred Dakujem :a34
By silvo
Bady napísal:Ahojte :a12 Obraciam sa na toto forum s prosbou o radu....cvičím už asi 2 roky bez prestávky a veci ako gainer , proteín amino creatín ma už nebaví brať najme keď tak či tak už stagnujem nech robím čokolvek.....Chcem poradiť neakú kúru samozrejme silnejšiu,no zase nie neaké injekcie.....Neakú tabletkovú kúru čo by mi zaručene ešte aspon 5 kíl svalovej hmoty pomohlo nabrať. Vážim 73 kg moja výška je 174 cm. Ak by mi niekto vedel seriozne poradiť neake zakladne doplnky a ich kombináciu v pomere s dávkovaním bol by som vdačný.......Za odpovede vopred Dakujem :a34
Vek na to uz mas neni priblem ale zalezi aj na akom si vyvojovom stupmi lebo je zbytocne uz zacat ked si rozvojom svalstva na tom slabo.Chapes? To ze chces silnejsiu kuru to si napisal sprostost staci len dat nieco v mensich davkach a krasne zabere velke davky ta mozu odrovnat lebo este sam nevies ako telo bude reagovat na chemiu! a za dalsie treba vzdy zacinat na nizsom davkovani na vassiom to je uz dalsi level nemozes zacat v strede ale na zaciatku! Chapes?
Ak nechces injekcnu formu co je skoda tym viac zatazis pecen a ucinnost latok je slabsia nestravenim vsetkeho obsahu. Steroidovy cyklus co som rozpisal je idealny pre teba :a45 tu.
By nitrix1986
Bady napísal:Ahojte :a12 Obraciam sa na toto forum s prosbou o radu....cvičím už asi 2 roky bez prestávky a veci ako gainer , proteín amino creatín ma už nebaví brať najme keď tak či tak už stagnujem nech robím čokolvek.....Chcem poradiť neakú kúru samozrejme silnejšiu,no zase nie neaké injekcie.....Neakú tabletkovú kúru čo by mi zaručene ešte aspon 5 kíl svalovej hmoty pomohlo nabrať. Vážim 73 kg moja výška je 174 cm. Ak by mi niekto vedel seriozne poradiť neake zakladne doplnky a ich kombináciu v pomere s dávkovaním bol by som vdačný.......Za odpovede vopred Dakujem :a34
na tvojom mieste by som popracoval na strave a treningu,daj sem neake info otebe treningu a najme strave
By Y0G1
pekna tema :) takisto som proti tomuto braniu ale ked pride ta tkzv stagnacia a nevie si clovek poradit , asi je vhodne ist do toho s rozumom . :a20
By Bady
Strava,to je môj problém....Nikdy ju nedodržiavam ako by som mal,prečo? Lebo moj ďeň sa nezačína o 7 ráno kedy by mal...stávam neskôr. a 5 jedál do dňa mi robí problém. Asi preto chcem tu kúru aby som sa vyhol tzv. žranici. Ale to je asi chyba ktoru si uvedomujem. Počul som o mixovaní stravy, kedže v tekutom stave prijímeme viac živín ako v tuhom. Nehám si poradiť aj ohladom stravovania....tak Dakujem :a17
By silvo
Bady napísal:Strava,to je môj problém....Nikdy ju nedodržiavam ako by som mal,prečo? Lebo moj ďeň sa nezačína o 7 ráno kedy by mal...stávam neskôr. a 5 jedál do dňa mi robí problém. Asi preto chcem tu kúru aby som sa vyhol tzv. žranici. Ale to je asi chyba ktoru si uvedomujem. Počul som o mixovaní stravy, kedže v tekutom stave prijímeme viac živín ako v tuhom. Nehám si poradiť aj ohladom stravovania....tak Dakujem :a17
Co tu pises za blbosti? Chces sa vyhnut strave a miesto nej anabolika? Spravne som to pochopil? Bez stravy su ti anabolika na nic a viac ti udru tam kde nemaju.Ja ked stanem o desiatej jem tak isto ako ked stavam o 4:45 jedlo sa da rozlozit to ma nepresviedcaj ze sa to neda. Za dalsie pri anabolikach ma jedinec ovala vacsiu chut do jedla a to nehovorim o methandienone ktori velmi zdvihne apetit.Ako tekutu stravu pouzi protein napr hned rano miesto ranajok alebo s ranajkami a okrem nich este 1-2 krat denne dat protein. Samozrejme vyssi prijem bielkovin musi byt a aj sachridov. Premna zamna si rozmixuj kura z ryzou a kompotom to je tvoja vec podobne to robieval VICTOR RICHARDS.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 81
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]