mikyno233 napísal:Dobry den.Od 8.augusta by som cel zacat cvicit na objem lebo som chudy a uz ma to unavuje furt od niekoho pocuvat.Z mesia cvicenia by som cel nabrat tak aby to bolo videt,,,,Mam zakupeny gainer Mutant mass 6900g,ktomu Mega Creatine, Bez príchuti, 150 cps,Creatine 100% Pure, Bez príchuti, 500 g a glukozu pre lepsie strebanie toho kreatinu,,za tento mesiac cem minut len jeden kreatin a po 2 tyzdnoch prestavky si chcem dat ten druhy,,,,Moja otazka znie ako by som mal cvicit a kolko krat do tyzdna bo chcem 3krat..pondelok stredu piatok...je mozne skombinovat ten kreatin s tym gainerom? a ako by som to mal brat ?...Velice dakujem vopred za kazde ohlasy :)
Ahoj.Takze ideme na to.Za mesiac cvicenia to je moc malo ale urcite v tvojom pripade bude videl vysledky behom 3 mesiacov ak sa budes snazit.
Trening:
Trenuj podla programu co som spracoval Objemový tréning č.1- začiatočník tu:
viewtopic.php?f=20&t=1367
Ak nebudes nieco chapat treba napisat.
Stravovanie:
Jedz vela co sa len da hlavne na vecer nechoj spat hladny.Hlavne potarviny ako maso, ryza, cestoviny, vajcia, mlieko nesmu chybat.Bielkoviny sa snaz aspon 2,5g/kg a doporucil by som ti sacharidy 7g/kg tvojej vahy.Si este mlady cize tukom sa moc vyvarovat nemusis.Jedz aspon 4x denne to je minimum optimalne 5-6x.
Doplnky:
Mutant davkuj 3 krat denne prvu davku si daj hned na ranajky (naj.s polotuc.mliekom) alebo k ranajkam do pol hodiny ako vstanes pripadne ak nie na ranajky tak na desiatu osamote alebo s jedlom.Druhu davku daj po treningu asi hodinku aj s jedlom.Tretiu davku daj s vecerou alebo po vecery neskor tesne pred spanim.A este jedna dolezita vec ak sa ti da daj davku aj pocas spanku okolo 2-3 hodiny rannej cize si nastav budik nehaj si to pri posteli pripadne namiesane v chladnicke alebo si to namiesaj to je uz tvoja vec vypi to a spi dalej.Chapes? Mozno sa ti to zda blbost ale toto velmi pomoze! V netreningove dni ho podavaj tak isto rozdelene v 3 davkach.
Creatine 100% Pure davaj 4x denne po 5g/20g glukopuru prvych 5-7 dni:
-prva davka hned po prebudeni cize o 30 minut pridu ranajky alebo ten MASS pripadne oboje
-druha davka priebehu doobedia niekedy medzi jedlami
-tretia davka ihned po treningu este v satni!
-stvrta davka v priebehu vecera cize moze byt hodinku pred vecerou
V den volna ked netrenujes normalne rozdel z hruba rovnakych casoch ako v den treningu taktiez 4x
Po nasycovacej faze uzivaj 2x denne po 5g/20g glukopuru
-prva davka hned po prebudeni samozrejmost
-druha davka hned po treningu
-ked netrenujes v den volna rovnako rano a pred vecerou hodinku
A nezabudni na vitaminy! Vela stastia