Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Používateľov profilový obrázok
By whoo
este posledna otazka: po tejto kure bude stacit pct tamoxifen 100tbl/10mg a mesterolone 50tbl/25mg? alebo toho treba viac? mesterolone tusim mozem zacat uz pred koncom kury nemal by som teda dat viac tabliet?

Reklama

Reklama

By silvo
whoo napísal:este posledna otazka: po tejto kure bude stacit pct tamoxifen 100tbl/10mg a mesterolone 50tbl/25mg? alebo toho treba viac? mesterolone tusim mozem zacat uz pred koncom kury nemal by som teda dat viac tabliet?
jasne ze staci.mesterolon nemusis davat skor ale aj mozes a nemusis ho davat viac ako 50mg na den daj jednu rano na lacno hned ked stanes a druhu vecer
By whoo
vlastomenn napísal:
whoo napísal:este posledna otazka: po tejto kure bude stacit pct tamoxifen 100tbl/10mg a mesterolone 50tbl/25mg? alebo toho treba viac? mesterolone tusim mozem zacat uz pred koncom kury nemal by som teda dat viac tabliet?
jasne ze staci.mesterolon nemusis davat skor ale aj mozes a nemusis ho davat viac ako 50mg na den daj jednu rano na lacno hned ked stanes a druhu vecer
okey a tamox kolko odporucas? dam 40mg alebo staci 30 denne?
By nitrix1986
ja bych to vyklesal 100 75 50 25 je to idealnejsie ale malokomu sa chce stym tolko hrat,kludne bych pridal do pct ktamoxu a provironu trosku salby
By whoo
no tak to mas pravdu, ani mne sa s tym nechce tak babrat :a11 myslis ze je treba tam tlacit aj tu slabu este?
a co je to ten N2GUARD ked to spominas?
By silvo
whoo napísal:no tak to mas pravdu, ani mne sa s tym nechce tak babrat :a11 myslis ze je treba tam tlacit aj tu slabu este?
a co je to ten N2GUARD ked to spominas?
je to novinka v amerike uz aj anglicku to pouzivaju v PCT na ochranu a preliecenie organov uprava cholesterolu, hormonov atd.total precistenie organizmu a vysledok je dobry krvny obraz.
By b7777
vlastomenn napísal:mozes urobit aj tak ze klembu das pocas kuri a salbutamol po kure.

methenolon:

tyzden: mg:
1======100
2======200
3======300
4======400
5======300
6======200
7======100
8======100

mozes kludne dat aj 12tyzdnov
aha, takze pyramida. Diky.

nitrix1986 napísal:presne tak mozes to spravit aj tak ako vlasto hovori,ajked tak ci tak by som tam pridal minimum testaku aj keby len posrany undestor
undestor, hm. neviem.... ovplyvnuje undestor prirodzenu tvorbu tst? - keby som sa drzal v minimalnych davkach. Uprimne pred hentymi latkami mam celkom respekt a neviem ci by som ten undestor chcel.

Tu clenbu ste radili dat aj pri objemovke - aby to posobilo antikatabolicky a udrzal som si tie prirastky nie?
By pyton88
TESTOSTERONE UNDECANOATE neovplyvňuje telu vlastnú prirodzenú produkciu testosterónu,možno len pri obrovských dávkach...Pri normálnej kúre je to OK.
By silvo
b7777 napísal:
vlastomenn napísal:mozes urobit aj tak ze klembu das pocas kuri a salbutamol po kure.

methenolon:

tyzden: mg:
1======100
2======200
3======300
4======400
5======300
6======200
7======100
8======100

mozes kludne dat aj 12tyzdnov
aha, takze pyramida. Diky.

nitrix1986 napísal:presne tak mozes to spravit aj tak ako vlasto hovori,ajked tak ci tak by som tam pridal minimum testaku aj keby len posrany undestor
undestor, hm. neviem.... ovplyvnuje undestor prirodzenu tvorbu tst? - keby som sa drzal v minimalnych davkach. Uprimne pred hentymi latkami mam celkom respekt a neviem ci by som ten undestor chcel.

Tu clenbu ste radili dat aj pri objemovke - aby to posobilo antikatabolicky a udrzal som si tie prirastky nie?
Undestor tusim neovplivnuje vlastnu hladinu tst .Clembu daj po visadeni anabolik alebo pocas, pripadne pocas sypacky salbutamol a po kure clembuterol.
By b7777
ten undestor asi nepojdem,
zatial mam plan teda takyto:
ku koncu objemu - methenolon - tu este neviem ako davkovat lebo tu boli napisane dva odlisne nazory na vec. Zo zaciatku by som isiel pyramidu aby som vedel co to so mnou roby, popripade ak by som sa necitil dobre by som to mohol vysadit. Kolko potom budem drzat tych 400 mg davku nad tym este musim porozmyslat, zystit.
hned potom clenbuterol - aby som si to udrzal, a zacnem rysovat. Ku koncu rysovacky salbutamol.

este sa chcem opytat ake su detekcne doby u tychto veci (clen tusim mesiac, salbutamol a methenolone neviem)
By silvo
b7777 napísal:ten undestor asi nepojdem,
ku koncu objemu - methenolon - tu este neviem ako davkovat lebo tu boli napisane dva odlisne nazory na vec. Zo zaciatku by som isiel pyramidu aby som vedel co to so mnou roby, popripade ak by som sa necitil dobre by som to mohol vysadit. Kolko potom budem drzat tych 400 mg davku nad tym este musim porozmyslat, zystit.
hned potom clenbuterol - aby som si to udrzal, a zacnem rysovat. Ku koncu rysovacky salbutamol.

este sa chcem opytat ake su detekcne doby u tychto veci (clen tusim mesiac, salbutamol a methenolone neviem)
detekcne doby mas vypisane v teme a aj polcas rozpadu latok.staci sa kuknut.
By b7777
vlastomenn napísal:

ok, dik, inac mas tam v tej tabulke vynechane "N" v slove methenolone :a22

tak a teraz uz len nekupit fake..... :a30
By silvo
b7777 napísal:
vlastomenn napísal:

ok, dik, inac mas tam v tej tabulke vynechane "N" v slove methenolone :a22

tak a teraz uz len nekupit fake..... :a30
:a45 Ak chces dobry zdroj tak sa mozes obratit na mna.
By b7777
bad_angel_86 napísal:

-Celkovo pyramídový spôsob užívania AAS je už minulosťou, hlavným dôvodom je to, že v podstate väčšina týchto látok sú lieky, ktoré sa užívajú v medicíne na liečbu rôznych chorôb a napr. taký stanozol v dávkach 10 mg denne, čo zvykla byť bežná dávka zo začiatku pyramidy, ti neprinesie nič, akurát tak už 7 dní zbytočne zaťažuješ telo, ale Anabolický efekt nulový !!!! Anabolický efekt všetkých týchto liekov dosiahneš užívaním niekoľkonásobne vyšších dávok ako sú terapeutické, napr. už ked píšem o stanozole, jeho terapeutická dávka, ak si dobre pamatam, sa pohybuje od 2 - 6 mg denne, potrebuješ minimálne 25-30 mg denne aby si pociťoval anabolický účinok, jednoducho povedané, predávkovať sa, a preto ak zvolíš dávkovanie 10 mg prvý týždeň, 20 mg druhý týždeň a 30 mg tretí týždeň, tak môžem ti povedať, že prvých 14 dní si len zbytočne stácal čas
-Za dalšie, dávať pyramídový spôsob užívania u látok s dlhým esterom, je další nezmysel, napr. ako u methenolanu.... kedže je to enanthate, skôr je potrebné voliť FRONTLOAD, teda šupnúť do seba jednorazovo vysokú prvú dávku, pomerne dosť vysokú druhú a potom udržiavať konštatnú dávku, alebo aspon ísť celú kúru konštantnú dávku, ktorá nesmie byť nižšia ako 400mg
-Čo sa týka reálnosti methenolanu, dá sa zaobstarať aj 100%-tne funkčný, ale naozaj potrebuješ do poriadnej kúry aspoň 5 vialiek (10ml/1000mg), čo ti pôjde pekne do peňazí, osobne by som volil uplne lacnejšiu variantu kúry, ak je to teda tvoja prvá kúra, zvolil by som samotný TST, poprípade TST + Proviron ako DHT derivát
dobre, diky za dost informacii. U mna uz padla volba na methenolone - kvoli minime vedlajsakov (zevraj ziadne iba u niekoho vypadavanie vlasov).

cena je sice jaka je ale tak zdravie je len jedno a s tym co davam do doplnkov a stravy mna uz nic moc cenovo neprekvapi :a9 ,,,, proste nasetrim a hotovo :a9

dokopy by to malo byt cca 200 e ked pocitam:
- injekcny methenolone acetate (nejaky dobry vyrobca)
- clenbuterol (najlepsie nihfi 100 tabliet) (+draslik/taurin)
- salbutamol (tiez nejaky vyrobca nie zo sanghaja) (asi tiez +draslik/taurin)

snad nenapisete ze "prihoood" lebo to uz by bolo na mna trocha moc.... :a15
By silvo
bad_angel_86 napísal:

-Celkovo pyramídový spôsob užívania AAS je už minulosťou
Neveril by si ktory spickovy kulturisti u nas idu piramidou!
By b7777
a este otazka ked je cena dajme tomu 50 eur za 10 ml to znamena ze ked chcem ist konstantne davku 400 mg kazdy tyzden po dobu 8 tyzdnov kolko toho treba zobrat?

lebo som uplny debil z prevadzania ml na mg. :a13
By silvo
b7777 napísal:a este otazka ked je cena dajme tomu 50 eur za 10 ml to znamena ze ked chcem ist konstantne davku 400 mg kazdy tyzden po dobu 8 tyzdnov kolko toho treba zobrat?

Zalezi na obsahu latky v 1ml.Cize ked mas v 1ml 100mg tak :a23 V 10ml mas obsah latky 1000mg.To znamena 8 tyzdnov x 400mg= 3200 vysledok je 4 flasticky a v jednej ti ostane 800mg co mozes dat este dalsie 2 tyzdne.
By b7777
vlastomenn napísal:
b7777 napísal:a este otazka ked je cena dajme tomu 50 eur za 10 ml to znamena ze ked chcem ist konstantne davku 400 mg kazdy tyzden po dobu 8 tyzdnov kolko toho treba zobrat?

Zalezi na obsahu latky v 1ml.Cize ked mas v 1ml 100mg tak :a23 V 10ml mas obsah latky 1000mg.To znamena 8 tyzdnov x 400mg= 3200 vysledok je 4 flasticky a v jednej ti ostane 800mg co mozes dat este dalsie 2 tyzdne.
200 e? naaaa dost... ked pocitam este clen + salbutamol - pekna investicia.....
By silvo
b7777 napísal:
vlastomenn napísal:

Je to draha latka. :a17
By b7777
vlastomenn napísal:
b7777 napísal:
vlastomenn napísal:

Je to draha latka. :a17
no tato moja kura mi pride ze za vela penazi malo muziky :a15
ale tak zacinam s tym takze radsej bezpecnejsie a drachsie... aj ked cez 200 e ist nebol moj plan :a8 :a9
By nitrix1986
pyramida sa pouzivala pouziva a vzdy bude podla mna ale samozrejme vsetko zalezi od pouzitych latok davok akko sa latky kombinuju ahlavne kedy vsetko ma svoju suvistlost
By b7777
zdravim, tak som tu este s jednou otazockou.

Aky je najlepsi vyrobca primobolanu resp. niecoho kde je aktivna latka methenolone acetat alebo enathat?
Clenbuterol som uz mal od nihfi a bol som spokojny takze tam to bude asi ten. Ak by ste vedeli o nejakom lepsom piste.
A posledna latka u ktorej ma zaujima najlepsi vyrobca je salbutamol

DIKY.
By pyton88
b7777 napísal:zdravim, tak som tu este s jednou otazockou.

Aky je najlepsi vyrobca primobolanu resp. niecoho kde je aktivna latka methenolone acetat alebo enathat?
Clenbuterol som uz mal od nihfi a bol som spokojny takze tam to bude asi ten. Ak by ste vedeli o nejakom lepsom piste.

DIKY.
Nazdar, výrobca European Pharmaceutical,produkt enanbol 200,aktívna látka je methenolone enanthate,je to dobrá kvalita a je tam aj slušná cena...a salbutamol vyrábajú poliaci...
By silvo
b7777 napísal:zdravim, tak som tu este s jednou otazockou.

DIKY.
Najlepsie su org.vyrobci a co realne funguju.
SALBUTAMOL- salbutamol (Warszawskie Zaklady Farmaceutyczne Polfa S.A. Polsko)
SPIROPENT- klenbuterol (Boehringer Ingelheim International GmbH Nemecko)
Methenolon - napr.EUROCHEM ale aj ten vraj prestal uz vyrabat

Vsetko co zozenies na ciernom trhu su napodobeniny ale kvalita zalezi od zdroja.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 81
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]