bad_angel_86 napísal:b7777 napísal:ten undestor asi nepojdem,
zatial mam plan teda takyto:
ku koncu objemu - methenolon - tu este neviem ako davkovat lebo tu boli napisane dva odlisne nazory na vec. Zo zaciatku by som isiel pyramidu aby som vedel co to so mnou roby, popripade ak by som sa necitil dobre by som to mohol vysadit. Kolko potom budem drzat tych 400 mg davku nad tym este musim porozmyslat, zystit.
hned potom clenbuterol - aby som si to udrzal, a zacnem rysovat. Ku koncu rysovacky salbutamol.
este sa chcem opytat ake su detekcne doby u tychto veci (clen tusim mesiac, salbutamol a methenolone neviem)
-Celkovo pyramídový spôsob užívania AAS je už minulosťou, hlavným dôvodom je to, že v podstate väčšina týchto látok sú lieky, ktoré sa užívajú v medicíne na liečbu rôznych chorôb a napr. taký stanozol v dávkach 10 mg denne, čo zvykla byť bežná dávka zo začiatku pyramidy, ti neprinesie nič, akurát tak už 7 dní zbytočne zaťažuješ telo, ale Anabolický efekt nulový !!!! Anabolický efekt všetkých týchto liekov dosiahneš užívaním niekoľkonásobne vyšších dávok ako sú terapeutické, napr. už ked píšem o stanozole, jeho terapeutická dávka, ak si dobre pamatam, sa pohybuje od 2 - 6 mg denne, potrebuješ minimálne 25-30 mg denne aby si pociťoval anabolický účinok, jednoducho povedané, predávkovať sa, a preto ak zvolíš dávkovanie 10 mg prvý týždeň, 20 mg druhý týždeň a 30 mg tretí týždeň, tak môžem ti povedať, že prvých 14 dní si len zbytočne stácal čas
-Za dalšie, dávať pyramídový spôsob užívania u látok s dlhým esterom, je další nezmysel, napr. ako u methenolanu.... kedže je to enanthate, skôr je potrebné voliť FRONTLOAD, teda šupnúť do seba jednorazovo vysokú prvú dávku, pomerne dosť vysokú druhú a potom udržiavať konštatnú dávku, alebo aspon ísť celú kúru konštantnú dávku, ktorá nesmie byť nižšia ako 400mg
-Čo sa týka reálnosti methenolanu, dá sa zaobstarať aj 100%-tne funkčný, ale naozaj potrebuješ do poriadnej kúry aspoň 5 vialiek (10ml/1000mg), čo ti pôjde pekne do peňazí, osobne by som volil uplne lacnejšiu variantu kúry, ak je to teda tvoja prvá kúra, zvolil by som samotný TST, poprípade TST + Proviron ako DHT derivát
dobre, diky za dost informacii. U mna uz padla volba na methenolone - kvoli minime vedlajsakov (zevraj ziadne iba u niekoho vypadavanie vlasov).
cena je sice jaka je ale tak zdravie je len jedno a s tym co davam do doplnkov a stravy mna uz nic moc cenovo neprekvapi
,,,, proste nasetrim a hotovo
dokopy by to malo byt cca 200 e ked pocitam:
- injekcny methenolone acetate (nejaky dobry vyrobca)
- clenbuterol (najlepsie nihfi 100 tabliet) (+draslik/taurin)
- salbutamol (tiez nejaky vyrobca nie zo sanghaja) (asi tiez +draslik/taurin)
snad nenapisete ze "prihoood" lebo to uz by bolo na mna trocha moc....