Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Používateľov profilový obrázok
By papagiorgo
b7777 napísal:zdravim. som prvo sypac.
z latok co tu riesite s tymto budem smiesny.
- METHENOLONE ACETATE (injekcna kura)

- (nechcem robyt mudreho - iba som sa nieco docital)
Vybral som si tuto latku kvoli tomu ze to ma mat extremne nizke vedlajsaky a rizika.
Zevraj by sa to malo uzivat dlchsie (cca 8 tyzdnov) - prirastky pomale, trvale - 4-8 kg za kuru - mne uplne postacujuce.

Aky je vas nazor na tuto latku, aky styl cyklovania radite, aka pridavna suplementacia vitaminov / mineralov je pri tomto potrebna?
Dokonale stravovanie + suplementacia je samozrejmost ked do toho pojdem.

DAKUJEM ZA ODPOVEDE - skusenosti dostat zadarmo je neocenitelne - DIKY.
cvicis viac ako 20 rokov a a prva kura ? sorry , ale to je nejake zaujimave :a11

Reklama

Reklama

By silvo
Methenolon nearomatizuje a nie je toxicka ale prirastky su slabe a je dobra aj pre zeny zviknu ju davat aj fitnesky.Tato latka sama o sebe ti bude k nicomu aj ked motyka moze vystrelit kedze si prvosypac ale kazdy je individualny ja by som sa na to nespoliehal a dal by som k nemu napr.testosteron alebo by som zvolil na tvojom mieste ako samu latku len testosteron.To je na zaciatok ideal ked chces ist na jednej latke.Vitaminy treba brat vzdy aj ked clovek nesype trenovany clovek potrebuje suplementaciu.
By b7777
papagiorgo napísal:

Vybral som si tuto latku kvoli tomu ze to ma mat extremne nizke vedlajsaky a rizika.
Zevraj by sa to malo uzivat dlchsie (cca 8 tyzdnov) - prirastky pomale, trvale - 4-8 kg za kuru - mne uplne postacujuce.

Aky je vas nazor na tuto latku, aky styl cyklovania radite, aka pridavna suplementacia vitaminov / mineralov je pri tomto potrebna?

cvicis viac ako 20 rokov a a prva kura ? sorry , ale to je nejake zaujimave :a11
to som vyplnoval len tak zo srandy.... :a21
By b7777
vlastomenn napísal:Methenolon nearomatizuje a nie je toxicka ale prirastky su slabe a je dobra aj pre zeny zviknu ju davat aj fitnesky.Tato latka sama o sebe ti bude k nicomu aj ked motyka moze vystrelit kedze si prvosypac ale kazdy je individualny ja by som sa na to nespoliehal a dal by som k nemu napr.testosteron alebo by som zvolil na tvojom mieste ako samu latku len testosteron.To je na zaciatok ideal ked chces ist na jednej latke.Vitaminy treba brat vzdy aj ked clovek nesype trenovany clovek potrebuje suplementaciu.
jasne chapem, ten testoteron asi skor zatial nie. Ja by som naozaj skusil radsej len toto. Ohladom tych vitaminov a mineralov som mal na mysli ci treba brat nieco vo zvysenej miere - napr. draslik na srdce atd...

ked som sa pytal jedneho cloveka co ma s tymto skusenosti tak povedal ze naj kombinacia na zaciatok je nandrolon a methan ale ja radsej vsetko postupne. A ten nandrolon nechcem uz len kvoli tej detekcnej dobe cez rok.

A ako by si to odcykloval?
By papagiorgo
b7777 napísal:
papagiorgo napísal:

to som vyplnoval len tak zo srandy.... :a21
ved to ja viem , ale to za sradu nepovazujem , je to tam na to , aby sme mali realny obraz o uzivateloch , takze si to vypln normalne ... ma to tu nejaký ucel ...
By silvo
b7777 napísal:
vlastomenn napísal:Methenolon nearomatizuje a nie je toxicka ale prirastky su slabe a je dobra aj pre zeny zviknu ju davat aj fitnesky.Tato latka sama o sebe ti bude k nicomu aj ked motyka moze vystrelit kedze si prvosypac ale kazdy je individualny ja by som sa na to nespoliehal a dal by som k nemu napr.testosteron alebo by som zvolil na tvojom mieste ako samu latku len testosteron.To je na zaciatok ideal ked chces ist na jednej latke.Vitaminy treba brat vzdy aj ked clovek nesype trenovany clovek potrebuje suplementaciu.
jasne chapem, ten testoteron asi skor zatial nie. Ja by som naozaj skusil radsej len toto. Ohladom tych vitaminov a mineralov som mal na mysli ci treba brat nieco vo zvysenej miere - napr. draslik na srdce atd...

ked som sa pytal jedneho cloveka co ma s tymto skusenosti tak povedal ze naj kombinacia na zaciatok je nandrolon a methan ale ja radsej vsetko postupne. A ten nandrolon nechcem uz len kvoli tej detekcnej dobe cez rok.

A ako by si to odcykloval?
Neviem co mas na mysli ci cisto methenolon alebo kombinacia z TST?Tych variacii na zaciatocnika prvej kuri je viac na vyber ja som ti napisal tu najjednoduhsiu testosteron ktori zaberie na kazdeho a moze sa podavat samotna.Skusenosti asi nemas pre zeujimavost jednotlive steroidne latky sa navzajom doplnaju.Len si daj pozor na to ci to co kupis bude obsahom to co ma byt.Pri takej kuricke (methenolon) ako pises netreba klast doraz na ochranu organov.
By nitrix1986
zalezi ci chces objem alebo kkvalitnu hmotu,tak ci tak zaklad je testak,bolo to uz spominane viackrat,ked to kvality kludne mozes dat na 6tyzdnov propionat stan alebo napri ten propik s methenolom tio je natebe co zvolis ,ale vytazis aj s minima,ked tak pridas knemu trosku salbutamolu
By b7777
nitrix, to co spominas tu poslednu latku - salbutamol - zevraj je to podobne ako clen som sa docital a posobi aj anabolicky + vytraca sa vedlajsak nespavost lebo sa to rozpada po 4 hodinach - nie 12. Pri Clene som v podstate okrem toho ze zopar krat som nespal poriadne nemal ziadne vedlajsaky (ani triasky prstov, ani nic podobne).

clen som uz mal - a ako vytazil som aj z neho - stracal som pekne podkozny tuk a paradne bolo ze posobil tak antikatabolicky - ze som mohol behavat, trenovat jak blazon pri diete a svaly zostali + sa este aj skvalitnili.
To by som zaradil skorej na koniec az pojdem do diety a vycerpam moznosti stratit tuk stravou. Kazdopadne asi pojdem radsej toto co hovoris nez ten clen.

A rozhodol som sa ze skusim Methenolon lebo jak som uz napisal ja som vytazil a bolo krasne spokojny aj s clenbuterolom. Nehovorim ze niekedy nevyskusam aj testak a latky co spominate ale chcem tomu dat cas a najskor vycerpat potencial slabsich latok.

Ako by som mal odcyklovat samotnu "kuru" :a11 Methenolonu?

a este jednu vec ste sa pytali - ja chcem ten methenolon ist po tom co naberiem maximum vahy zo stravou/doplnkami. - cize do takej objemovo/skvalitnovacej fazy.
By silvo
mozes urobit aj tak ze klembu das pocas kuri a salbutamol po kure.

methenolon:

tyzden: mg:
1======100
2======200
3======300
4======400
5======300
6======200
7======100
8======100

mozes kludne dat aj 12tyzdnov
By nitrix1986
presne tak mozes to spravit aj tak ako vlasto hovori,ajked tak ci tak by som tam pridal minimum testaku aj keby len posrany undestor
By whoo
chlapci co hovorite na kombinaciu tst propionat + stanozolol (tabletkovy). rozmyslal som pred zimou nad takouto kurou: 100mg tst kazdy druhy den + 20mg stan prvy tyzden, 5tyzdnov 30mg a posledny tyzden opat 20mg. pct nejaky tamox + mesviron
alebo druha alternativa bola propik s methanom, ale ten metan sa mi moc nepozdava lebo velmi aromatizuje a ja som "nachylny" na gynu tak to nechcem riskovat. vlastne aj ten propik som vybral z rovnakeho dovodu. a chcel by som nabrat max 5-6 kg tak som iny tst ani moc nechcel. mohol by som to priblizne dosiahnut s takouto kurou?
By silvo
Ja by som tam dal este jednu latku.Stanozol ukonci na nizsej davke kludne aj na 5mg.Kura je skor do kvality neviem ci naberies tolko ale pri vacsom stasti ano.Prvu polku cyklu si mohol aspon dat metandienon.Je to prva kura?
By whoo
vlastomenn napísal:Ja by som tam dal este jednu latku.Stanozol ukonci na nizsej davke kludne aj na 5mg.Kura je skor do kvality neviem ci naberies tolko ale pri vacsom stasti ano.Prvu polku cyklu si mohol aspon dat metandienon.Je to prva kura?
myslis ze keby som dal to prvej polky ten methan nieco by to pomohlo? ja sa pri tom bojim hlavne tej aromatizacie preto to nechcem prehanat. a co sa prirastov tyka pisal som max 5-6 ked budu 3 kg tak je aj tak dobre. nie, bude to druha, ale ta prva bola nahovno lebo som zohnal latky iba od genesis tak sa mi to moc nezdalo...mal som tst mix + deku vtedy.
By silvo
Jasne ze pomohlo ale je to na tebe nebudem prehovarat nikoho ja poradim a ostava uz na dotycnom co urobi.To si az tak nachylny?pri takych davkach to je neobvykle.Uz som tu neikde pisal prispevok o latkach na ciernom trhu.Genesis uz dlhe roky nevyraba a su to len napodobeniny ale aj zalezi od koho kupis.
By whoo
neviem ako velmi som nachylny ale mam nabeh uz od zaciatku puberty a nepotrebujem aby sa to zhorsilo. nemam sutazne ambicie takze ani nepotrebujem dokonalu kuru. myslim ze tie dve latky budu stacit teda. a ked si hovoril ze stan mozem koncit aj s 5mg tak ako by vypadalo davkovanie? prvych 5 tyzdnov 30mg, siesty tyzden 20mg a siedmy 5mg? skus napisat ako by si to odporucal
By silvo
Odstupnuj ho plinulo 30,20,10,5 po kolkych dnoch neviem lebo neviem kolko ho mas.Ale skonci poslednych 5 dni na 5mg viac neni treba.Propionat mozes zacat na 50mg a zostupnovat ho a zas skoncit na 50.Takto zo vsetkeho lepsie vytazis.Ak chces posli mi udaje kolko toho mas a mozem ti zostavit kuru a poslem ti ju ss.Elebo ju vyvesim na forum.
By whoo
nebude 50mg malo? ja som myslel ze skor pojdem konstantne 100mg celu kuru. a ved len ampule su 50mg tusim najmensie ako by som to stupnoval? 50-100-150?
zatial nemam nakupene nic, najprv si zostavim kuru a potom nakupim vsetko potrebne a hlavne presne kolko potrebujem.
By silvo
Ano tak nejak.Ked budes mat zaujem kludne ti urobim kuru aby to malo hlavu a patu. :a40
By whoo
ok zatial vdaka za spolupracu, potom ta oslovim ked pojdem do toho, ale asi az po lete ako som pisal.
By whoo
tak nieco dnes som spravil predbeznu schemu ako by som si tu kuru predstavoval. na zaciatok treba povedat, ze som sa rozhodol ten propik predsalen dat konstantne. ked som si urobil pyramidovku tak som zistil ze by tam bolo na moj vkus az moc ampuliek. tak asi takto:

den propik stan den propik stan
1. 100mg 29. 100mg 30mg
2. 30. 20mg
3. 100mg 31. 100mg 20mg
4. 32. 20mg
5. 100mg 33. 100mg 20mg
6. 34. 20mg
7. 100mg 35. 100mg 20mg
8. 36. 20mg
9. 100mg 37. 100mg 20mg
10. 30mg 38. 20mg
11. 100mg 30mg 39. 100mg 20mg
12. 30mg 40. 20mg
13. 100mg 30mg 41. 100mg 20mg
14. 30mg 42. 20mg
15. 100mg 30mg 43. 100mg 20mg
16. 30mg 44. 20mg
17. 100mg 30mg 45. 100mg 10mg
18. 30mg 46. 10mg
19. 100mg 30mg 47. 50mg 10mg
20. 30mg 48. 10mg
21. 100mg 30mg 49. 100mg 10mg
22. 30mg 50. 10mg
23. 100mg 30mg 51. 50mg 10mg
24. 30mg 52. 10mg
25. 100mg 30mg 53. 100mg 5mg
26. 30mg 54. 5mg
27. 100mg 30mg 55. 50mg 5mg
28. 30mg 56. 5mg

je tam presne 200tbl stanozololu a 53 ampuliek 50mg/1ml tst. myslim ze by to takto mohlo byt, ale pripomienky prijimam.
By whoo
tak nieco dnes som spravil predbeznu schemu ako by som si tu kuru predstavoval. na zaciatok treba povedat, ze som sa rozhodol ten propik predsalen dat konstantne. ked som si urobil pyramidovku tak som zistil ze by tam bolo na moj vkus az moc ampuliek. tak asi takto:

Obrázok

je tam presne 200tbl/5mg stanozololu a 53 ampuliek 50mg/1ml tst. myslim ze by to takto mohlo byt, ale pripomienky prijimam.
By silvo
bad_angel_86 napísal:-Propionat ku koncu vyklesaj 50 a 50, nie 100, 50, 100, 50... ide o to aby si mal priebežne vyrovnanú hladinu TST, nie stúpajúcu a klesajúcu, urobí to viac škody ako úžitku
-Stanozol začni trošku neskôr, dôvod??? aby si ho užíval ešte aspon 4 dni po poslednej dávke TST Propionatu a na piaty deň dáš PCT
-Stanozol by si mal užívať v konštantných dávkach 30 mg denne, ku koncu vyklesaj na 3x20 + 3x10
-Inač neviem ktorá je to tvoja kúra v poradí, ale ak prvá, tak máš tam ale uplne zbytočne vysoké dávky TST, zober si, že ti to týždenne vychádza na 400mg, čo by pre prvosypača bola dosť vysoká dávka !!!
Ano presne takto to urob ako pise tento moderator z nemenovaneho fora.
By whoo
ok takze by som dal posledne 3 davky tst po 50ml a ten stan zacnem tak v dvadsiaty den konstantne 30mg. ale preco zacat pct uz piaty den po vysadeni tst? nieje to skoro? ja som myslel ze to dam az 10-12 den...
By silvo
whoo napísal:ok takze by som dal posledne 3 davky tst po 50ml a ten stan zacnem tak v dvadsiaty den konstantne 30mg. ale preco zacat pct uz piaty den po vysadeni tst? nieje to skoro? ja som myslel ze to dam az 10-12 den...

vsak si dobre pozri polcas rozpadu vsetko je ok daj to 5 den.
By whoo
ved hej polcas rozpadu je 4-5 dni preto som sa pytal ci nebude lepsie dat pct o nieco neskor kym z tela vymyzne vacsina latky. ale necham si poradit, ved preto sem pisem :a22
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 81
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]