Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všeobecné témy o doplnkoch výživy.
Proteiny, gainery, aminokyselniy, kreatín, NO produkty, spaľovače tuku, stimulanty, kĺbová výživa, vitamíny a podobne.

Reklama

Reklama

milosek8 napísal:tak co chlapi kupujete rovnou gainery nebo si delate doma sami malta+glukopur+protein?jinak co byste doporucili za gainery?
Dobry navrh :D mne slapal MEGA MASS 4000 ale samy tuk :lol:
Vinchenzo napísal:
milosek8 napísal:tak co chlapi kupujete rovnou gainery nebo si delate doma sami malta+glukopur+protein?jinak co byste doporucili za gainery?
Dobry navrh :D mne slapal MEGA MASS 4000 ale samy tuk :lol:
no myslim si ze gainer za to nemuze :)
môj názor.. moja rada...
gainer je predražený cukor.. nejedná sa o žiaden zazračný suplement, len o energiu v prášku... fakt je, že sacharidy zabezpečiť z obyčajnej stravy sa dajú aj ryzou.. ktoru povazujem aj za kvalitnejší zdroj.
Problemom ostávajú ale bielkoviny, ktorých máloktorý gainer obsahuje viac ako 20% čo je minimum...

takze k mojej rade.. kup si nejaký protein a k nemu pár KG maltodextrínu, ktorý môzes dávať bezprostredne po treningu pred proteinom a ráno... finančne ta to výjde omnoho lacnejšie..

ak moju radu neposlúchneš a chceš gainer.. odporúčam Mega mass... chuťovo velmi dobrý.. ako vačšina gainerov..
Pipač napísal:môj názor.. moja rada...
gainer je predražený cukor.. nejedná sa o žiaden zazračný suplement, len o energiu v prášku... fakt je, že sacharidy zabezpečiť z obyčajnej stravy sa dajú aj ryzou.. ktoru povazujem aj za kvalitnejší zdroj.
Problemom ostávajú ale bielkoviny, ktorých máloktorý gainer obsahuje viac ako 20% čo je minimum...

takze k mojej rade.. kup si nejaký protein a k nemu pár KG maltodextrínu, ktorý môzes dávať bezprostredne po treningu pred proteinom a ráno... finančne ta to výjde omnoho lacnejšie..

ak moju radu neposlúchneš a chceš gainer.. odporúčam Mega mass... chuťovo velmi dobrý.. ako vačšina gainerov..
cela pravda o gaineroch ...
vladis napísal:nikto nevie poradit ? :( ... aspon nejaky ktory ma minimum laktozy
pokial mam vedomost tak laktoza sa nachadza vo vsetkom co je z mlieka, takze vsetky mliecne vyrobky, kedze takmer vsetky proteiny a gainery su prevazne srvatkove, tak musia obsahovat laktozu
ludia citlivy na laktozu konzumuju vyrobky, ktore ju neobsahuju ako napr. sojove mlieko alebo nieco podobne
takze treba hladat proteiny a gainery, ktore niesu srvatkove a okrem toho, ked chces gainer kvoli jeho komplexnemu sacharidovemu spektru, tak potom treba sacharidove veci zhanat a tie by nemali obsahovat ani stipku laktozy
Sevas, chcem vediet či má niekto niake skúsenosti s MASS GAINER od Nutri1st.Kupoval som to v Tescu a chcem vediet či to nieje niaka sr*čka velká , kedže nepoznám tú značku tak neviem.Tak ak mate niake skúsenosti tak díky ak napíšete. :a8
skusenosti s nim sice nemam , ale neni to uz teraz jedno ked si to kupil ? ked ti niekto napise ze je to o nicom , vyhodis to do kosa ? uz ti asi ine nezostane len to vyskusat , nabuduce bude lepsie asi najprv sa opýtat na skusenosti ... či ?
[quote="ZačínamLenTeraz"]tak ja som počul že na začiatok by bol pre mňa najlepší gajner čo je na tom pravdy? po prípade ktorý by ste mi odporučili[/quotJe to nepresne definované, petože to nie je pravda, ide o to aký si somatotyp jedinca, a o aký učel ti ide, naberat cisto masu alebo ist predovsetky mdo kvality, zaleží aké máš momentálne priority, a na základe toho sa volia suplementy: predovšetkým by som zdôraznil dôležitosť kĺbovej a Multivitamínovej suplementácie , čo je dôležitejšia ak akýkoľvek iný suplement.
Biro napísal:čo si mýslite o tomto ?Mutant Mass PROfesional 6,8 kg - PVL, alebo aký by ste mi doporučili? Ďakujem
Kludne ho zober.Co si myslim o nom? Je ako kazdy iny gainer rozdiel je iba v pomere sacharidov alebo bielkovin v produktoch. Zamer je ale rovnaky je to do ojemu a samozrejme pre tych co maju problem nabrat cize maju rychly metabolizmus.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]