Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 66kg výška: 174cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
takže hoši, pochválte sa koľko zvládnete brušákov za 1 minútu? :)
Poďakoval:65 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
whoo píše:
tak takuto haluz som musel naposledy robit na zakladke... myslis ze je treba v kulturistike robit cvicky na rychlost?
lenze nezabudaj , ze sem nechodia iba ludia kulturisti , ale napr. aj iný sportovci , atletika atd ... kde to je dost dolezitý faktor
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Bydlisko: Žilina Poďakoval:9 x Obdržal:20 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 174cm sponzora: nemám
whoo píše:
tak skusaj...
na tvoj rozkaz sefe
Podpis autora:
HARDCORE
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
strayk
Predmet príspevku: Re: BRUŠÁKY
Napísal: Pia Máj 20, 2011 12:50 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 66kg výška: 174cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
whoo píše:
tak takuto haluz som musel naposledy robit na zakladke... myslis ze je treba v kulturistike robit cvicky na rychlost?
bodybuilding nieje to iste ako kulturistika :) a nenapisal som ze je to dolezite ale myslim si ze kondicka je to hlavne (jedno z hlavnych)
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz