Poďakoval:3 x Obdržal:10 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 68kg výška: 175cm sponzora: nemám
díky,sám jsem čuměl , prostě jsem dával max 30 a to jsem si ještě stříkal,dneska na mě chlapy čuměli jak kdybych nebyl z naší země,jsem spokojenej,výsledky opravdu cítím
Podpis autora:
Posilovat a Posilovat , to je naše motto :-)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Jen mé téma o mých výsledcich,můžete komentovat,děkuji
Bydlisko: Martin Poďakoval:92 x Obdržal:189 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
audithomas píše:
Tak Vlastomene,dneska už jsem dával 3 serie na bicák po 6 opakování 40 kg velkou čínkou
Vidis ono to pojde gratulujem k novym vysledkom. To je pech co?
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Napísal: Pon Feb 20, 2012 8:13 pm
kecal
Poďakoval:2 x Obdržal:17 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
no, myslim si že je jen škoda že jsi ještě nevyužil vše co je v tobě, sypat když nemáš odcvičenej ani rok, je podle mě blbost, co budeš dělat až se dostaneš na mrtvej bod? až budeš stagnovat?
Za tento príspevok autora
hruskamara
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
Bydlisko: Žilina Poďakoval:11 x Obdržal:25 x vek: 19 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 175cm sponzora: nemám
hruskamara píše:
no, myslim si že je jen škoda že jsi ještě nevyužil vše co je v tobě, sypat když nemáš odcvičenej ani rok, je podle mě blbost, co budeš dělat až se dostaneš na mrtvej bod? až budeš stagnovat?
zvysi davky pokial ho neroztrhne (trepem v problematike AS sa nevyznam ) inak fajna vaha len tak dalej
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Napísal: Uto Feb 21, 2012 4:16 pm
kecal
Poďakoval:3 x Obdržal:10 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 68kg výška: 175cm sponzora: nemám
hruskamara píše:
Já ti to řeknu asi takhlen,kila jdou nahoru,síla taky,stačí mi když naberu do těch 85 - 90 kil a pak si to budu menšími dávkami jen udržovat toť vše :-)
Podpis autora:
Posilovat a Posilovat , to je naše motto :-)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:92 x Obdržal:189 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
audithomas píše:
hruskamara píše:
Já ti to řeknu asi takhlen,kila jdou nahoru,síla taky,stačí mi když naberu do těch 85 - 90 kil a pak si to budu menšími dávkami jen udržovat toť vše :-)
Prvosypacom vacsinou nabrata vaha ostane ale zalezi na genetike.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz