Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
PONDELOK 29.8.2011
rozhodol som sa pisat si tu log ..nech vidim silove zmeny a mozem porovnavat.
Dnes som zacal TBT vo velkom štýle
bench-press na rovnej lavici s velkou činkou 3x5 100kg
prítahy kladky vsede 3x5 85kg
drepy s činkou na trapézoch 3x5 120kg
sumo mrtve tahy 3x5 120-140kg
kladivové zdvihy 3x5 22kg
výpony na lýtka vestoje 3x5 fu...neviem vahu presne spocitam a dopisem nabuduce
po drepoch a MT som chytil menšiu krízu...inak vyborny trening
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: JOHNY
Napísal: Pon Aug 29, 2011 11:42 am
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
uvidime ako dlho ti to vydrzi ... to pisanie myslim
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
papagiorgo píše:
uvidime ako dlho ti to vydrzi ... to pisanie myslim
sam som zvedavy ..chcel som zacat s logom uz skor, len som neveril tomu, ze to vydrzim viac ako tyzden...ale tu sa zapriem a minimalne 2 budem dufam, ze to myslim len zo srandy a vydrzi mi to dlhsie
STREDA 31.8.2011
nic moc ....pri celnych drepoch sa mi nejako posunula cinka a pekne som si zachrcal....to ma trochu rozhadzalo
serie: 3 opakovania: 8 pauza: 90 sekund
Tlak Jč na šikmej hlavou hore: 28kg
Príťahy jč v predklone: 32kg
Tlaky na ramena za hlavou: 60kg
Čelné drepy: 80kg ..slabotka dnes
Tric extanzia v stoji vč: 40kg
Bic. na scottovej lavici s vč: 40kg ..
...Bol som nejaky nesvoj dnes...rozlietany, bolo treba vybavit par veci a tak ....v piatok si dam viac do tela
Zariadovanie posilky.....dnes som nanosil tony zeleza..takze zajtrasji trening pada..uvidi sa ci sa este tento tyzden do posilky odstanem a v blizkej dobe uz budem dufam cvicit v novej posilke
Bydlisko: Martin Poďakoval:35 x Obdržal:122 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
joker28 píše:
Zariadovanie posilky.....dnes som nanosil tony zeleza..takze zajtrasji trening pada..uvidi sa ci sa este tento tyzden do posilky odstanem a v blizkej dobe uz budem dufam cvicit v novej posilke
Hod sem nejake foto posilky ozivis tym blog rad sa na to kuknem a myslim ze aj ostatny.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://www.eshop-rychlo.sk/anabolic
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
vlastomenn píše:
joker28 píše:
Hod sem nejake foto posilky ozivis tym blog rad sa na to kuknem a myslim ze aj ostatny.
cakam kym mi ich poslu, potom sem hodim ...nie je to nic extra...ale verim, ze sa rozbehne..ja som kazdopadne spokojny, pretoze budem mat konecne kluce od posilky a budem moct trenovat kedy potrebujem a nie vtedy, ked ide niekto ini ako to je v posilke, ktoru navstevujem momentalne
Dnes treing obmedzeny vybavenim posilky ...takze vahy nic moc ....vlastne sa to da nazvat len takym otukavacim treningom
Začal parny tyzden,takze cvicim antagonisticky
Bench na rovnej 3x5 100kg
Kladka horna 3x5 90kg
!!Drep 3x5 90kg nemal som k dispozicii stojan,,..takze iba 90kg ....snazil som sa aspon precitit kvalitne..pomale opakovania
Good morningy 3x5 60kg
Bradla 3x5 bw+15kg
Bic. s EZ-tyčou 3x5 45kg
...v stredu to hadam dam lepsie ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz