Nohy:
Hacken-drep: 4x10
Legpres: 4x10
Predkopávanie: 4x10
Zakopávanie v stoji: 4x10
Výpony v stoji: 4x10
Chrbát:
Sťahovanie kladky k hrudníku: 4x10
Sťahovanie kladky za hlavu: 4x10
Veslovanie na kladke v sede: 4x10
Záklony na stroji: 3x10
Tréning 4.1.2010
Zameranie: hrudnik, triceps
Hrudnik:
Tlaky s jednoručkami na rovnej lavici: 4x12
Tlaky s jednoručkami na šikmej lavici hlavou hore: 4x12
Rozpažovanie na rovnej lavici: 4x12
Rozpažovanie na šikmej lavici hlavou hore: 4x12
Triceps:
kliky na lavici: 4x 12
kickback: 2x10
tlak za hlavou s jednoručkou v sede: 2x10
Budem rád za každé rady, pripomienky, otázky. :)
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Naposledy upravil vladis dňa Pia Feb 04, 2011 8:32 pm, celkovo upravené 7
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: VLADIS
Napísal: Pon Jan 03, 2011 5:49 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:69 x Obdržal:103 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
vladis píše:
Rozhodol som sa, že začnem na sebe poriadne makať. Dufam, že to bude mať aj nejaký úspech.
Stav k 3.1.2010
Obvod hrude:
Obvod bicepsov:
Váha: 70kg
Výška: 171cm
Tréning 3.1.2010
Zameranie: nohy, chrbát
Nohy:
Hacken-drep: 4x10
Legpres: 4x10
Predkopávanie: 4x10
Zakopávanie v stoji: 4x10
Výpony v stoji: 4x10
Chrbát:
Sťahovanie kladky k hrudníku: 4x10
Sťahovanie kladky za hlavu: 4x10
Veslovanie na kladke v sede: 4x10
Záklony na stroji: 3x10
Budem rád za každé rady, pripomienky, otázky. :)
od toho sme tu , budeme sa snazit poradit
blog je hlavne pre teba abny si videl po case svoje pokroky a vedel si si spatne kontrolovat , hlavne si ho treba zapisovat pravidelne , aby si si pohol prelistovat , ako so na tom bol polroka dozadu ...
drzíme palce samozrejme si mozes dat fotky do galerie a priebezne pridavat , aby si videl svoje pokroky
Podpis autora:
zarábajte so svojim webom !!!
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Poďakoval:27 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
vladis píše:
takze ... tlakujem so 60kg ... co myslite ... vzhladom na vahu (70kg), vysku(170) a foto :) ...od zaciatku januara cvicim kazdy 2. den
to mas dost dobre na tvoju vahu. len pravidelne a poctivo cvic a onedlho budes davat viac ako sam vazis ja som zacinal s 50kg a teraz uz s 80 davam, tlaky idu rychlo hore
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 74kg výška: 171cm sponzora: nemám
dnes som si povedal ze reku skusim pomerat hrudnik .... meral som 3.1 ... teraz je 20.1. ,,, a ziadna zmena tak mozno ze priskoro ale aspon pol centimetra to mohlo ist hore :(
a potom som zmeral este biceps ... +3cm ... ale to asi zato ze to bolo hodinu po treningu na biceps :DDDDD
Bydlisko: Žilina Poďakoval:9 x Obdržal:20 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 174cm sponzora: nemám
vladis píše:
dnes som si povedal ze reku skusim pomerat hrudnik .... meral som 3.1 ... teraz je 20.1. ,,, a ziadna zmena tak mozno ze priskoro ale aspon pol centimetra to mohlo ist hore :(
a potom som zmeral este biceps ... +3cm ... ale to asi zato ze to bolo hodinu po treningu na biceps :DDDDD
za 17 dni chces nieco ? tak to sa nacakas... a ak ti narastol biceps o 3cm za taky kratky cas tak si dieta genetiky :) ... nehovor mi ze hodinu po treningu si mal este spumpovany biceps
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz